Sevgilisinden ayrıldıktan bir süre sonra sosyal sitelerle bağlantısını kesen erkeğin derdi nedir?whatsapp,facebook vs..
Cevabın nedir?
sorunu beğendim aynı durumdayım tek tük paylaşım yapıyordu bunalım takılıyordu facesinde dibe vurduysan ölmek felan proflinde bile benim çektiğim fotoyu koyuyordu ve severek ayrıldık beni sediğinden hala şüphem yok mutlu olsa mutluluğunu hemen sosyal ortama paylaşan biriydi benleyken öyleydi şimdi bomboş bir profili var bence seninkide acı çekmeye başlamış başta kendini kandırma çabalarına girmiş takmıyorum havası yansıtmaya çalışmış ama insan bir rolü uzun süre sürdüremez böyle düşünüyorum .
34 Yorumla
Soran+1 yılo dışarı acısını asla yansıtmaz dışardan bakanlar hatta unuttuğunu acı bile çekmediğini düşünürler paylaşımları aşk üzerine şeyler bile olmaz.Kendi içinde terketmişliğinin ya da beni başkasına kaptırmış olmanın pişmanlığını yaşıyor olmalı diye düşünüyorum.Şimdi sevgilim var sanıp yazmıyor ben yazmıyorum.Bir ay sonra doğum günüm bakalım ne yapacak yazmazsa artık umudumu keseceğim
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
En İyi Cevaplar
Çok merak ediyorum döndü mü? Benimde aynı şey başıma geldi
11 Yorumla- +1 yıl
Seninki döndü mü?
+1 yılben mesela;
sosyal ağlarda sadece takip ediyordur. ama bir tadı kalmamıştır bence.
gizli bir şekilde takılsa da internetin bir faydası olmayacağını biliyorum.
dikkat çekmek isteseydi yazardı, aslında dikkat çekmemek istiyor.
gizemli kalmaya değil çok belli olmamaya çalışıyor.
içten pazarlıklısın adım atacaksın diye. sözleşme imzalat bari.
kafasını dinliyordur, senden bir hareket bekliyor da olabilir, aşktan da hayatından da bezmiştir.
moralsizdir.225 Yorumla
Soran+1 yıliçten pazarlıklısın adım atacaksın diye. sözleşme imzalat bari.Ne demek oluyor acaba? benmiyim içten pazarlıklı?
- +1 yıl
aslında çoğu kız böyle. öncelikle karşılıksız olsa dahi belli edeceksin, sonra dönerse senin. türlü türlü psikolojik etkenler var. kendini üstün görme, kendine daha çok değer verme gibi. içi dışı bir olması daha iyidir.
Soran+1 yılbence sen içten pazarlıklısın.Ben ihtimalleri önüme koyup düşündüm acaba bana karşımı yapıyor yoksa sorun nerde diye düşündüm bu senin düşündüğün gibi beni içten pazarlıklı yapmaz siz erkekler oturduğun yerden ahkam kesip saçmalamaya bayılıyorsunuz zaten.
- +1 yıl
ben de içten pazarlıklıyım(o şekilde karşılık gördüğüm için). ilk adımı erkekler atar ama sonuçta bir yere kadar sürer o adımlar. karşındaki kişi seni yıldırdıkça daha fazla üzerine gidemezsin. yanlış anlaşılırsın. ondan sonra saçmalamış olursun. zaten sen yanlış bilgi verip olayı saçma bir yere götürmüşsün. tekrar telafisini sağlayabilecek kadar çok sevebiliyorsan belki tekrar düzeltebilirsin ama illaki zaman da geçmesi gerekmiyor. önyargılarını da bir kenara bırakmalısın. kendini ifade etmen gerk
Soran+1 yılben tamamen suçsuzum demiyorum hiç demedim.O beni terketti çünkü bunu hakkettim belki ama geçmişte yaptıklarından ötürü bir türlü güven sağlayamadığım adama aşık olmuştum sonra oda bana aşık oldu sevgili olduk ama yürütemedik ben kıskandım hep ayrıldım o savaştı alttan aldı her seferinde barıştık bu ikinci büyük ayrılığımız birincisinde o bir bahaneyle geldi barıştık 45 gün ayrı kalmıştık.Bu barışmamız çok sürmedi ben yine birşeye kızıp ayrıldım oda artık kabullendi bitirdi
Soran+1 yılbenim sinirim geçince ertesi gün yazdım fakat bu sefer o ağır bir dille artık sevmediğini istemediğini bitirdiğini unutacağını söyledi direndim mücadele ettim olmadı sustum bir hafta sonra tekrar yazdım hala aynı düşüncedemisin diye daha vicdansızlaşmıştı ben bitmein diye ısrar edincede engelledi sonra aradan bir ay geçti engeli kaldırdı ama ben bu arada ona çok sinirlendiğimden sevgilim varmış gibi gösterdim aslında yok bunu bildiğinden yazmadığını sessiz kaldığını ama pişman olduğunu düşünüyorum
Soran+1 yılşimdi söyle ilk adımı kim atmalı?
