Evimin temizliği kadar hoş kokmasini da seviyorum bu yüzden kullandığım yüzey temizlicileri sevdiğim kokuları seçmeyi severim. Kışın bir kab için biraz lavanta su ve sünger koyup kalorifer in üzerine koyarım hem çıkan hisi toplar hemde mis gibi koku yayılır ❤️. evinizin güzel kokmasi için ip uçlarınızlarınız var mı?
Evin temiz olması kadar güzel kokmasına da dikkat eder misiniz?
Halılar ve perdelerin temizliği burada önemli. Ben sık sık halıları yıkamaya gönderir kilimleri haftada bir makineye atarım. Perdeler desen öyle ayda iki yıkanırlar. Koltukların yastık kılıfları her hafta misler gibi yıkanır. Genel olarak bu tür detaylar benim için en azından spreylerden daha bir ortam kokusu sağlıyor. Ama mesela banyoda tuvalet kağıdı rulolarına lavanta yağı damlatıyorum mis gibi oluyor.
Temiz ev güzel kokar zaten. Benim evim hep mis gibi kokar. Kaliteli temizleyiciler kullanıyorum. Sadece banyoda oda spreylerinden tercih ediyorum banyonun havasını değiştiriyor.
Tek yaşıyorum pazar günleri temizlik günüm Her yere domestos döküyorum Pırıl pırıl oluyor Yokki sevgilimiz gelsin üç güne bir temizlik çamaşır bulaşık odamıza yastığımıza güzel koku sıksın gitsin 🙄😂😊
Eve niye geliyor ki dışarıda buluşun 🙄 ayrıca misafir olarak gelir bulask vs yıkar da çamaşır ütü cam halı koltuk perde diye simdiki kızlar girip de yapmaz 😂
Temiz ve mis gibi kokmasını kim istemez ki özellikle Migros’un kendi markası olan pembe kapaklı yüzey temizliyicisi çok güzel kokuyor hem hesaplı hemde kalıcı baya
Maalesef yok ben sizin yaptığını yapsam kedim durdurmaz herşeyi patisinin ucuyla aşağı atmaktan zevk alıyor... Ama mimoza çiçekli spreyi çok seviyorum doğal kokuyor.