Kıyasıya bir yarış var bu ikili arasında. Peki sizce hangisi en iyisi?
Fairy
Pril
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eskiden Pril kullanırdık. Fairy ilk çıktığında markette kampanya vardı diye alıp denemiştik. O gün bu gündür Fairy kullanıyoruz. Ben çok memnunum. Yağ kaldırma teknolojisi gerçekten doğru. Bulaşıklar tertemiz oluyor.
Bugüne kadar birçok bulaşık deterjanı denedim. Hatta şöyle söyeyeyim, her marketin kendine özel çıkarttığı markalardan tut da büyük markalara kadar denemişimdir.
Elde bulaşık deterjanı önerilerim şöyle:

Benim ilk önerim Fairy olacak. Birçok özelliği var ama bana göre en önemlisi az ürünle çok bulaşık yıkaması. Ben sevmem öyle fazla ürün harcamayı, sonuçta suyla birlikte denizlere karışıyor. Fairy bulaşık deterjanı elde kullanım için çok keyifli.

Makinede de ben Fairy Platinum kullanıyorum. Hem az ürün harcıyor hem de parlak güzel bir bitişi var. Madde madde söylemem gerekirse;
Hiçbirisi Çünkü bulaşık deterjanları sağlıklı değil Arap sabunu çok güzel temizlik yapıyor Çok da sağlıklı Herkese tavsiye ederim ben senelerden beri kullanıyorum
Cevap
12Cevap
Fairy daha iyi gibi onu da bulaşık tabletlerini alıp kullanmamdan biliyorum. Sıvı deterjanının hiç bilmiyorum.
Fairy kullanıyorum gadası. Diğerleri bardaklarda çizme yapıyor. Hem fairy kalite ve fiyat olarak diğerlerinden bayağı iyidir.
elde yıkamak için fairy gerçekten çok iyi makine için finish'den iyisi yok.
Evimde fairy kullanıyorum. Ve gayet memnunum. Kullanmayanlara da tavsiye ediyorum..
Ikisini de bilmiyorum yorum yapamıcam bizimki farklı olduğu için
Biz genelde fairy kullanıyoruz, fena değil işimizi yeterince görüyor.
Berna lacin olduğu icin kullanmayi bıraktım #Fairy’i
Türk markasını kullanıyorum bulaşık deterjanında 🌷
Ben Fairy'den çok memnunum.
Pril Fairy de pahalı, en iyisi bim şeyisi
Ben şahsen fairy kullanıyorum
fairy alıyoruz ama pahalı ya
Fairy nin sloganı komik ya. Boyu değil işlevi önemli diyor 😂😂🤦🏻♂️
Fairy
Pril müthüş
bnece de fairy.
Fairy 🌺
Boron