Benim eski telefonum (bak hatırlayınca yine sinirlendim xd) bozuktu. Ama nasıl bozuk? Biri aradığında ve aramayı açtığıdma ekran kapanıyodu ve ekranı sadece kulaklık takarak açabiliyodum. Ama o zaman bunu keşfetmemiştim henüz :D. Neyse efendim velhasıl biri aradığında asla kapatamıyordum. Bir defasında annemle çarşıdaydık ve ayrıldık ben işlerimi halledip eve döncektim annemin işleri başkaydı. Neyse, aradım annemi anne dedim işin bitti mi beraber dönelim. Yok dedi. İyi dedim ben de tamam. Nese işte ben telefonu kapatmayı unutma dedim anneme, cevap yok. Anne dedim, ses yok djxjdjdaljxdk sonra bir tıkırtılar ayak sesleri kornalar vs, işte o an anladım annemin telefonu çantaya attığını😭😭😭 çarşoda işi gücü bıraktım annemi arıyorum bulursam telefonu kapatçam çünkü ama kadın hiçbi yerde yok. ayıptır söylemesi bide kontörlüyüm o zamanlar zödkdlckf tarife marife de yok. Gidiyo kontörlerim. İlk defa da 50-60 lira mı ne yüklemiştim hay şansıma tüküriyim. şarjım da 80-90 civarı. Ben fullemeden çarşıya çıkmam. 1 saat 15dk çarşıyı tavaf ettim annemi bulamıyorum. neyse dedim bu iş böyle olmıycak eve gidem de çılgınlar gibi anne diye bağıram belki duyar. Xjjsjd eve gittim 20-25 dk da ordan say. evde anırıyorum bildiğin ANNNEEEĞĞĞĞ diye. Apartman evde dayak yiyom falan sanmıştır büyük ihtimalle ndmsjcjd neyse gençliğime veriyorum. 😑 kardeşimden babamı aradım baba dedim ben napcam djxjdjdjf o bişey olmaz dedikçe ben hepten panik yapıyorum neyin paniğiyse. En son dedi hattını çıkar djjdjd hay aklını öpim babacuğum. 15 dk kadar da telefonun iğnesini aradım bulunca çıkardım. Konuşma süresi 2 saat 13 dakika 🤢🤢🤢🤧🤧 msösmxmdkfkf bir de -9 lira mı ne falan bakiye diyo. Eksilere düşmüşüm ejxjdjd o gün bugündür asla unutmma kapamayı bu da böyle bir anımdır
Bu kadar uzun bir yorum gelince şaşırdım ama okuyunca anlıyor insan :D Normalde hayatta bir insanın başına gelmeyecek bir durum, sadece kulaklığı takınca ekranın açılması saçmalığı nedir :D birde tam üstüne 50-60 liralık kontörün yüklendiği güne denk gelmiş, üstüne 2 saatlik yorgunluk ve bağırmaktan sesin kısılmasıda eklendiği zaman, unutulmayacak bir gün olarak tarihe geçmiş hayatında 😂😂😂😂
Yani aradan kaç yıl geçmiş unutmamışım baksana jxsmjcödnf Bilmiyom kulaklığı algılayınca içten dürtülüyo ve sanırım uyanmam gerek diyo 😂 saçma cidden ama böyleydi
Böyle bir olay 70 yaşına gelsende unutulmaz, karşılaşılması 2x nadir bir durum çünkü 😂😂😂😂 Telefonun bu şekilde kendi kendini değişik bir işleve sokması dahada tuhaf. Modeli neydi?
Oldu. Bir arkadaşım halk oyunları kursuna gidiyordu. Ama sevmiyordu. Neyse işte biz beraber gezicez filan ama o gün o saat kursu var. Öğretmeni aradı. Bu arada beni de hiç sevmez, nefret eder ben de ondan işte. Açtık hopörlere aldık tellediniz şeye dedi arkadaşım hocam sınavım var arkadaşımla ders çalışılan annemin haberi var. Öğretmende annene sorayım ben bir deyip telefonu kapattı sanıyorduk kapatmamış. Ben dedim ki oh be şu salaktan da kurtulduk artık sahile gidelim dedim. Oda aynen zaten oynuyamıyordu sesi. Benim tam o sırada gözüm telefona kaydı. Bildirim şeyinde yeşil yamıyordu. Ben bir çığlık attım Betül telefon açık diye sonra işte kaçtık filan arkadaşımda bir daha o kursa gitmedi😬😬😜
Hahaha 😂 gülmekten altıma yapmak üzereyim.. Valla hem de ne oldu.. Biri ile buluştuk İSTANBUL DA telefonla konuştuk buluşana kadar neredesin falan şurada burada derken sarıldık falan gittik güzel bir kahvaltı yaptık.. Tam 1 saat 45 dk onun da benim de telefonumuz açık kalmış.. :))))
Çok oldu :) Ancak arkamdan hiç kötü şeyler söylenmedi hatta üstüne güzel sözler söylendi :) Bende birkaç kez açık unuttuğum oldu ancak arkasından laf etmedim aaa açık kalmış deyip kapattım :)
Yeni evlendiğim zamanlar babamla konuşup telefonu kapattım sanmıştım kocamla cilveleşirken telefon açık kalmış onu farkettim bir 4-5 saniye ahh çok utandım 😂😂😂
En İyi Cevaplar