Sizce başka neler var?

İPhone telefon hiç kullanmadım ve kullanmamda, s5 Samsung 4 yıl. Çok iyi telefon. Bensiz bir uçuş yaptı 2000 mtre den. Paraşütle attım uçarken , geri tabi yakaladım , eğlenmek gerek. Yakalama çabam off komedi eğlence. Çok değerli bir telefon benim için. Ölene kadar devam. Bırak insanlar zengin olsun. Biz zenginleşmek için yaşıyoruz. Her saniye. Fakirlesmemek için yarışmasak. Çeksinler bırak. Halimize şükredelim, hadi dansa 😂😂😂😂
Zengin gozukme icin bir araba anahtari 2 telefon 1i iphone bir cuzdan bir starbucksss yapman gerkenler 1. Adim araba anhtari cuzdan iphone ve adini bile duzgun soyleyemedigin bir kahve mesanin uzerinde duzgunce burakilmali ikinci telefonla cekilmeli ve instagranda story atilmali bu kadar basit 1 adimda sizde zenginsiniz
Bizzat kendi arkaşımdan örnek vereyim. Arkadaşımın babası camide imam. Ama elinde son model 6 binlik telefon. Hergün gezip tozar. Gezmediği yer kalmamıştir yani. Hep bir arabada story atmalar.. Giydiği kıyafetler özel dikim. Yahu senin baban milyarder mi? Kendine gel
Babası milyarder değilse nasıl yapabiliyor o dediklerini
Bunu inan ben de çok merak ediyorum
Hepsi çakmadır 😂🤪
Olsa anlarım, değil :D
Cogunun ozguvensiz olduklarini dusunurum hep. Boylelikle uzerindeki markalardan ancak dikkat cektiklerini dusunuyorlarlardir herhalde.
Cevap
47Cevap
Starbucks bardağını çekmek.
Belki gerçekten zenginlerdir? Ya da olmasınlar bize ne yahu
Hiçbir insanı maddi açıdan zengin fakir diye düşünmedim açıkçası. Fotoğraf görsel olarak başarılıysa ve instagramını güzel organize ediyorsa ne hoş.
Artık sıradan hale gelmiş olsa da içtiği Starbucks kahvesiyle hava atanlar var 😂 Ben bu çabaları çok anlamsız Starbucks kahvesiyle hava atan zaten asgari ücret alıyor, yani bu zengin görünme çabası neyin kafası anlam veremiyorum..
Bunu mesela kendi face sayfamda paylaşsam gönderme yaptığımı düşüneceklerdi.. burda paylaşayayım bari
https://i.hizliresim.com/nl9DQ5.jpg
Sanırım herkes ilgi alanını yazıyor buraya. Ben seyredimm anammm ne kadann zenginler. ..😎
Çoğunun cebinde istanbulkart ve sadece 40₺ var :) bütün maaşını gece kulüplerinde bir gecede harcayan biliyorum. Nedir bu sidik yarışı hiç anlamış değilim. Sosyal medyanın gençlere giydirmiş olduğu rol bu sanırım
Kendini zengin gösterenlerin hepsini cebimden çıkartır ufalar toz niyetine üflerim story atmıyorum param var arabam var kendi halınde insanım kimseye kendimi gösterme çabam yok
Starbucks ta kahve içmeyi zenginlik zanneden enayiler çok.. Bir de masa üzerinde BMW anahtarı, cüzdan ve iPhone koyulup fotoğraf çekilmişse mübarek ağaoğlu hissiyatına kapılmış oluyor :)
Anası çamaşırları sobadaki askıda kurutmuş, güğümdeki suylada leğende yıkamış ama o espresso frappuccino içmeden yaşayamam diyor bok içesice.
😂😂😂😂 hunharca gülüyorum çok iyiydi hahah
Starbucks, araba anahtarı, macbook , iphone, bvlgari
“Zengin gösterme” durumu için yoldaki arabanın yanına gidip seninmişcesine fotoğraf çekilmek diyebilirim. Varsa zaten olanı gösterdiği için sizin dediğinizin dışında bir durum oluyor.
Gerçek zenginlik alçakgönüllü ve sade olmaktan geçer.
Öbür türlü yatın katin milyarların olsa bile görgüsüz bir ayidan farkın kalmaz..
Ayilara hakaret oldu ama..
Zenginlik demiyorum ben buna, görgüsüzlük..
Zenginliği yaşayanlar zaten buhu gösterme çabasında olmaz..
İçinde yaşadığımız çağ bunu gerektirdiği için insanlar gösteriş budalası oldu diye düşünüyorum günümüzde insanlar paraya tapar oldu 😌
Nargileyle mekanda fotoğraf atmak. Bir de gittikleri yerlerin fotoğraflarını sürekli paylaşmak.