- +1 yıl
bunu matematiksel hesabını veya karşılıklı ölçerek adım atmamalısın.
açık açık konuşmalısın buradaki gibi. bir de kısa olmalı bence.
"sevgilim varmış gibi yaptım. seni özledim. bir yerde buluşup konuşalım mı?"
kötü tecrübeler de var, iyi tecrübeler de var. ne kadar iyiye götürebiliyorsan artık.
olumsuz cevap verse de, yine artık bundan sonrası hayırlı bir şekilde sonuçlanmış olur.
içinde ukte kalmamış olur. çok da büyütmezsin. tabi kontrolsüz bir şekilde gelişmez umarım.
Soran+1 yılpeki ya kırılan gururum o ne olcak ya :( engellediğinde dünyam başıma yıkıldı şimdi sevgilim varmış gibi yaptım diye adım atmak banamı düşüyor bir barışmamızda ilk adımı atıp yazdığımda cevap verdi uzun uzun konuştuk sonra ne yaptı dersin bir nazlanma bir nazlanma istemem yan cebime koy düşünmem lazım dedi bir erkek bunu yaparmı?sonra bende sinirlenip uğurlar olsun demiştim hatırlıyorum :) yani hem haklıyken haksız konumuna düşmem yetmezmiş gibi yine aynı şeyi yapmasına katlanamam elimde kalır
- +1 yıl
sen nasıl olsun isterdin? veya nasıl olmalı?
- +1 yıl
o zaman "allah belanı versin, allah seni kahretsin" diye mesaj at.
Soran+1 yıl3 ay kadar sonra böyle mesajmı atılırmış :D ben ilk adımı o atsın pişmanlığını dile getirip özür dilesin istiyorum tabiki ama oda yazmıyor bilmem ne olur bir ay sonra doğum günüm var belki yazmak için o günü bekliyordur
- +1 yıl
3 ay çok da değilmiş. olumlu bakarsan olumlu gelişebilir. en son bitiren sen olmuşsun ama.
çaktırmadan takip etmek de saçma gözüküyor. ben olsaydım direk konuşurdum ama herkes öyle yapmaz. bence beklemiyordur, bilse hemen yazar. ama facebookda engel açmak çok ufak bir şey. ekmeğin kırıntısı gibi bişi. direk konuşursan iyi kötü yüzleşirsin. - +1 yıl
şüpheli paket gibi, içinden ne çıkacağı belli değil. bir yön vermeye çalışman lazım. hayal ederek veya düşünerek bir yere varamazsın. bir eylem bir plan gerekli.
- +1 yıl
buldum sanırım cevabını, ortak bir arkadaşı araya koyabilirsin. senin yerine o konuşur.
bu şekilde daha az etkilenmiş olursun. gerçi bu da kendini üst düzey görmek gibi bişiy olur ama.
en az etkileneceğiin durum bu olur.
