Kadınlar Günü'nde kafalarına kazımak için tekrar tekrar konuşalım bunları, çekinmeyelim, gömmeyelim dipsiz kuyulara istiyorum.
Ben başlayayım. Biriyle tanışmıştım üniversiteden. Biraz telefonda görüştükten sonra buluşmaya karar verdik, sonra baktık sohbet ilerlemiyor, o halde kalkalım dedik. Oturduğumuz yerden beni metroya götürecekti arabasıyla ve yolda kenara çekti, resmen saldırdı. Kusana kadar öğürdüm ve onunla mücadele ettim, sonrasında korkup kapının kilidini açtı şerefsiz. #KeyfimBilir #KADINLARGÜNÜ #kadınaşiddetedurde
Bugüne kadar yaşadığın en büyük şiddet olayı neydi?
En kötüsü babamla inatlasmıştım yine çok pis tekmeleyip ayağımı burkmuştu, sonra bir gün etegimi çok pis kısalmıştım normalde kızmazda o günde ağzımı burnumu kırıp kafamı duvarlara carpmisti beyaz bir ışık gördüğümü düşünüyorum. Malasef çocukluğumun bir kısmı bu hayatta en sevdiğim adam tarafından siddete uğrayarak geçti babam çok döverdi ama evde bir tek beni döverdi başka kimseyi değil başkasına eli kalkmazdı ama en çokta beni severdi dövdükten sonra binlerce kez özür dilerdi. Babam çok iyi bir adamdı ama hayatta en sevdiğini çok incitti ama geçti ama buda bir çocukluk yaram olarak kaldı.
Hastanede bi gece nöbetteyken ağır yaralı bir trans birey getirmişlerdi. Anında müdehale etmemize rağmen kaybettik. Sonrasında kapıda bekleyen trans birey arkadaşlarına durumu izah etmeye çalıştık ama iki sağlık çalışanı arkadaşımı beni ve hekimimizi inanılmaz vahşi bir biçimde darp etmeye ve küfürler yağdırmaya başladılar. Kendimizi acil röntgen odasına kilitlemeseydik kesinlikle oradan sağ çıkabileceğimizi sanmıyorum. En kötüsü buydu sanırım.
Hayatla baş başa kaldığım her an apayrı şiddet.. Emeklerimin karşılığını alamamam bir şiddet, Hergün okuduğumuz izlediğimiz insanlık dışı cinayetler istismarlar ve bı çok olay ayrı bir şiddet, İnsanların emeklerinin başka insanların iki dudağında olması başka bir şiddet, Yaşadığımız hayattaki eşitliğin olmadığı, haksız rekabetin kol gezdiği her olay yine şiddet... Kandırılmak, avutulmak, zorunda kalmak sonu gelmeyen bir şiddet..
öğretmenim ilkokuldayken kulağımıçok kötü çekmişti ve kafama vurmuştu. hala olayın tramvasındayım. hemde sadece ders sırasında konuştuğum için tüm sınıfın önünde yapmıştı...
Bir gün çocuktum büyük de değil hani ufak bı yaramazlık yaptım. Annem kardeşlerimi doverken dışarı kaçtım ayakkabısız sokakta koşmaya başladım komşular koştuğumu görünce Annemle konuştular yapma etme dövme dediler Annem yok illa dövecem dedi. Ben bir süre kostuktan sonra artık akşam oldu eve girmem gerekiyordu. Daha kapıdan girer girmez kapının önünde dövdü Annem Komşuların o kadar konuşması sokakta ayakkabısız o kadar koşmam boşuna gitti
@Damdakikucukkedi hayır plajdaydik ve kendi kendine sinirlendi ortak bir arkadaşımızın adını soyledi benimle aynı spor salonuna gelen bir kız oda ama kardeşim gibi benilk bir durum yok.. benim için efendi bakımlı filan demiş buda neden o kız böyle söyledi diyip böyle bi girişim de bulundu.. zaten 6 ay sonra ayrıldık :)
Aileme eşcinsel olduğumu söylediğimde annemin evden kovarım , babamın beni bu saatten sonra evlat katili yapma demesi. Bunları hiçbir zaman unutmayacağım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ayrılmak istediğim eski sevgilinden bi sür takip edip tehdit etti neyse ki sonun kötü bitmedi