Kişilik & Karakter Telefonu kapattıktan sonra küfür ettiğin oluyor mu? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor 😂😂😂😂Vardır aradığını görünce ters ters baktığın açıp konuştuktan sonra kapatıp küfür ettiğin 😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Telefonu kapattıktan sonra küfür ettiğin oluyor mu? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayır olmaz.. ben direk edeceksem bile yüzüne ederim zaten.. 0 0 Yorumla
Alfa_Tuçis Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben normal şartlar altında küfür kullanan biri değilim, yapmam öyle şeyler yanisi 😂 0 0 Yorumla
Hakankadinhastasi488 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 +1 yıl coookk.. adam uyuz uyuz konusuyor bende basıyorum kalayı 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl ben yüzüne derim arkadan konuşmam 0 0 Yorumla
FıstıklıLolilop Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 613 cevap paylaştı. Annesini sülalesini andığım oluyor 🤭😂 0 0 Yorumla
pumpiy Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Komik mi 0 1 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Değil mi 😂 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çokkk 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çoookkk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır olmaz.. ben direk edeceksem bile yüzüne ederim zaten..
Ben normal şartlar altında küfür kullanan biri değilim, yapmam öyle şeyler yanisi 😂
Kapatmadan da ediyorum
coookk.. adam uyuz uyuz konusuyor bende basıyorum kalayı
Sevmiyosan o kişiye de söverm ben
ahahah çok yapıyorum ben bunu
Hayır hiç öyle bir huyum yok..
ben yüzüne derim arkadan konuşmam
Annesini sülalesini andığım oluyor 🤭😂
En fazla canımsın derim 😀
Oluyor tabi olmaz mı?
Komik mi
Değil mi 😂
genelde şey dıyorum ya çocuğu :)