Soran+1 yılfacebooktan değil telefonundan engellemişti onu kaldırdı sevince insan saçma bir sürü şey yapabiliyor işte aslında pişmanlık sürecini geçeli oluyor baya bu sevgilim oyunu olmasa dayanamaz çoktan yazardı şimdi bu ona engel oluyordur sen erkeksin böyle birşeyin içinde olsan sevsen bile yazarmısın?sessiz kalır beklermisin yani? ben doğum günümü bekliyorum eğer hatırlamaz ve yazmaz ise bitirmiş demektir o zaman iki çift laf edip bende içimde bitiririm.
- +1 yıl
ben karşılıksız çok fazla değer veremiyorum aynı senin gibi. engelliyorsa sevmiyordur demek olmaz bence. sevsen bile yazamazsın heralde. arkadaşça yazamazsın. ama şöyle diyebilir "emin olamadım, gerçekten sevgilin olduğuna, inanmıyorum" da diyebilir. ama bunu da beklemek gitgide ihtimalleri azaltmak demek.aşk, aşk kırıntısına dönüşür bu şekilde. öyle olmasını istemişsin, senin düzeltmen gerekir. sevgilim var diyince insanda olumsuz düşünceler beliriyor kafasından atmak için. tam inanamamış ise y
- +1 yıl
inanmamış olsa bile yine de böyle bir mazeret uydurduğundan, yine olumsuz bir etki bırakır. mantıklı hareket edersen düzeltebilirsin, samimi dürüst yalansız derler ya bazen harbi olmak daha çok kazandırır değer kaybettiğini hissetse de, diğer türlü ikilemli bir hayat tercih edilir. veya benim doğrum bu şekilde. çok değişken değilimdir davranış olarak. aslında değişken olur ama o da genellikle ortama uyum sağlamak açısından.
Soran+1 yıldoğum günümü beklemeyeyimmi yani?
- +1 yıl
değeceğine inanıyorsan hiç bekleme, inanıyorsan güvenirsen ama bunlar için olumlu duygularla yaklaşmak gerekir ki, olumlu gelişsin. yüzleşirsen daha kısa sürede hayırlısı olur.
Soran+1 yıl3 ay zaman geçti şimdi durup dururken ne diyebilirim ne yazmam gerekir bilmiyorum :( merhaba denmez nbr hiç denmez pat diye özledim denmez ne dicem o bir barışmamızda ilk adımı whatsapptan konum mesajı atarak yapmıştı bu ne dediğimde ise ters bir tepki verirsem falan diye de hazırlıklıydı yanlışlıkla olmuş pardon demişti ben böyle bişeyde yapamam ne yapcam :( en iyisi doğum günümü beklemem o kadar dayandım biraz daha bekleyebilirim eğer sevgisi varsa değil 4 ay yıl geçse vzgeçmez diye düşünüyorm
- +1 yıl
doğru evet sevebiliyorsa yine vazgeçmeyebilir, tekrar başlayabilirsiniz.
hem mantık hem duygu. duyguları bir kenara bıraktığında bu bekleyip durmak bişi kazandırmayabilir. duygunu nasıl aktarabilirsin o önemli. böyle bir mantıkla bu sefer duygular can çekişebilir. kendini güçlü duruyormuş gibi göstermek, sevgilin varmış gibi yapmak duyguların can çekişmesi, pişman olmayacaksan böyle yap o zaman.
Soran+1 yılsağol yardımların için :) şuan ona bu istediğini vermeyeceğim bekleyip görücem bakalım ne olacak
- +1 yıl
bence ikiniz de kendinize göre ayrı bir sevgili bulun en iyisi, en doğrusu :)
Soran+1 yılonu bilmem ama benim böyle bir niyetim yok gider başkasını tercih edersede yapacak birşeyim yok
+1 yılSahsen ben her yerden soyutladim kendmi. Kapattim face felan. Nedeni benim icin gereksiz bisey cunki.tadim tuzumda yok sogudum faceden frlan cunku. Hem gormesin benim ne iyi nede kotu olsfmi.birskip giden oydu ama olsun sessizlge cektim kendmi. Normalir yani sklmstir binalmstir yslniz kalmak istemistir kapatmistir olablir bir drum yani
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
Kendımden cevap vermem gerekırse, aynısını bende yaptım 3 gun once tum sosyal baglantılarımı kapattım, dondurdum.. Amacım artık yenı bır sayfa acmak ıcın yaptım, eskılerden uzaklasmak ıcın kendımı unutturmak ıcın baska da bı amacı olmaz bı erkegın..
