Alt yapı iyi üstüne ne kadar koyarım sjsjsj yüz şeklim falan iyi de gözlerim küçük kalıyor açıkçası
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Fazla makyaj insanı , kadınları eski yağlı boya tablolara benzetir. Cilti tahriş eder. Daha çok gençsiniz sanırım. Bırakın makyajı vs su gibi güzelliğiniz çok daha güzel. Eğer makyaj yapacağım derseniz çok hafir yüzünle bütünleşen makyaj yapın derim. Su gibi berrak ve güzel olmak varken bunu bozmayın.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
13Cevap
+1 yılMakyaj yapmadan önce nemlendirmek unutma daha sonra ise yüzüne fondöten uygulayacaksan cilt tonuna uygun seçmelisin sürme işleminde ise ince bir katman halinde yap aşırıya kaçma. Gözlerin küçükse gözünü biraz daha büyük gösterecek makyajı tercih etmelisin. Gözleri biraz daha büyük göstermenin yolu beyaz göz kalemi alt kısmına sürmelisin.
20 YorumlaBu kadar hatta daha fazla

23 Yorumla- +1 yıl
@yasemenxx Ben yalan konuşmama hiç biri senin kadar güzel olamaz :D Bu arada resimdeki kızlar mutasyona ugraşmış insan olamazlar :D
Soran+1 yıl@mert19971111 ayak üstü kıza yürüme😂
- +1 yıl
Yürümedik ama dürüst olmayı severler kızlar bende onu uyguluyorum :D
Yani Asya makyajı yapmadığın sürece yüzünde ciddi değişiklikler olmaz en fazla kontür olaylarına girersin onun dışında makyaj yüzünde olan yerleri vurgular zaten
159 Yorumla
Soran+1 yılÖyle kontür falan değil de benim 2 sorunum var. Biri gözlerim çekik duruyor ancak küçük. Diğeri yüzüm renksiz ve birkaç sivilce izi var
- +1 yıl
Bunlar normal makyajla halledilebilir şeyler gözlerini iri göstermek için açık renkte bir farı göz pınarlarına sür kirpiklerini kaldır ve koyu renkler kullan göz kapağı farı için
Sivilce izlerini kapatıcılarla halledebilirsin ayrıca baz kullanıp kapatıcı ardından fondötenle uygulaması yaparsan sivilce izlerin kesinlikle görünmez makyajını renklendirmek içinde makyaj sabitleyici sprey kullan artı olarak sivilce izlerini, sivilceleri ve ya herhangi bir cilt lekeni Arnavut kremi kullanarak giderebilirsin hem cilt tonunu da eşitliyor
Soran+1 yılKreme bakabilirim. Teşekkürler. Hiç makyaj deneyimim yok o yüzden birkaç soru daha sorabilir miyim?
Soran+1 yılGözlerim badem, bu fox eyes olayını denesem çok mu abartı durur? Birileri önerdi sana yakışır diye ama bilemiyorum tabi. Bir de cilt tonum beyaz değil ama buğday da değil. Sarı aslında tam olarak. Ne renk rujlar seçebilirim?
Soran+1 yıl@Y1gTT_ ben yeni başlıyorum makyaja bilmiyorum😅
- +1 yıl
Fox eyes gayet de olur badem göze abartı olup olmaması nasıl yaptığına bağlı renk seçimlerine vs cilt alt tonunu biliyor musun? Eğer bilmiyorsan ruj konusunda koyu renkleri tercih etmelisin ama tutupta mor tarzı renkler kullanmanı önermem koyu bir kırmızı çok hoş durabilir ama dudak yapın da önemli ince dudağa kırmızının hiçbir tonunu önermem
Soran+1 yılÇok dolgun olmamakla beraber biraz irice dudaklarım var ancak cilt alt tonumu bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim?
