Hanımcılık aile içi barışı ve huzuru koruma amaçlı kurulmuş, Haklısın hayatım ilkesiyle çalışan, dünyanın en risksiz ve en yüksek getirili yatırım stratejisidir.😃
Devir, yalnız kalanın mentalini koruduğu da devir. Şimdiki kızlara, evde erkeklikte edemezsin. Etsen ağır abi oluyorsun. Etmezsen incel erkek oluyorsun. Değişik mahlukatlar onlarda ne istediğini tam olarak bilmiyor bence.
Kime karşı, neye karşı. Beğeni kazanmak gibi bir derdim yok. Olay tespiti yaptım, doğruluğu su götürmez. Sıkıntılı tipler, babasının 50 senede sağladığı imkanları da yirmili yaşlarda delikanlılardan hazır isteyen akıl, tutulması yaşayan insan topluluğu. Bir tane daha ekleyelim.
Hanımcılık diil o kılıbıklık… Senin dediğin eşine saygı göstermek kimseye karşı ezdirmemek ve hep mutlu olduğundan emin olmaktır… Ama senin bulaşıklar yıkaman güzel aferin aynen böyle devam… 😬😬
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kılıbık selami gibi bir şeydir
Hanımcılık aile içi barışı ve huzuru koruma amaçlı kurulmuş, Haklısın hayatım ilkesiyle çalışan, dünyanın en risksiz ve en yüksek getirili yatırım stratejisidir.😃
Eic 😂👌
Teşekkür ederim 😅 🙏
Rica ederim 😂🙏
Bence hanımcılık karşılıklı anlayış ve birbirinin hayatını kolaylaştırmaktır Öyle çok abartılacak bir şey yok sevgi var
Kesinlikle 👌
Şimdiden hanımcı rolündeyim o zaman çamaşır bulaşık temizlik hepsi bende 😂😂😂
Hey maşallah 😂
Bekarım daha 😂😂
Sana varan yaşadı desene 😂
Kör topal bir yakalarsam 😂😂😂
Affetmicen gibi 😂
Şiiii kimse duymasın 😂😂😂
Aramızda 😂
Aynen 😂😂
😂😂
seven sevdiğine destek çıkar kardeş hanımcılık başka bir kabulleniştir
Tamam işte nedir diyorum bende 😂
kabulleniştir binevi zayıflıktır hanımcılık
Peki 😌🙏
Hanimım yok, evde bulaşığı çamaşırı temizliği ben yapıyorum.
Ne yapak, lokal mı?
"Kokak"
Kokmayalım 😂
Bencede zaten makineler yapıyor çoğu şeyi artık. Dereye inip çamaşır yıkamıyoruz ya. Tokuçla türkü çığıra, çığıra.
Öyle devir teknoloji devri
Devir, yalnız kalanın mentalini koruduğu da devir.
Şimdiki kızlara, evde erkeklikte edemezsin. Etsen ağır abi oluyorsun. Etmezsen incel erkek oluyorsun. Değişik mahlukatlar onlarda ne istediğini tam olarak bilmiyor bence.
Çok riskli sözler 😂
Kime karşı, neye karşı.
Beğeni kazanmak gibi bir derdim yok.
Olay tespiti yaptım, doğruluğu su götürmez. Sıkıntılı tipler, babasının 50 senede sağladığı imkanları da yirmili yaşlarda delikanlılardan hazır isteyen akıl, tutulması yaşayan insan topluluğu. Bir tane daha ekleyelim.
Hanımcılık diil o kılıbıklık… Senin dediğin eşine saygı göstermek kimseye karşı ezdirmemek ve hep mutlu olduğundan emin olmaktır… Ama senin bulaşıklar yıkaman güzel aferin aynen böyle devam… 😬😬
Hanim hanim bir evin kösesinde oturup erkegine Emir vermek ve o yolundan ciktigi an onu yine yola getirmek = hanimcilik demektir :)
Sanattır, hayatta kalma sanatı , ömür boyu mutluluğun bilinmeyen sirri. 😂
Mutlu bir evliliğin kafası rahat erkek olmanın sırrıdır😂
Fazlası zararlı
Ortası makbuldür 😂
Mutlu erkeklerin hayat felsefesidir :)
Mutluluğun ve huzurun Altın anahtarıdır bence
Lawrence ta hanımcıydı 😁
Efenfiliktir