110 Yorumla
Soran+1 yılAma o ayrılığımızın ilk bir ayında gayet mutlu şekilde her siteye girip çıkıyor fink atıyordu yaklaşık üç haftadır ise hiç girmiyor bile örneğin whatsappa 6 günde bir kere girip çıkıyor sonra günlerce yok hiç anlam veremedim bu durumuna
Soran+1 yıldikkatimi çekmek isteyeceğine neden yazmıyor olabilir peki?
Soran+1 yılhaklı olabilirsin ya da ilk zamanlar boşluğumu hissetmedi kurtuldum saydı eğlendi sonraları pişman oldu üzüldü fakat geri dönemedi şimdi ise bu bir tepki ya da benle alakası olmayan başka bişeyler var hayatında.
Soran+1 yılkapatmak değil sadece eskisi kadar sık kullanmamak diyelim.Bilmiyorum dikkatimi çekmekse başardı ama adım atmam için yeterli değil :)
Soran+1 yılcanın sağolsun o üzülmesin ben üzülürüm :)
- +1 yıl
Sen unutturdugunu sanıyorsun ama unutmak ve unutturmak. o kadar kolay değil
+1 yılkendince gizeme bürünüp merak ettircek kendini kamil.
145 Yorumla
Soran+1 yılbende aynen böle düşünüyorum canım :)
- +1 yıl
(:::
- +1 yıl
Ne alaka benim derdim yeni kiz arkadasim gormesindi bende aynisini yapmistim hucbir erkek 5 gun gectikten sonra eski sevgilisini sevmez
- +1 yıl
@mehmetkaya23 aradan yılar geçmesine rağmen eski sevgilisine dönen insanların fazlalığını göz önüde bulundurunca inanasım gelmedi.
- +1 yıl
Bende senin gibi aynı şeyi düşünüyorum kendince gizeme bürünüp kendini merak ettircek kamil
+1 yılAynı şeyi ben yaptım arkadaşım baska bir numaramdan kullaniyodum whatsapi felan artı biz erkekler en fazla iki gün sıkılırız 3. Gün gelmesini hicbirimizde iatemeyiz gün gectikcede gelse bile bizim icin sadece takılacak kızdır. Zaten 2. Günden sonra hayatımiza bir baskası arkadaş olarak girmistir zaten
00 YorumlaDerdi uzaklaşmak. başka ne derdi olabilir?ayrıca eski sevgilinse seni neden ilgilendiriyor ki
122 Yorumla
Soran+1 yılayrılık sonrası bir ay böyle değildi gayet mutlu takılıyordu facebookta resim beğenmeler yorumlar paylaşımlar gırla..Whatsapp desen günde 10 kez girmeler bide bir bakıyorsun bir ay sonra bunlardan elini eteğini çekmiş garip bir durum.İlgilendiriyor çünkü hala seviyorum :(
Soran+1 yılyok öyle kolay değil sevdiğimi söylemekten ne korkarım nede gocunurum ayrılmayalım istedim elimden geleni yaptım o istemedi gitti şimdi biri sevdiğini söyleyecekse o ben değilim
Soran+1 yılzorla konuşturmuyorum değilmi :D asıl insan gidenin arkasından ağlar.
Soran+1 yılterketmek nedir?Kız ayrılalım der bir şeye çok sinirlenmiştir erkek aslında istemesede tamam der eminmisin der ama bunları kız sinirliyken sorar kız evet der erkek peki der konuyu kapatır.Ertesi gün siniri geçen kız erkeğe yazar elinden geleni yapar söyler ama erkek istemez bitti der diretir şimdi bu durumda terkeden erkekmidir kızmıdır?
