Gamer Severek izlediğiniz oyun yayıncıları var mı? s WheeinthemoodFenomen Takip Et Guru Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Severek izlediğiniz oyun yayıncıları var mı?#Soojin #Jende Severek izlediğiniz oyun yayıncıları var mı? Cevapla 31 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
BoavistaaFenomen Takip Et Master Yaş: 22 1 yıl Gamer konusunda 1,1b cevap paylaştı. LoL oynarken jungle main olan kaptanı izliyordum Crystal mı neydi nicki şimdi izlemiyorum tabii LoL ile aramda bir şey yokLoL oynayan yine Zaraki Dayı diye bir yayıncı var yaşlı çok argo kullanan onu izliyordumArada ise oyun oynayan kız yayıncılar vardı unuttum isimlerini 1 0 Yorumla
FelFireFenomen Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayır, oyun yayıncıları izlemekten pek hoşlanmıyorum. 1 0 Yorumla
CanerDiyeBiri Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl İzlemektense oynamayı tercih ediyorum. Önceden panda ve sunguru takip ederdim ama saçma açıklamalar yapınca bıraktım. Şimdi Elraen denk gelirse. 1 0 Yorumla
bengiakarsu Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 41% 1 yıl Mete diye biri vardı, kanalın adını unuttum şimdi. Korku oyunlarını güzel oynuyordu. 1 0 Yorumla
Semih041 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 51% 1 yıl Elraen, mito, elwind diğerleri sıkıcı geliyor. Oyun türüne göre değişiyor 1 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 48% 1 yıl Gamer konusunda 722 cevap paylaştı. Bana bayık geliyor arkadaşlarımı bile izlemiyorum. 1 0 Yorumla
picklebits Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl Markiplier, Coryxkenshin, Videogamedunkey, İronpineapple, AVGN ama avgnyi çok da severek izlemiyorum 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 71% 1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kaanflix, Elraenn, rraenee, baboli (burcay) bunları seviyorum 0 0 Yorumla
Hatitler Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl çizimci olarak : elthen oyun yayıncısı olarak : pqueen 0 0 Yorumla
XPhazonZeroFenomen Takip Et Guru Yaş: 21 1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. [Vinesauce] Vinny 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Gamer konusunda 6,2b cevap paylaştı. Oyun delisi ve fedupsamania 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 31 , eic 72% 1 yıl Gamer konusunda 311 cevap paylaştı. Oyunları oynamayı tercih ediyorum, izlemeyi değil 1 0 Yorumla
Talhadimiya Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl CELLAT36 severek izliyorum 1 1 Yorumla Wheeinthemood 1 yıl cidden mi Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% 1 yıl Gamer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sargonology 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
LoL oynarken jungle main olan kaptanı izliyordum Crystal mı neydi nicki şimdi izlemiyorum tabii LoL ile aramda bir şey yok
LoL oynayan yine Zaraki Dayı diye bir yayıncı var yaşlı çok argo kullanan onu izliyordum
Arada ise oyun oynayan kız yayıncılar vardı unuttum isimlerini
Hayır, oyun yayıncıları izlemekten pek hoşlanmıyorum.
İzlemektense oynamayı tercih ediyorum. Önceden panda ve sunguru takip ederdim ama saçma açıklamalar yapınca bıraktım. Şimdi Elraen denk gelirse.
Mete diye biri vardı, kanalın adını unuttum şimdi. Korku oyunlarını güzel oynuyordu.
Elraen, mito, elwind diğerleri sıkıcı geliyor. Oyun türüne göre değişiyor
Bana bayık geliyor arkadaşlarımı bile izlemiyorum.
Markiplier, Coryxkenshin, Videogamedunkey, İronpineapple, AVGN ama avgnyi çok da severek izlemiyorum
Kaanflix, Elraenn, rraenee, baboli (burcay) bunları seviyorum
çizimci olarak : elthen
oyun yayıncısı olarak : pqueen
[Vinesauce] Vinny
easter gamers'i izliyorum mete'yi
Elrean tek izlediğim yayıncı
Zeitnot. Tek izlediğim yayıncı olabilir.
Oyun delisi ve fedupsamania
Oyunları oynamayı tercih ediyorum, izlemeyi değil
Biri vardı ama adını unuttum gg jdjdj
CELLAT36 severek izliyorum
cidden mi
evet var
Hayır yok
Sargonology