AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
Erkekler için değil, toplum için değil, aileleri için değil, dış minnaklar için değil, kendileri için ne yapıp yapmayacaklarını keyifleri bilir. Kadın varsa hayat vardır. 🙃
Evimi ne zaman temizleyeceğimi #KeyfimBilir
O yüzden,
Evim dağınıkken, temiz değilken bile ojem daha önemlidir benim için. Hemencecik ojemi sürdüm ve karşınızdayım.
Kadınların, kadın hakları adına bu tarz aktivitelerde bulunması çok itici. Özellikle "keyfim bilir" tarzında şov yapan kadın neslinin "genellikle" erkeğinin emirlerine itaat etmekten zevk aldığı gerçeği, bir erkek tarafından yönetilme ihtiyacı gütmesi bu tarz eylemleri samimiyetsiz kılıyor. Ayrıca toplumsal kurallar vardır, yazılı veya yazısız. Bunlara uymak zorundayızdır ve her arzu ettiğimizi her durumda gerçekleştiremeyiz. Herkes 'keyfim bilir' diye her canı istediğini yaparsa orta halli bir aksiyon filminin oyuncuları oluruz.
Hangi mesleği seçip seçmiyeceğimi, hangi okulu okumam gerektiğini, nerede kahkaha atmam gerektiğini, nasıl giyinmem gerektiğini aşırı makyajı yapıp yapacağımı #keyfimbilir
Dünya Kadınlar Günü pedikürcü kadınları değil, işçi-emekci kadınları ilgilendiren bir gün. O yüzden aleyna tilki gibi "keyfim bilir hıh. s" diyip poz kasmak yerine ya da story atmak yerine biraz okuyup bilgilenelim. Keşke kadınlar gününün ne anlam taşıdığına dair bir yazı paylaşsaydın. Çünkü halk genelde kadınlar gününü bir çeşit sevgililer günü sanıyorda o bakımdan söyledim yani..
/F. K nin ortancisi/
#keyfim bilir diyemiyorum 😑😑çünkü-->
# benözgecan aslanım
#ben ümitcan durmazın entrikalarının kurbanı aleynayım
#ben ayşeyim
#ben fatmayım
#ben kıskançlık krizine giren kocamın öldürdüğü doktorum
# ben kocam tarafından kızgın yağ dökülerek yanan kadınım
#ben tacize uğrayarak ormanda gömülen kızım
#ben evlat acısıyla intihar eden anneyim
#ben erkek şiddetine kurban giden bir kadınım #farkındalık #Kadın👧🙍♀️👩🦱👩🦳💃👱♀️👩🦰🧕🤰🤱👩🦼👩🦼👨🦼
#8mart dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
Kadına dair bütün payların altına bu yarumu bırakıyorum kızlar 🤗
Kim olup kim olamayacağımı,
Ne zaman evleneceğimi,
Kaç çocuk yapacağımı,
Nerede okumak istediğimi,
Nasıl görünmek istediğimi,
Ne kadar çalıştığım sürece nerede ve hangi pozisyonda olduğumu,
Kim ile ne yapacağımı,
Kısacası nasıl yaşamam gerektiğini, #KeyfimBilir.
Boyunu umursamaksızın hangi eteğimi ne zaman, nerde giyeceğimi BENiM #KeyfımBilir
Kısa saçlı olduğumdaki halimi beğenmemeni umursamam çünkü nasıl görünmek isteyeceğimi benim o güzel #KeyfımBilir
Bir kuş gibi seke seke uzun upuzun topuklu ayakkabılarımla yürümek isterim ne kadar uzun olacağını benim #KeyfımBilir
Yüzüm benim, BEDENÏM benim bana ait bana özel.. Ona kimin dokunup dokunmamasına izin vereceğimi ben ve benim #KeyfımBilir
Yaşım kaç olursa olsun KizlarSoruyor da bulunma isteğimi #KeyfimBilir
Ne giyip giymeyeceğimi #KeyfimBlilir
Çalışırım ya da çalışmam bunu da #KeyfimBilir
Kısacası ne yapıp yapmayacağımı benim #KeyfimBilir
Bütün kadınların kadınlar gününü şimdiden kutluyorum, her şey gönlümüzce olsun...