Soran+1 yılbence erkek kız ona seni seviyorum gitme dediğinde ona ulaşabileceği her yoldan onu engelliyorsa terkeden erkektir.
Soran+1 yılevet engelleyince istemiyor denilir peki ya engeli kaldırınca buna ne denilir?
Soran+1 yılüstelemiyorum ben kendimin bide sizin başınızı ağrıtıyorum onun bunlardan hiç haberi olmuyor allah bilir kendi dünyasında ne yaşıyordur.Engeli kaldırmış olması benim için bir umutmudur sence?
Soran+1 yılkendini unutturmamaya çalışacak olsa başka yollar denerdi sanki o ise pişmanlık sinyalleri veriyor sanki gelmek istiyorda gelemiyor gibi bir durum seziyorum ben ama sonuçta o bir erkek ne düşündüğünü tam kestiremiyorum
Soran+1 yılsevgilim olduğunu sanıyor herşeye rağmen bu yüzden adım atmıyor olabilirmi?bu durumda adım atması gereken kişi benmiyim sence?
Soran+1 yılbak sen durumun ciddiyetini anlamadın benim için adım atmak sorun değil sorun olan şeyleri yazdım terkedildiğim halde adım atardım ama dediğim gibi ayrılınca sevgilim olduğunu sansın istedim buna inandı şimdi bu yüzden yazmıyor olabilir bu durumda hiç yazmayacakta olabilir o yüzden benmi yazmalıyım yoksa yanlış anladığı bu duruma rağmen ondan bir adımmı beklemeliyim ne diyorsun?
Soran+1 yılaslında öyle biri hiç olmadı ben hep onu sevdim ama engelleyip çekip gitmesi çok canımı yakmıştı onunda biraz canı yansın istedim heralde :(
- +1 yıl
soru soran hala ks kullanıyorsa yazabilirmi son durum ne? eski sevgilin yazdı mı doğum gününde? yoksa senmi yazdın? berabermisiniz yoksa değilmisimiz?
+1 yıloyalanacak bişeler arıyordur bende ayrılınca öyle olmuştum
15 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani? insan zaten sosyal alanlarda oyalanacak bişeyler aramazmı bu nasıl iş?
- +1 yıl
face sosyal bir alan değilmi
Soran+1 yılevet zaten bende onu söylüyorum önceden facebooktan çıkmaz beğeni yorum paylaşım yapardı şimdi yok sesi soluğu çıkmıyor yaklaşık 3 haftadır böyle ne değiştide böyle oldu önceden aktif ve mutlu gibiydi şimdi tam tersi.
- +1 yıl
bak ablacım ben bugun tüm ilişkimi kestim tek sebebide sevgilim ben facede veya hotmailde bir paylasım yaparsam o bunu görüp yorum yapar ama ben kullanmazsam oda beni özler merak eder ne yapıyor diye olayın aslı budur kacan kovalanır sakın merak etme olmazsa baskasını bul sonucta bu askı otada konar b*kada
Soran+1 yılee peki amacına illa ulaşmışsındır kaçtın o kovaladımı hiç sanmam oda benim gibi merak ediyordur fakat geri duruyordur bu taktik yanlış.
valla bn kndm olarak söylemiorum hiç bir olmas sadece trip atar ayrılan erkek sitelere grmierek ayrıldgı kız da merak eder onu belki barişırız bahanesiyle
01 Yorumla
Soran+1 yılamaç dikkat çekmekmidir yani?Ama ayrıldığımızın ilk bir ayında sıkça kullanıyordu şimdi ne olduda böyle kesti hiç anlam veremiyorum.
yeni seneryo hazırlıyor
dönüşü muhteşem olacak:)))510 Yorumla
Soran+1 yılsüper hayal gücü :D nasıl bişey mesela?
