Hayatımızı kolaylaştıran binlerce uygulama bulunuyor. Bu uygulamalar yapacağımız işlere kadar hatta tüm ilişkilere bile etki sağlıyor. Her ne kadar olumsuz yönleri bulunsa da, olumlu yönleri de oldukça fazla. Bu görsel de çok cool ha! :)- Çok iyi bir yazılımcı olsaydınız nasıl bir uygulama geliştirirdiniz?
Çok iyi bir yazılımcı olsaydınız nasıl bir uygulama geliştirirdiniz?
Sanırım yazılımcısın bunu yaparsan bana bildir Telefon şu seviyeye kadar ısınırsa ve oyun oynanıyorsa oyunu kapat 2 saat boyunca ekran açık ise 1 dakika say ve ekranı kapat
O yapıldı kanka pcde kolay iş , yetkilendirme ile ilgili. Pcde ısı 90 dereceye geldiğinde tak diye kapatır self-defences olayı bunu düşük ısılarada ayarlıyabiliyorsun harici programla
Ben de yazılım öğreniyorum aklımda bir Tarot falı bir de Rüya tabiri uygulaması var. Tarot falı uygulamamı şu ana kadar dünyada kimse yapmamış. Fal çok ama benim yapacağımda bir kartı her hanede farklı yorumluyo. Rüya tabiri de bir paragraf halinde rüyanı yazıyosun otomatik olarak yorum çıkıyo. Bir de cv matik falan yapmayı düşündüm boşlukları doldur otomatik cv istediğin dilde çıkıyo falan
Şahsen sanal okey, 101, tavla, bilardo, Vs bir çok çeşit oyun yapıp internet sitelerine satıyorum eskiden iyi para kazandık artık eskisi gibi değil, ve kendime ait sosyal medya sitem de var, sattım siteyi ama yinede yönetici olarak devam ediyorum ;)
Apple, php storm ömrümün büyük bir kısmı burada geçti... Çok iyi bir yazılımcı sıfırdan proje üretmez. Belirli sistemlerde sağlıklı olmayan projeleri kendi tarzı ile revize eder ve piyasaya hemen alternatif olarak sunar.
Oyun geliştirirdim insanların biri birini tanıyabileceği kendi fiziğinize göre karakter oluşturabilen bir oyun oyun içinde sosyalleşme savaşma düello her türlü içerik aynı Swords Online gibi.
En İyi Cevaplar