#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴

Saç ve yüz için, dermaroller kullanıyorum, yeni haberim oldu bu üründen. Meğer herkes tarafından kullanılıyor. cildi temizlemek, orada ki kan dolaşımını hızlandırmak ve ölmüş hücreleri canlandırma da başarılıymış. Kullanıyorum, bakalım ne gibi değişiklikler olacak.
Durunun vücut şampuanı çok iyi deriyi sağlıklı yapıyor.
Bal, şeker ve zeytinyağı ile peeling yapabilirsin. Yüzüme siyah nokta bandı dışında bir şey uygulamıyorum ben çünkü cildim hassas hemen kızarıyor. Bir de kese yapmak cildi çok güzel yapıyor.
Salatalık kabuğu
A v
Kantaron yağı 🛢
Her gün abdest alınıyor. Yüz de ölü deri de gözenekte olmaz. Tertemiz 😊
Haftada 1-2 kez maske yapıyorum onun dışında.
Ben sadece sabah akşam yüzümü dove sabunuyla yıkıyorum bir de her banyodan sonra yüzüme gül suyu sürüyorum. Gözenekleri temizliyor mu bilmiyorum.
Loccitanne hafif kremsi bir peelingi var onu kullanıyorum haftada bir defa bal Aspirin peelingi yapıyorum
Ben siyah noktalar için bide yüzüm temizlensin diye karbonat limon karışımından maske hazırlıyorum ondan sonra cildim bayağı kuruyo kurumaması içinde hemen sonra krem sürerim nemlendiririm temiz ve beyaz olr
Haftada bir hafif kese yapıyorum duştayken arkasından yüzümü daima kullandığım temizleme jeli ile yıkıyorum pürüzsüz ve yumuşacık yapıyor hafta da 2 kere de kahve ve bal ile maske yapıyorum
Bir parça pamuğu maden suyuyla ıslatıp siliyorum ve ardından eşek sütü sabunu ile yıkıyorum
Amaan bir ton şey sürüyorum siz benim gibi olmayın
Gül suyu.
Buhar banyosu
Peeling ve kill mask
sifir jilet tras erkek icin tabi ki kadinlar maske.. anti aging.. peeling botox falan filan iste...
Diedermine jel veya nivea kopuk ile yikama jeli
Suyla yıkıyorum. Benim pürüzsüz oluyor.
bol bol losyon ile yıkıyorum.
mesajın kapalı bakarmısın
Deri ve ben hep canlıyız ve böyle mutluyuz.
Kese. :-)
Sabunla yıkıyorum
Kurutuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?