Sizce neden böyle bir sey yapar? Bir hafta sonra kapattı her seyi halbuki mutlu paylasım yapmıstı. Ben takibinden cıktım o da kapattı. Sizce neden kapattı ki? Ne düsünüyo
Güncellemeler
+1 yıl
Açtı arkadaslar ve cok yüksek ihtimal eski sevgilisiyle konusuyo. Can sıkıcı
Ayrılık sonrası sosyal medya hesaplarını kapatan erkek?
Bence sanirim bir süre her şeyden elini eteğini çekip kafa dinlemek isteyecek veya baska bir hesapla sıfırdan başlamak istiyorda olabilri
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Eski sevgilisini takip etti ben gördüm hemen sürekli kontrol ediyordum cıktım takipten. Sonra o da sildi her seyi. Ben dönmesini isterdim ama o mutlu demekki ki dönmüyor
Şimdi eski sevgilisini takip etti diye gidip olnunla bir şeyler oldu anlamina bile gelmez bu ayrica gercekten zaten sana karşı bir şeyler var ise gelecektir sana
Yani karsimdaki kisiyi tanimadigim için yorum yapmakta zorlaniyorum istersen mesaj ile olaylari detayli bir sekilde anlat bende ona göre analiz yapayim
Selam tekrar. Hesabını actıktan 1 hafta sonra bana istek attı. Ben beklettim o da geri cekti istegi. 2 gün sonra tekrar dondurdu hesabını. Amac nedir? Ben kabul etmeyince ne düsündüm acaba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence sanirim bir süre her şeyden elini eteğini çekip kafa dinlemek isteyecek veya baska bir hesapla sıfırdan başlamak istiyorda olabilri
Eski sevgilisini takip etti ben gördüm hemen sürekli kontrol ediyordum cıktım takipten. Sonra o da sildi her seyi. Ben dönmesini isterdim ama o mutlu demekki ki dönmüyor
Şimdi eski sevgilisini takip etti diye gidip olnunla bir şeyler oldu anlamina bile gelmez bu ayrica gercekten zaten sana karşı bir şeyler var ise gelecektir sana
2 hafta oldu. Hala bir ihtimal var mı? Ne bileyim içinde bir sey olmasa heralde hesapları kapatmazdı
Yani karsimdaki kisiyi tanimadigim için yorum yapmakta zorlaniyorum istersen mesaj ile olaylari detayli bir sekilde anlat bende ona göre analiz yapayim
Selam tekrar. Hesabını actıktan 1 hafta sonra bana istek attı. Ben beklettim o da geri cekti istegi. 2 gün sonra tekrar dondurdu hesabını. Amac nedir? Ben kabul etmeyince ne düsündüm acaba
Senin icin kullaniyorsa kapatir ben de aynisini yaptim cunku
Eski sevgilisini takip etti ben gördüm hemen sürekli kontrol ediyordum cıktım takipten. Sonra o da sildi her seyi
Ben kimseyi etmedim onun icin kullaniyordum o da gidince gerek duymadim kapattim
Öyle olsaydı keske de bu kadar cirkinlesmeaeydi gözümde. Döner mi dersin
Sanmam iskender bence
Kafa dinleyecek. Dinledikten sonra sana dair güzel duygular nefret olarak dönecek 🥳 ajaja
Eski sevgilisini takip etti ben gördüm hemen sürekli kontrol ediyordum cıktım takipten. Sonra o da sildi her seyi. Niye benden nefret etsin
Tamam işte, eskisi oldun artık. Eskisine istekte atmış. 🥳 Ajjs
Bir süreliğine inzivaya çekilmiş gibi düşün. Geri dönecek. Döndüğü zaman seni hatırlamayacak bile.
Valla kendi bilir. Eski sevgilisini takip etmişti ben o yüzden cıktım takibinden
Mal mısın kızım? Niye çocuğun yüzüne söylemiyorsun, bu nasıl bir ego? Bak, gül gibi ilişkinin içine zıcdın
Bende kapattim tek amacim unutmakti o ne amacla kapatti bilemem
Keske unutmaya calısmak yerine bir kere olsun cabalasaydı
😔😔
İleride açar . Geçmeyen acı mı var. Bosver.
Cok dogru diyorsun da keske bir kere olsun cabalasaydı 2 hafta oldu
Mücadeleci değer veren sadakatine düşkün , Saçma sapan pee*zevenklikleri erkeklik perdesinin ardına saklamayan Bir yol arkadaşı bulmak zor değil