Soran+1 yılvazgeçti demedim zaten ki eskisi kadar sık kullanmıyor dedim
Soran+1 yılbir başkasını bulmuş olabilir ama bunun için sanaldan uzaklaşmış olması bence saçma :D
Soran+1 yılchat veya arkadaşlık sitelerinden elini çekti demiyorum ki ben :S ya insanlar sevgilileriyle bile facebook ve whatsapp aracılığla iletişim kurduğu bu devirde ihtimal düşükte olsa başka biri olabilir sana katıldım :)
Soran+1 yılkimse haklı değil hepimiz tahmin yürütüyoruz kahin değiliz karşı tarafın ne yaşadığını bilelim sağol yorumlar için.
ne derdi olabılır kı hem bunu neden bı sevgiliye baglıorsun kı:)
01 Yorumla
Soran+1 yılbir sevgili yapıp elini eteğini çekmiş olabilir sosyal ağlardan diye düşündüm :D
İnternet & Teknoloji konusunda 320 cevap paylaştı. yeni bir profille geri gelecektir .p
014 Yorumla
Soran+1 yılvar olan profillerini kapatmış demiyorum olan yerinde duruyor sadece eskiden çok sık kullandığı sosyal alanları artık hiç kullanmıyor denecek kadar az ziyaret ediyor
Soran+1 yılbunu niye yapsın?Ayrılmışız zaten.Hadi olmazda facebookta öyle yaptı peki whatsapp onada girmiyor haftada bir girerse anca...Facebookuna herşeyden çok bağlıdır öyle sahte profillerle uğraşcak ergenlik yapacak yaşlarda değil.
Soran+1 yılbu işin tanımakla ne alakası var ben ne kadar tanısamda önceden bunları sık kullanırken şimdi kullanmayı kesmesinin sebebini nerden bileyim kahinmiyim buradaki erkeklerde bu durumu yaşayan akıl verebilecek beni bilgilendirebilecek birileri olablirmi diye sordum
Soran+1 yılçünkü saçma cevap veriyorsun be adam! ben diyorum ki adresini kapatmamış fakat eskisi kadar sık kullanmıyor al bir örnek öz abisinin hiçbir paylaşımını kaçırmadan beğenir mesela bbir haftadır onun paylaşımlarını fotoğraflarını hiçbir şeyini bile beğenmiyor whatsappa girmiyor senin mantığa göre bunların yenisini açmıştır ölemi yok öyle bir dünya.
Soran+1 yılla havle taktı gizli hesap açmaya ya adam neden gizli hesap açsın da he? buna sebep mi var ayrılmışız zaten.Ayrıca o tanıdığı kız arkadaşlarının fotoğraflarını kendi adıyla açtığı gerçek hesabından beğenecek kadarda cesurdur öyle saçma işlerle uğraşmaz anladın kapiş.
Soran+1 yılasıl sen bida benim sorduğum soruya çatma lütfen gerdin beni gereksiz yorumlarınla.
Soran+1 yılengele gerek yok hoşçakal.
Sevgilim var dersen böyle yapar işte :)
01 YorumlaBelki hayata kusmustur
07 Yorumla
Soran+1 yılhiç sanmam o kafasına hiçbirşeyi takmaz dünya umrunda olmaz ya hayatında kaldıramayacağı kadar ağır bir durumlar oldu ya da yeniden aşık oldu benle ilgisi yok sanırım bunun hadi oldu dikkatimi çekmek istedi neden yazmıyor ki?
Soran+1 yılyok değilim.O buraya takılcak biri değil nefret eder soru cevaplamaktan :D zamanında benim sorularıma bile zoraki cevap verirdi :D
Soran+1 yılher erkek nefret eder soru cevaplamaktan dostum :D değer verirdi verirdide işteler amalar sonunda ayrılık oldu.
Soran+1 yılherneyse ne yaşadığımı karşıdakinin sevgisini senden iyi bilirim heralde cevap için sağol.
+1 yılMerak ettim acaba barıştınızmı?
00 Yorumlabelki kısa sürede farklılık yaratıcaktır
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bir farklılık mesela?
Soran+1 yılhe amaç senin dikkatini çekmek dışında herşeydir diyorsun yani :D
Soran+1 yılsadece yorumladım aşk olsun :(
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Sevgilisinden ayrıldıktan bir süre sonra sosyal sitelerle bağlantısını kesen erkeğin derdi nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler