Makyaja başlamadan önce makyaj bazı sürülüyormuş , makyaj bazı bende yok,
Makyaja başlamadan önce başka ne sürebilirim...
Makyaja başlamadan önce başka ne sürebilirim...
Normal nemlendirici veya güneş koruyucu nemlendiriciler de makyaj bazı olarak kullanılabilirler. Bu iki üründen birini kullandıktan sonra fondöten kullanırsanız cildiniz daha güzel görünür. Pul pul dökülme ve kuruluk olmaz.
Baz kullanmak zorunda değilsin öncelikle onu söyleyeyim. Ben özel gün olmadıkça hiç kullanmam bile.
Likit aydınlatıcın var ise fondöten altına yakışır ışıltılı duruyor. Onun dışında pek aklıma gelmedi :)
Cevap
3Cevap
Güneş kremi sürebilirsin baz niyetine makyajı tutar
ben ışıntılı nemlendirici sürüyorum. Hem fondoten gibi hafif kapatıcılığı var. loreal paris Glow Cherie Light Glow.
Eşinin veya Babasinin vs sensitiv traş losyonuna ortak çıkıp kullananlar da var, nemlendirme ve baz niyetine
The balm in pembe makyaj bazini kullaniyorum zorunda degilsin
Nıvea balsam sürebilirsin traş şeysidir ama herkes baz olarak kullanıyor çoğu youtuberler ve bende kullandım
kesnlikle ve kesinlikle excipial lipo. o kadar güzel ki... hem fondöteni sürüncede pürüzsüz bir görüntü veriyor.
Gratiste satılan ucuz çok iyi bir nemlendirici var. Ayrıca soğuk havalarda da çok faydalı oluyor. Bir de kuru bir cildin varsa 1 taşta 3 kuş.
Elini yüzünü yıkadıktan sonra Gül suyu kullanabilirsin bende kullsnıyorum
Ilık suyla yüzünü durulayıp bebek yağı sürebilirsin.
Nemlendirici yüz kremlerinden sürebilirsin çoğu insan öyle yapar
Nemlendirici Krem sürüyom bn hic baz kullanmadim özel günler hariç
Ben baz kullanmıyorum direkt nemlendirici sürüp üstüne fondöten sürüyorum
Her turlu yuz kremi sürebilirsin
Nemlendirici herhangi bir krem
Nemlendirici sürebilirsinn ya da krem
Genç kızlarda bir ben mi yüzümü yıkayıp dışarı çıkıyorum 😀😀😂😂😂
Nemlendiricin varsa onu kullanabilirsin
Gözenek sıkılaştırıcı tonik olabilir.
Ben nemlendirici bazense güneş kremi kullanıyorum dudaklarada vazelin çok güzel oluyor
Zaten su makyaji yapan bayanların yüzündeki boyayi silsem belki bir telefon kılıfını boyar heralde😂
Nemlendirici sürmelisin
Nemlendirici bir krem sür
Ben cc krem kullanırım
Sonra makyaj akmaz demi
Eyer normal nemlendirici yüz kremin varsa oda olur
Nemlendirici krem sürebilirsiniz
Normal nemlendirici krem
Nemlendirici
Nemlendirici krem surebilirsin
Güneş kremi
güneş kremi deneyebilirsin
Yüz için nemlendirirci veya ince bir vaselin
Güneş kremi
Nemlendirici kremm
Kızlar artık makyaj yapmayın doğal gezin.
bebek yaği
Gül suyu tonik
Yüz kremi
Bepantol yüz kremi
krem de sürebilirsin
Nemlendirici
Zeytinyağı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba 😊
Makyaj base yerine yüzünüze ne süre bilirsiniz diye sormuşsunuz. Çok güzel sorulardan bir tanesi. Bu gibi sorularla hep karşılaşıyorum.
Böyle sorular hep karşılaştığım sorular ve severek her seferinde cevaplıyorum.
Makyaj yapmadan önce yüzünüzü nemlendirmenizi öneriyorum. Çünkü fondöten genelde nemlendiricisiz kullanıldığında yüzü kurutuyor. Tam istediğimiz gibi yüzde oturmuyor. O yüzden nemlendirici sürmenizi öneriyorum veya makyaj sabitleyici sprey sıkın sonra fondöten vurun ve makyajınızı yapın.
Umarım cevaptan memnun kalmışsınızdır.
İyi günler 🤗