Ya 1 yıldır oynuyorum ama Mobile Legends hesabımı silmek istiyorum. Feci gerginim. Lütfen yardım edin.

Ya 1 yıldır oynuyorum ama Mobile Legends hesabımı silmek istiyorum. Feci gerginim. Lütfen yardım edin.

Önceden ben de Mobile Legends oynuyordum ancak sıkıldığım zaman silmek istemiştim. Mobile Legends hesabını silmek için izlediğim adımları sana da anlatayım hemen.

Mobile Legends'de hesap silinmiyor ancak giriş yaptığın sosyal medya hesaplarını kaldırabilirsin. Bunun için aşağıda önereceğim adımları izleyebilirsiniz.

Mobile Legends hesabı silinemiyor ancak oyunun yardım maili ile iletişim kurarak bunu yaptırabilmek mümkün. Adımlar çok basit.
Sevgiler.
Mobile Legends oyununa bağlı Moonton hesabı silinemez. Moonton hesap sildirmiypr, yeniden oluşturabiliyorsun ancak. Kullanıcı sözleşmesinde de belirtilir bu zaten. Yani hesabı şuradan buradan silebilirsin diye bir şey yok xd
Cihaza her silip indirdiğinde var olan ilk hesabı kendiliğinden açıyor zaten. Bunun için farklı hesap oluşturacaksın farklı bir cihazdan ve ayarlar kısmına gelerek hesap değiştir diyeceksin, bu kadar.
Hesap silme işlemi maalesef ki bulunmuyor. Ama çözümü basit moonton hesabını emailini değiştirip buradan herhangi birisine ver hesabına ilerde istesende giremezsin. Ligin ya da hesabında bulunan şeyler ne bilmiyorum ama düşük bir fiyata satışta yapabilirsin 1-2 günlük harçlığını çıkarırsın 🤔
Ahh yok ben yani direk hesabın var olduğunu bilmek istemiyorum. Evet mail olayını biliyorum.
Sen oynamadığın sürece hesap var ya da yok ne fark ederki?
Ayrıca oyunu ilk sezondan geçtiğimiz 4-5 aya kadar oynadım. Farklı oyunlara yöneldim çünkü oyunda saçma sapan metalar geliyor oyuncu yeteneği değil herolar yapıyor her şeyi mistik 2 den yukarı gidemeyişiminde etkisi var galiba :))
Ya ben başkasına vermek istemiyorum. Neyi anlamak istemiyorsun. Hesabı istemiyorum diyorum. Verecek olsam buraya böyle bir soru yöneltmem.
Bende eskiden oynardım efsane 2 ye kadar solo lancelot mainla çıktım sildim kanser oluyordum ve çıldırıp ağlamışlığım bile var sayısız defa
Feeder ve flammer ve m2allar sayesinde neyse soruna geliyim hesabı silemiyorsun bildiğim kadarıyla 2 yıldır yokum silme özelliği geldiyse bilmiyorum
Var.
Cevap
7Cevap
Oyunun resmi mail adresine mail atabilirsin daha sonra yetkililer seninle görüşmeye geçip hesabi siliyorlar.
Selam :)
Bildiğim kadarıyla hesap silme işlemleri olmuyor.
Ya buldum birkaç tane. Direk siteye mail atarak olunmuyormuş. Fakat benim hesap Moontona bağlı. O yüzden hiç silinemeyecek galiba.
Bende oynuyorum, hangi ligdesin 2 3 gun sonra sezon bitiyor
Efsane.
Oha ciddenmj, neden silmek istiyosunki
Birde laylanin kostumu var mı sende, koyu laylaciyimda sjsjs
Ya kaybedip duruyorum. Bir de rahatsız eden bazı insanlar var. Ha yok. Almayı düşünüyorum.
Eger oynamayi dusunmuyorsan bana verebilirsin veya imparatorluk sovelyelerini ayabilirsin sjsjs kullanici adim ÇİLEKLİ TURŞU
Niye vereyim
Eger hesabini sileceksen dedim, yoksa ziyan olmasin, silmeyeceksen verme tabi kimseye
Bende kanser oluyorumda silinmiyo hesap bi ara hesap ölmüş 2 yıl girmedim hiç online arkım yoktu ama şimdide salamıyorum sarıyo ama kanser ediyo *trolcüler yüzünden efsane 1 den ustaya düştüm ;-;*
Geçmiş olsun. Nickin ne oynarız.
Silinmiyor diye biliyorum ama girmediğin sürece hesap pasif kalıyor. Zulada da öyle
Evet. Öyle oluyor. Çok sorun ya. Alt tarafı bir hesap yani. Baktım ama doğru düzgün bir şey bulamadım.
Benim hesap 6 yıllık 3 kere falan silmiştim oyunu sıkıldıkça geri yükledim oynuyorum şu an
oyunu sil ilerde oynamak istersin.
Bilmem. Gerek yok.
Oyunu sil hesap kalsın
Hesabı silmek istiyorum
Kanka beni dinle silme yarın bir gün sıkılınca indirir oynarsın zaman öldürülsün
Bıktım ya kurtulmak istiyorum
Bana ver
Niye vereyim ya silmek istiyorum hesabı
Bana ver sen
Vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?