🌸🌸🌸
KADIN
Sen ana
Anayol sensin
Ana kara
Ana para
Sen anadolusun
Sen bacı
Sen abla
Sen eş
Doğuran büyüten
Yemek yemeyi öğreten
Yürümeyi konuşmayı
Karnında taşıyan
Bir yanım acıdığında
Anam diye anılan
Hastalandığımda yanımda olan
Kucağında taşıyan
Ana kucağı
Sen anavatan
Altımı temizleyen
Sütünle büyüten
Ana vana
Hep sensin
Yuvamızı kuran
Dişi kuş sensin
Şevkat veren
Erkek evin direği
Sense direkleri tutan
Evin duvarları
Evimin aşını yapan
Her evin ışığı sensin
Kadın sen herşeyimizsin
Elleri öpülen KADIN
Baş tacımız sensin KADIN
01.03.2021 İZZET AŞKAR
Bu yaşamın bedelini ben ödeyeceksem; keyfiniz değil, #keyfimbilir. 😎
Kaç kilo olacağımı,
Ne renk oje süreceğimi,
İki çocukla bakımıma ne kadar önem vereceğimi,
Nasıl kahkaha atacağımı,
Kaç tane küpe takacağımı
#KeyfimBilir. ✌️💅💪
Kendi kendime çiçek alırım çünkü #KeyfimBilir. 😉
#keyfimbiliyor olması gerekeni. Zaten zevklerime kimse karışmıyor, karıştıkları şeyler olması gerekenler. Ben zevklerime karışılmasından hazz etmem. Mesela dışarı çıkamazsın dense bile evde napacağım kısmına karışılmaz, okumamı istediklerinde ne okumama kimse karışmaz, evlenmem istendiğinle kimle evlenmeme karışılmaz. Mini etek giyilmez dendiğinde uzun eteğin rengi desenine kimse karışmaz.
Nerde ne zaman güleceğimi #KeyfimBilir
Hangi mesleği yapacağımı #KeyfimBilir
Ne zaman evleneceğimi #KeyfimBilir
Ne yiyip yemeyecegimi #KeyfimBilir
Nasıl düzen kuracağımı #KeyfimBilir
Yani el alem değil keyfim bilir.👌🏻
Bizimkilerden gizli aldığım ojeyi onlar görmeden ne zaman süreceğimi keyfim bilir
Ben her zaman tırnaklarımı veya parkmaklarnmi yaptırıyorum ve gerçekten çok güzel bir şey çünkü hem bakımlı hem güzel gösteriyor elleri. Herkese tavsiye ederim ve bunun için özel bir günü beklemek zorunda değiliz çünkü her gün bir özel gündür benim için:)
Her şeyi #keyfimbilir
En çok dikkatimi çeken evlendikten sonra çalışıp çalışmayacağımı keyfim bilir detayı... Bu söz eşitlik veya özgürlük değil aşırı feminizm ve çifte standart. Eşitlik istiyorsanız çalışmak zorundasınız zaten bu keyfinize kalmış bişey değil. Erkek çalışmak zorunda ama kadının keyfi isterse :D Cımbızla işinize gelen yerlerden faydalanmaya eşitlik denilmez. Kadınlarda erkekler kadar zorunda ve mecbur tüm sorumluluklarda.
Ellere bakıyorum ehehe $_$ neden oje ve şart mı.. neyse
İstediğim zaman halay çekerim ehehh #KeyfimBilirmiş
El fetişi olanlar kutlama yapıyor şu an dkdk
İstediğinizi yapın #keyfinbilir
Hay $_$
Ben oje sürmüyorum abdestsiz duramam #Keyfimbilir😛😌
Işte huzur 👌
Kimle saat kaçta gezeceğimi #KeyfimBilir lütfen bizi artık rahat bırakın. Kimseye bir rahatsızlık vermiyoruz, siz de bize vermeyin.
Hayatımıza renk katan, bizi tamamlayan, baştacımız kadınlarımız... İyi ki varsınız... Kadınlar gününüz şimdiden kutlu olsun...
Kadına değer vermeyi çok seviyorum...
#KeyfimBilir
Diyorki şair: "ben kadınları o kadar çok sevdim ki bir daha dünyaya kadın olarak gelsem eşcinsel olurdum"
Kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar😉
o şair abaza ve aşağılık biriymiş ki, kendine bu kadar düşman olabilmiş
Hayat benim #KeyfimBilir
Nasıl yaşayacağımı #KeyfimBilir
Aşk mı Aile mi? #KeyfimBilir
Ne yiyip ne içeceğimi #KeyfimBilir
Kiminle yaşlanacagımı #KeyfimBilir
Kadınlar çiçektir, kadınlar melektir, kadınlar kimseye ihtiyaç duymaz, Kadınlar özgürdür, Ne yaparsak yapalım, kimse bir şey diyemez çünki #KeyfimizBilir
Kadin ve erkek ayırt etmeksizin "Keyfimbilir" kelimesini herkes söylerse bu dünyanın hali nice olur.
Keyfimbilir demek yerine bir orta yol bulalim da keyfimiz yerine gelsin demeyi tercih ederim ben.
Ben, keyfim ve kahyacım neyi istersek yaparız.
#keyfimbilir
Kadınlar, gerek iş yerlerindeki emekçi kadınlar ve gerekse de evlerindeki emekçi kadınlar. Yaşama hayat veren değerliler.
#8Mart
Özgür düşünce #keyfimbilir
Oje sürerken ortalığı dağıtsan da keyif senin #KeyfimBilir kamelyalı 🤭🤭
Ne kadar tatlısın ya 😂😂 sen beğen yeter
dağıtmak güzeldir :)
Bulastiriyorum her yere ojeleri ama 😊
@Kamelyalı_Kadinnn öyle de güzel 😊
Sokağa kaçta, hangi kıyafetle çıkacağımı #keyfimbilir
Keyfin asayişi bilmez😅
Kendi değerimin farkındayım, iç huzurumu koruyorum.
#Keyfimbilir diyorum ojesiz parmaklarımla 🙂
Nasıl giyineceğimi ve bakımlı olacağımı keyfim bilir
Hayatımıza renk katan, bizi tamamlayan, baştacımız kadınlarımız... İyi ki varsınız... Kadınlar gününüz şimdiden kutlu olsun...
#Keyiflerı Bilir 😊
Bu özel günler ne guzel de işlerine gelindigi gibi anlaşılıyor çevriliyor bu kadınlar günü niye var ve bu paylaşım buna uyuyor mu hiç bir bakmak lazım yorumlarda kızlar saldirmista etke giymekle oje sürmekle kadinların günün bir alakası yok
tırnaklarımı pembeye saçlarımı da kızıla boyatacağım 😁😂
Istediğimi giyerim , istediğim yere giderim , evlenirim evlenmem çünkü #KeyfimBilir
Şu dislike atanıninda #KeyfiBilir
Çokta fifi 😏
Nasıl giyineceğimi kimi seveceğimi kimle konuşacağımı nasıl davranacağımı #KeyfimBilir
Sevgili hemcinslerim. Kadınları artık kutsallaştırmaktan bir vazgeçin.
Sevgili kadınlar, ruhunuzla ve bedeninizle özgürlüğü iliklerinize kadar hissedecek şekilde yaşayın bu hayatı.
@kizlarsoruyorkeyfinbilir
Ojeli ellerle kızımın elini tutarım 😍
#keyfimbilir
İstediğim zaman istediğimi yaparım #keyfimbilir
kusura bakmayın parmağımı boyamamı pek mantıklı bulmuyorum Lakin.. Burdan tüm bayanlara sesleniyorum .. Sizden kendimde dahil olmak üzere Tüm erkeklere adına Özür diliyorum .. yaşadığınız onca acı ve eziyet için özür diliyorum yapmadıysak bile yanınızda olup sizi koruyamadığımız için özür diliyorum..
Ben bilir,
#KeyfimBilir,
kâhyası bilir!
Ek olarak; okuyan da bilir!!
Ojeli elleri sevmiyorum hem abdeste mani hem gusüle bir de hijyenik gelmiyor uzun tırnakların bakımı zordur temizlik imandandır, temiz olsun senin olsun, bırak ojeyi sade olsun.
Sevmiyorsan sen sürmezsin olur biter 🙄
@everkeğii sen pembe mi sürersin genelde
Yok kırmızı sürdüm, bordo da olabilir emin değilim 🖕💅
@everkeğii yakışır;)
Bir beğenini alırım o zaman 😏
@everkeğii 👍
Kadınlar gününden hiçbir isteğim yok.. sadece ülkemizdeki kadına şiddet sorunu bitsin veya ağır cezalar olsun istiyorum.. bence bu istekler ülkemizin kadınlarına verilebilecek en güzel hediye..
Kırmızıya boyadım çok yakıştı artık babamın birick prensesiyim
İsabet olur böylelikle ben de tırnak boyayan erkekleri engellerim 😂
Tırnaklarıma istediğim zaman bakım yaparım,
istediğim zaman yapmam #keyfimbilir
#KeyfimBilir ojem olmadığı için suskunum sade destek olsun diye didim :D
Ne zaman evlenip evlenmeyeceğimi #keyfimbilir
Ne zaman nerde ne yapacağımı yine #keyfimbilir
Bundan sonra #KeyfimBilir diyip yaşayacağım kafama hiç bir şey takmayacağım
Elalem değil elli âlemde konuşsa ben kendimden eminsem el alkışlar âlem izler.
Oje bizi bozar aga. Olmaz yani.
İstediğimi giyerim, istediğim gibi yaşarım. Kimse karışamaz #Keyfimbilir
👅👅👅🤪
#keyfimbilir
Ellerim çok güzeldir kızlar hayran kalır ama kiracı çıktı biraz temizlik ve inşaat işleri yaptım epey yıprandı yoksa ojesiz paylaşacaktım. #KeyfimBilir
saçımın, ojemin rengini #keyfimbilir
Hepiniz güçlü kadınlarsınız. Her biriniz özelsiniz, kadınlar gününüz şimdiden kutlu olsun. Ukranya kızlar işime bak kardeşim.
Somurtkan şirin der ki, ben oje sürmekten ve ojeli parmaklardan ezeli ve ebedi nefret ediyorum,
Nefffreeeeett ediiiiyoooooruuummmmm.