Cildinizi ölü derslerden nasıl arındırıyorsunuz? Bunun için hangi ürünleri kullanıyorsunuz?

Cildinizi ölü derslerden nasıl arındırıyorsunuz? Bunun için hangi ürünleri kullanıyorsunuz?
tuz u suda erit ve sür.. muhteşem oluyor... özellikle sedef ytaralarında... ama bu şu BİM de satılan neydi adı ya hatırlayamadım kalın tuz var beyaz renk değil öğütücü plastik kapolarda işte onu suya koy ve erit herügn sür.. ama elini ağzına sakın değidirme 😅
Bunu hiç denemedim bilmiyorum. Eğer gerçekten cilde bir faydası olacaksa bunuda denerim. Ama cilde bir zararı falan olur mu asıl önemli olan nokta orası.
Her zaman sadece duş alan insanlar hiçbir zaman hiçbir ürünle temizlenemez. Banyo yapmak ayrı, duş ayrı şeylerdir. Türk hamamı kesinlikle en güzel arınma yöntemidir.
Aynen katılıyorum. Hamam cilt temizliği için bence en iyi yer diye düşünüyorum. Ya da illa hamama gitmek şart değil sıcacık su ile yıka yüzünü. Sonucta hamamda sıcak ortam yıkadığın suda öyle.
Cevap
11Cevap
ben nemlendirici kullanıyorum
Aynen bende nemlendirici kullanıyorum genelde yüzümü her yıkadıktan sonra. Ama nemlendirici genelde kuru ciltler için tavsiye ediliyor. Ölü cilt daha ayrı.
arındırmıyorum ölü diye cildimden mi vazgeçeceğim o kadar mazimiz var
Günlük yıkama haftada 2 defa kabak lifiyle peeling yaparım
Cilt temizliği ve asitli toniklerle. İnstagramda cilt bakımı üzerine içerik üretiyorum dilersin takip edebilirsin :)
Kullanıcı adım : rumeysagurel_
Peeling maske ve tonik
Aynen bende bu üçünü kullanıyorum genelde. Tabu hepsi ayni anda sürülmüyor bunların hepsinin tek tek aşaması var. Sürekli olarak kullanırsanız eğer cildinize baya faydası olur.
Arındırmıyorum kendi kendine arinir herhalde
Aslında kendi kendime arınmaz ya. Seninde bakım yapman şart ölü derilere sahip bir cildin var ise yüzünü sıcak su ile yıkayabilirsin ölü derileri yok etmek için oldukça etkili bir yöntem bu.
Sauna kese köpük masaj 😋😋
Koli bantı ile
Bunu siz kadınlar daha iyi bilir
the purest enzim peeling kullanıyorumm
Genelde kese yaparak
Evet bu şekilde de olabilir. Sıcak su ile kese yaparak cildindeki ölü derileri yok edersin. Sıcak suda yüzdeki ölü derileri yok etmek için oldukça etkili bir yöntem aynı şekilde hamamda öyle.
Kesinlikle
Enzim peeling
Arındırmıyorum herhalde. Kendisi arınıyor.
Tuz ruhu ile 😃
Maske yapıyorum
Her sabah yıkayarak
Kese atıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?