Bu oyun şu an Steam üzerinden inmekte.
Nasıl bir oyundur.
Verebileceğiniz taktik vs varmı?
Yardım :)
Nasıl bir oyundur.
Verebileceğiniz taktik vs varmı?
Yardım :)
İngilizcen var mı gerçi türkçe yaması da var. Klasik rol yapma oyunu. Bir karakter oluşturup ana görev yan görev falan alarak açık dünya üzerin de türlü yaratıkla savaşarak ilerliyorsun. İlk etapta karakterin çok güçlenmeden Dev, ejderha, Mamuth falan yaratıklardan uzak dur.
Avlanma mı var oyunda?
Al eline kılıcını büyünü vur kendini yollara :D
Oyun zaten açık dünya oyun yani oyunun her yerini kullanabilirsin. Ana görevler ve yarın görevler var. Ana görevi hemen bitirme derim; ben ilk oynadıgımda 18 levelde bitirmiştim. Daha çok yan görevleri kas derim eğlenceli oluyor :D
2. oynadıgımda 40 level olmustum, conjuring falan kastım iyidir eglencelidir.
Single-sworded güzel oluyor yanına da heal alırsın.
Destruction+ Heal da güzel kombinasyon.
Ben daha çok SS+Heal+Conjuruction kastım 2. oyunda. Yanına Smithy kasıyordum kendi zırhımı yapmak için :D
Oyunda Thieft Guild'nin son görevini yapınca sana "Skeleton Key" vericek birine vermen için. VERME :D Skeleton Key tüm kasaları açıyor kırılmadan. Normalde onun için lockpick kullanman lazım ama Master seviyede ki chestleri falan açarken hemen kırılıyor. Skeleton Key ile çok hızlı lockpick kasarsın çünkü kırılmadan tüm kilitleri açıyor.
Oyun çok geniş sabaha kadar yazsam yazarım, o yüzden oyna tadını çıkar derim. Kimi okçu sever, kimi ilizyonist, bazısı da conjugurate ya da neyse işte :D
eyvallah :D
grafikler nasıl?
Benim pc yüksek veya ultra yemediği için low da oynadım :D
Low için fena değildi, ultra 1-2 dk kaldırabildi pc güzeldi ya :D Tabi laptop havaya uçcaktı orası ayrı ;:D
hahaha :D
Cevap
3Cevap
Hocam open world, baya geniş kapsamlı bir oyun. Kurt adam, vampir olabiliyorsun. Yetenekleri kullanabiliyosun. İngilizce seviyen iyiyse, senaryosundan da çok büyük derecede keyif alarak oynayabileceğini söyleyebilirim.
dikkat etmem gereken neler var?
bide türkçe yaması var onun çok kolay yükleniyo yükle tadından yenmiyo oyun yaa
bir tavsiyem var sakın sadece ana görevleri yapma yoksa oyun çok kısa yan görevleri bol bol yap yoksa son bosu zaten yenemezsin ve canın sıkıldıkca workshop dan gir mod indir
biraz anlatır mısın?
açık dünya istediğin yere gidebilirsin resmen kendi karakterin gibi düşün istersen kötü adam ol istersen iyi ya da istersen paralı asker gibi bişey ol karakterinin özellikleri yaptığın işlere göre değişiyor mesela demircilik , hırsızlık , vb
oyun ana olarak senin idama götürülmenle başlıyo ordan kaçıyonuz tabi sonra ejderdoğan olduğun anlaşılıyo falan çok uzun ya türkçe yama yükle herşeyi anlarsın gidişattan zaten steam workshop üzerinde türkçe yama var
heyecanlandım :D
grafikler nasıl_
biliyosunki oyun biraz eski bir oyun ama grafikler bence o zamana göre müthiş hele bir iki modda yüklersen kendini dağın başında manzara izlerken bulabilirsin
oyun gta gibi değil gördüğün en uzak yer bile gerçek arka plan filan yok
Deadrick armor diye birşey var onu yaptın mi hic sırtın yere gelmez en zor seviye de oynarsin oyunu
iniyo :D
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?