Soran+1 yılOmg yeşil ve mavi damarlar var derim çok ince hepsini görüyorum😅😂
Soran+1 yılSanırım eyeliner
Soran+1 yılGöz rengi derken? Mesela benimki siyah neredeyse, koyu kahve tonları mı tercih etmeliyim
- +1 yıl
@Y1gTT_ bak benim 3 yaşında erkek kardeşim var beni makyaj yaparken görüyor oda artık neyi nereye sürdüğümü öğrendi rujlarımı kaçırıyor annemde makyaj yapıyor annemden görüyor annemin makyaj malzemelerini kaçırıyor kendisine ruj sürüyor rimel sürüyor sonra benim 2 tane dolabım var 2. dolapta alt tarafta ve sağ köşede topuklu ayakkabılarım var onları bile giyiyor 1. dolapta eteklerimin olduğunu biliyor her şey tamam da erkek bebeği olması sıkıntı
- +1 yıl
Ahahah demekki çok zevkli bisey :D bak düşün 22 yaşındayım ben bile zevkli bir şey olduğunu dusunuyosam çocuk icin makyaj, dunyanin en zevkli şeyi gibi gelir hahaha ama güzel ya insanın yüzüyle uğraşması bide kötü olunca siliyolar ya o da çok hoş , istediği gibi düzenliyor yüzünü photosop yapar gibi ahahahah
- +1 yıl
Ya seven vardır illa ki belki erkek arkadaşın falan seviyodur bilemem ama ben genelde sevmiyorum, bı çok erkekte sevmez :D ve en gıcık olduğum durumlardan biri de saçlarını maragozda kestirir gibi dümdüz saç yapan kızlar. Saçını kısaltıyor eyvallah da saçlar çok düz olunca çok kötü duruyor be hahahaah
Soran+1 yılOkumaya üşendim şimdi bakınca ama ufak bir küfür etmiş olabilirim
Gözlerin küçükse eğer göz kalemi yerine beyaz ya da gri tonları sürebilirsin güzel bir eyeliner çekip çekikte gösterebilirsin kedi gözü gibi :))
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen küçük göz gözde çok güzel kalıyor
Soran+1 yılGözlerim badem zaten. Biraz da ondan olduğundan daha küçük duruyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk önce cildini güzel nemlendirmelisin.(nivea) açık dudak kaleminden kaç. göz makyajı önemli. kendimde beğenmesem de benim de gözüm küçük ve çekik. fox eye makyajı hiç denemedim nasıl olur diye. rimel önemli (ben the one kullanıyorum) bir de çok az beyaz kalem kullan. koyu farlar, siyah kalem kullanma. siyah kalem gözünü daha da küçültür.
10 YorumlaBambaşka biri gibi olabilirsin. Tabi yapmayı iyi biliyorsan. Bilmiyorsan çirkinleşebilirsin
10 YorumlaKızlar makyajla başka biri oluyor yıkamadan almamak lazım, doğal her zaman tercihimdir
10 YorumlaMakyajla evrim bile geçirebilirsinde ne gerek var o kadar makyaja. Doğallıktan yanayım. Önemli olan duygular, güzellik geçici.
00 YorumlaAltyapı iyiyise fiber olursun kanks
21 Yorumla
Soran+1 yılİyi valla beğenilen bir yüzüm var ama renksiz soluk falan
Gizli Üye(30-35)+1 yılCokta bısey bekleme bır adrıana lima olamazsın 😂 gozlere kırpık takıp beyaz kalem uygulayablir yarım eyeliner cekebılırsın.
03 Yorumla
Soran+1 yılSana inat Adriana lima olacağım😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılHadi ins kız yerlı guzelımız olursun 😘
Soran+1 yılTeşekkürler😂💕
Ee ne olsun istiyorsun?
124 Yorumla
Soran+1 yılCilt tonun eşitlenmiş gözleri daha ön planda olan biri başka bir şeye gerek yok aslında
Soran+1 yıl45imde ölücem
Soran+1 yılİntihar edeceğim belki
Soran+1 yılYo hızlı yaşa genç ölü 30dan 45e çektim
Soran+1 yılHayatımı yaşar elden ayaktan düşmeden giderim paşa paşa
Soran+1 yılBak şimdi saçmaladın işte. Organizmanın sonu çürükçüllere besin olmaktır.
Soran+1 yılAyrıca benim hayatım tabiki de sizin taptığınız tanrılarım yok
Soran+1 yılHiçbiri kariyeri zirvede bırakmadan önce tadını çıkarıp gezip görüp tadıp bitirmek
Soran+1 yılOf 70inde bir ayağı çukurda iman edenler gibi konuşma tanrılarınız diyorum evet sende bir tane başkasına bir tane ve bir başkasında da aynı tanrıya bile inanmıyorsunuz farkında değilsiniz ama adı din olunca birlik oluyor. Zihniyetler farklı oluşan algı farklı ama aynı tanrı diyip iman edebilirsin sana karışacak değilim. Gelip burada da benim hayat görüşümü kekoca diyerek eleştirebilirsin. Değişecek tek şey kaybettiğin zaman dilimi olur
Soran+1 yılAyrıca benim kafamda olduğunu hiç sanmıyorum ya olsaydın dönmezdin zaten ve toplumun dışına itilme falan bunlar saçma döngüler kendinizi o döngüye soktuktan sonra halinizi görmemek için milletin girdiği girdabın derinliğini konuşmayın
Soran+1 yılTanrı algısı hakkında daha açık mı konuşmam lazım? Tanrı denen şey insanın ilkel dürtülerini kontrol edebilmesi için kendine yarattığı bir yüce şahıs ve maalesef senin tanrın yok başkasının ki de yok
Soran+1 yılKör olan da üstelik sensin. Ne okudun ne öğrendin ne kadar ileri bir dünyada yaşıyoruz da tanrıya inanabiliyorsun?