Ama kesinlikle masanın üzerinde pahalı arabanın anahtarı olacak. 😂
Oooo daha kombinasyonu bilmiyorsun en altta dolgun deri cüzdan sonra telefon sonra sigara sonra anahtar
O da var😂
Neden kötü mu bunu yapmak
Çünkü cüzdan arka cepte ve insan belli bir yerden sonra rahatsız oluyor anahtar da öyle telefon da yük yapıyor ben çıkartıyorum tek eksiğim sigara zaten kullanmıyorum bu üçlü var bende
Kötü demedim🙄
Demedin mi iyi o zaman 😅
Starbuck bardagi ve kitap ikilisi en nefret ettiğim😂
Havuz başında poz vermek , lüks bir kafede story atmak. Tatildeki beş yıldızlı otelinde yer bildirimi falan
Starlı kahveler, cakma ayakkabılar, son model yarım elma telefonlar, havuzda meyve suyu kokteyl içip seks on the beac demeler... 🤣
Yeni kiyafet tiki bir kafe elde sacma sapannbir kahve sahte gulumseme kardeşim bir arkadaş ayfonla cektinmi fotoyu tamamdir
Kardesim yaz an kisimda yav şak yazacak
Starbucks bardağı ve üzerinde yazan isimleri sosyal medya hesaplarında paylaşmak.
Gittikleri her yerde bunları yapıyorlar.
Arabalarin onunde cekilen fotolar, nusret videoları ve arkadaslarla gidilen tatillerde gunde 100000 tane atılan resim.
Sürekli kafelerde gezip yemekleri çekip atmak.. Starbucks'a gidip grupça içecek, yiyecek alma durumu..
Ben starbucksın zenginlik oldugunu dusunmuyorum ve yemek resmi atmayi da anlamsiz buluyorum. Belki de ben cok sık dışarı ciktigim icin gereksiz geliyodur.
Varsa yapsın gösterisini boşuna mı aldı millet. Sosyal medyada paylaşmak veya dışarıda insanlara göstermek için alıyorlar, Lütfen ama.
gucci tişört, ayakkabı çoğu da 10 tlye alınmıştır ama sorsanız milano gucci mağazasından almışlardır.
Seninki hayaller hayatlar😂
@SAmiAySe ahahah seri köz getir erkek İrem’i ❤️
İtemi 😂 kalp yanlış oldu buna dahada yanlış
iphone telefon ile poz vermek zenginlik falan değil ki xD pahalı bir şey değil sonuç olarak x olmadığı sürece :D
Dolar oldu 6 tekrar dusun derim djdnjxnnc
İnsanlar sanal alemde olmak istedikleri portreyi çizmeye çalışıyor.
Bizim burada fakirler var faceden baksan durumları çok çok iyi zannedersin. Ama kuru canlarından başka hiçbir şeyleri yok kendilerini pazarlamayı iyi biliyorlar.
bir tür kişilik bozuklığu kendini kanıtlama çabası
Iphone.. Club.. Starbox.. Pahalı araba direksiyonu.. Vs vs saymakla bitme :D
Ya zengin olsan ne yazar ruhun beş para etmedikten sonra?
neden zengin göstermek istiyorsun ki
olduğun gibi görün
BMV Audi arabanın sadece direksiyon kısmını çekip story atmak
Araba yanında foto çekilmek, elit mekanlar da kasıla kasıla haberim yokmuş bakışları vs.
Pahali yerlerde yiyip icerken fotosunu cekip atmak😑
Ben de çözemedim bir. Uçağımı getirin bakkala gideceğim.
Judas Sandalyesi'ne oturmalarını izleme isteğimi harekete geçiren bir iticiliğe sahip olmaları❤️
Kıyafetlerinin markalarını etiketleme lux mekanları etiketleme alışveriş Snaplari atmak ve tatil video paylaşımı...😉😉😉
Starbucks bardağını çekmek. Telefonunun iphone olduğunu ekono koyarak yazı yazarak story de belli etmek.
Altlarına giyecekleri don yok bide kalkıp artislik yapıyorlar.
Bizim şirket var babamlan bide emmiylen işletiyoz bak şu şu bak
Hava limanlarında ve uçak içinde paylaşım yapmaları..
Cafede foto Starbucks falan tatilden kareler falan dnnsns
Starbucks ta kahve fotolarıı markalı ürünlerde fotoğraf cekinmeleri falanlar filanlarr
Sürekli seyahat halinde olup, katalog çekimindeymişcesine çekinen halk
herkes zengin zaten bir fakir varsa oda gerçekten zengin olan :)
Arabayla story atarken, ufaktan kasılmak.
Bence anlamsiz önemli olan karsindakine bakarken icinden birşeyler gelmesi
Yurtdışı sayılabilir arabayla olabilir lüks mekanlarla olabilir
Bol kıyafet starbucks kahve iphone telefon saçma pozlar
Araba anahtarı, parliament ve zippo çakmak.
Eziklil duygusu mallil duygusi daha ne olsun
Sanal dünyada kendilerini mutlu ediyorlar işte.
Yabancı ülkelere gittikleri fotoları paylaşmak
İnstagram falan kullanamıyorum ya
Caratlarini gostermeleri 😂
Şu adamın insta profilini bilen var mı :D
iPhone reklamını yapıyor kimileri.
Ac gezerim kuyrugum dik gezerim
Bunlar hep kapitalizmin oyunlaru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar