Mithrain unlost scream izliyorum arada ama.. şu jahrein’in nesini izliyorsunuz anlamıyorum.. yargılamak için söylemiyorum tabi herkes özgür ama o adamda izlenecek bişey bulamıyorum sadece diğer gamerlere çamur atma pesinde olan kıskanç bir seviyesiz..
Valla daha 16-17 yaşındaydı Melodi Kızılgün ilk gördüğümde hasta olmuştum oyununa konuşmasına tipini yediğim ya ama evlendi gavurla falan :D ben bunu niye anlattım bilmiyorum jajaasjha
melodiyi bu 13-14 yaşlarındayken daha tanıyordum. Abileri ablaları benim arkadaşımdı. Şişman gözlüklü bir sevgilisi vardı o zaman. İnci sözlük akımı yeni çıkmıştı çocuk herşeye '' ya DS:DSF:DFS ılık ddsfjfsdhd '' falan yazıyordu, bu da '' :DSF:DFS '' diye gülüp duruyordu faceimde ekliydi zamanımda. yabancıyla evlenmiş falan bayağı bir çıta yükseltmiş yani. bayrağı bayburttan almış parise koymuş
Jahreinin polemiklerini izliyorum sadece , levo nun videolarına az bakıyorum , KFC Eatbox bakıyorum arasıra , eskiden adanielin yayınlarına da bakardım.
Kendi taktik ve stratejisini oluşturamayan ve devamlı başka beyinlerin oyun oynama stratejisine ihtiyaç duyan insanlarin zeki olduklarını sanmam. Hadi onu gectim adam diyor ki ben bu oyunu bitirdim daha önce... Eeee bitirdiysen niye izliyorsun başkasının nasil oynadığını? 😂😂😂😂😂
Yani p. rno izliyenler kendi taktik stratejini oluşturuyamayan başka s. klerin s. ikme stratajisine mi ihtiyaç duyuyo djdjdjd.. Onu film izlemek gibi düşün.. O mantıkla izliyorlar.. insanlar neden film, spor, tiyatro izler kendileri yapamadıkları için mi? Yani olay tamda dğşündüğün gibi değil.. 😜
Bitiremeden yolla seçeneğine bastım😔 Twitch TV bı hastalık gibi yapacak birşey kalmadığında oyun oynamayı seven insanların oynamadığı veya oynayamadiğı zamanlarda açıp izledikleri bir TV kanalı diyebiliriz çünkü sevmediğiniz yayıncıları sevmediğiniz halde tekrar izlediğiniz oluyordur. Bu arada birden fazla kategoride zaman zaman yabancı yayıncılar dan singed420 vs bir çok yayıncı izlemisligim olmuştur saygılarımla
En İyi Cevaplar