Soran+1 yılÇıkardığın tek ders kendine yenik düşmüş olman
+1 yılYan sanayiye git anca degisirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılen fazlası doğan görünümlü şahin olursun
18 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
:D :D :D abozolar bakar ama :D
Soran+1 yılYok be ben normalde hiç makyaj yapmam rimel bile sürmem ama bu sene yapıp beğendiğim beyin dikkatini çekmek istiyorum. Yüzüm sıfır makyajla beğeniliyor zaten ama rengi soluk ve biraz ergenlikten kalma ufak tefek sivilce izleri var onların kapanmasını istiyorum
- +1 yıl
o makyaj ile olmazki ;) küçük detaylar önemli ayrıntılar yani tabi onları söyleyip sizlerin eline koz vermeyeyım :D
Soran+1 yılBir şey sorabilir miyim? Bunu başka bir soruya daha söyledin mi yoksa ben ağır dejavu mu yaşıyorum
- +1 yıl
sanmam ya hatırlamıyorum siz bin tl lik makyaj yaparsınız erkek 20 tl lık şeye takılır :D
Soran+1 yılAğır dejavu yaşadım. Neyse. Ben normal hayatımda makyaj yapmıyorum çünkü çok yoğun bir ders programım var ama bu sene rahatlıyorum ve kendimi biraz değiştirmek istedim
- +1 yıl
seni tanıyormuyum ben la :D yazsana bir bana
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir bilen her şeyi özetlemiş
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
Soran+1 yılOaaaa soruna bir bilen yanıt vermiş yeni gördüm
Cevap sahibi+1 yılSoruya bir like plss
Cevap sahibi+1 yılGörüşü beğenir misin :) :) :) :) :)
Sen bile şaşırıp kalabilicek kadar.
10 Yorumla
+1 yılresim at bir bakalım ama değil mi
11 Yorumla
Soran+1 yılYok sağ ol
+1 yılMakkajyaparak kendini niye düzeltiyon ki doğal ol
10 YorumlaBence doğal güzellik en iyisi
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılÇok değişirsin.
10 Yorumla
+1 yılBayaa değiştirirsin
10 Yorumlayüzünün yıkayınca daha belli eder güzelligin
00 Yorumlabeyaz kalem
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Makyajla kendimi ne kadar değiştirebilirim, makyaj nasıl yapılmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhaba Arkadaşlar,
Makyaj bir sanattır. Kendinize en doğru, en güzel makyajı yapabilmeniz için kendi yüzünüze uygun makyaj tekniklerini bilmeniz gerekli. Makyaj çantanızda cilt yapınıza ve tonunuza uygun doğru markaların ürünleri olmalı.
Bunu da bir bilen den yani bizim gibi bir akademide, uzmanından eğitim almanızı tavsiye ederim. Eğitiminiz birebir olmalı.
Eğitmen sizin elinizdeki malzemeleri inceleyip uygun olup olmadığını tespit etmeli ve size özel bir programla makyajı ve teknikleri öğretmelidir. Gözleri mi, dudakları mı ön plana çıkarmak istiyorsunuz yoksa cilt problemleriniz var ise öncelikle onları kapatıp ışıl ışıl bir cilt görüntüsü mü elde etmek istiyorsunuz?
Makyaj ve kontür teknikleri kişiye özeldir. Nasıl kendinize kontür, renklendirme, gölgelendirme yapacağınızı, gözler küçük ise nasıl kirpik takabileceğinizi birebir uygulamalarla öğrenebilirsiniz. Bu eğitimden sonra makyajla kendinizi ne kadar değiştirebildiğinizi görebilirsiniz.
Küçük bir kaç tüyo vermek istiyorum. Gözler çok küçük ise mutlaka göz şeklinize uygun takma kirpik takmalısınız ya da ipek kirpik tercih edebilirsiniz. Göz içine siyah kalem yerine beyaz, kemik rengi, gold, açık gri tonlarında göz kalemi tercih edebilirsiniz. Göz içine kalem sürmekten hoşlanmıyorsanız alt kirpiklerinizin dibine hafif toprak tonlarında far ile geçiş yapabilirsiniz.
Hatta kahve, siyah göz rengine sahipseniz özel günlerinizde renkli lens takarak bakışlarınızı ön plana çıkarabilirsiniz (Lens doktor muayenesi ve onayı sonrası kullanılmalıdır).
Tüm sorunlarınız için bana sosyal medya hesaplarımdan ulaşabilirsiniz.
Sevgiyle kalın.