11 Kasım 2011 'de piyasaya çıkan The Elder Scrolls V : Skyrim hala en çok oynanan oyunlar arasındaymış. Şahsen bu oyunu her kış sıcacık nescafe içerken oynar, çok keyif alırım. SkyrimPeki siz hiç oynadınız mı? Oynayanlar, oynamayanlara neler öneriyor?
4 kere bitirdim, tüm dlc ileri ile beraber yıllarımı verdim ve en çokta modlama olayı çok zevkli.
Hikayesi muazzam, çevre muazzam yani gayet güzel bir oyun ama sakin kafayla oynanmalı ve bazen de dağın tepesine çıkıp gün batımı veya doğumu izlenmeli..
Skyrim oynayacaksan heavy modla oynayacaksın. 255 modla. Ayrıca Skyrim Realistic grafik overhaul da eksik olmayacak. Kaç kere bitirdim sayısını kaçırdım artık. Bir skyrim bir de Gothic 2'dir benim dönüp dönüp tekrar oynadığım oyunlar. Fallout da var tabi.
Baktim guzel geldi traileri. Oynayan herkeste basyapit diyip durdu iyice heveslenip aldim. Ama bana gore degilmis. Uncharted tarzi oyunlar bana gore onu anladim 😀
Skyrim bana göre aşırı derecede hantal ve kısa bir oyun... oyunun uzun sürmesinin tek nedeni hantallığı... ama witcher ister bambaşka bir dünya sadece tek bir haritası skyrimin toplam haritasından büyüktür... bu sınıfta ki oyunlar arasında benim için tek AAA oyun The Witcher 3 tur...
O oyun benim canım cicim ciğerim oyunum hala bilgisayarımda var birsüür mod yükledim 20gbden fazla oldu oyun 5-6 gbyken bu aralar new vegas oynuyorum :D
Oyun sarıyor tekrar tekrar oynatıyor kendisini biraz unutayım bazı yerleri baştan save açıp modlarda duruyor başlayacağım alternatif start modu var vampir olarak başlarım belki :D
Khajit alıp suikast yapmak, hırsızlık yapmak, şifacı olup insanları zehirlemek, tek elci olup bir vuruşta devirmek, ve en sevdiğim insanları ilizyon etmek, yanılsama birini birine saldırttıriyorum felan nida atıyorum. Mükemmel oyum
300 saati gömmüşümdür en az, o kadar çıldırdım ki bir ara karakteri 75. seviyeye getirdim, tüm kabiliyetleri (ağır zırh hafif zırh okçuluk vs) 100 yaptım dgfjhdk
Bir gün İnstagram da insanlar Skyrim bitmiyor falan diyorlardı bende sıkıntı olmaz diyerek başlamıştım 250 saat oynamış ve hala tüm görevleri bitirememiştim en sevdiğim oyundur ancak artık oynamıyorum , oynasam mı diye düşünenler kesinlikle başlamaları gerekiyor.
En İyi Cevaplar