Şimdi ben normalde böyle gamer girl falan değilim o kadar kolay kolay oynamam bir şeyi gerçekten beğenmem lazım. Dün her yerde PUBG, PUBG, PUBG, dur lan bakayım neymiş diye merak ettim. Bakmaz olaydım. (Çok güzel lan)
Asıl soruna geçersek, ben salak gibi tarihi yanlış attım onlarda çocuk zannediyor beni, ee malum ben de hızlıca indirip silerim diye kabul ettim, hem mikrofon sorununu nerden bileyim?
Yaptım bir 2 saat falan oynadım, seviyede baya artmıştı (6-7 falandım şu an 14'üm) ben yenilerim bunu diye hesabı sile bastım he diyip kabul ettim öküz gibi. Nereden bileyim böyle olacağını. Şimdi diyorki 7 gün içerisinde giriş yapmazsan falan diyor gitmez diyor ama 7 gün içinde otomatik sileceğiz diyor hangisine güveneyim? Hatta bugün mal gibi 60 para satın aldım google playdan. (İndirim kıyafeti varmış.
Hesap silmeyi nasıl iptal edebilirim? (Acil yardım)pubg hesap silme nasıl iptal edilir
Güncellemeler
+1 yıl
Ben sadece butonu arıyorum o iptal butonu mobilde nerde
PUBG mobilde hesabımı sildim, nasıl geri döndürebilirim?
1 hafta içerisinde hesabına girersen hesabın silinmeyecektir. Ancak yine de müşteri hizmetlerine yazıp teyit edebilirsin. Ben de senin düştüğün hataya düştüm ama pişman oldum, sonrasında 7 gün boyunca oyuna girdim. 1 kere girmen yeter aslında ama ben hesabım silinmesin korkusuyla her gün girdim :)
Hesap Silme" Hakkında Oyuncular oyundaki hesaplarını silebilirler. Bunuyaptıklarında sistem onların hesaplarını ve verilerini 7 gün sonra otomatik olarak silecektir. Hesabınızı istemeden silersenizveya kararınızı değiştirirseniz, 7 gün zarfında oyunda oturum açtığınızdan vesilme işlemini iptal ettiğinizden emin olun.
Facebook gibi düşün, hesabını silip 14 gün giriş yapmazsan hesabın siliniyor, ama 14 gün içerisinde giriş yaparsan silme işlemi iptal oluyor, aynı mantık
Hesap Silme" Hakkında Oyuncular oyundaki hesaplarını silebilirler. Bunuyaptıklarında sistem onların hesaplarını ve verilerini 7 gün sonra otomatik olarak silecektir. Hesabınızı istemeden silersenizveya kararınızı değiştirirseniz, 7 gün zarfında oyunda oturum açtığınızdan vesilme işlemini iptal ettiğinizden emin olun.
Yok onu biliyorum da ben bu metni yanlış anlamış olabilirim diye attım. Oturum açıp iptal etme butonu bulmam mı gerekiyor anlamadım ki? Bir ara minecraft oynuyordum küçükken ilk servere girdiğimde gerçekten 50 tl birşey satın aldım zannediyordum (bilmem ney odunumuydu neydi)
Öncelikle hesabını silmek için telefonundan Pubg.com/tr girip oturum açıyorsun, logged in as bölümüne girip delete account diyorsun. Hesabın siliniyor ama burada facebook gibi çalışıyor sistem, 7 gün içinde hesabına girersen hesabının silinmesini önlemiş oluyorsun.
En İyi Cevaplar