Oyun, uygulama, resim & video ve müzik derken gerçekten yer sıkıntısı çekmeye başladık. Hemen hemen minimum 64 GB depolama alanı olan bir telefon şart hale geldi. Peki telefonunuzda dolu hafıza sorunu yaşıyor musunuz?
Akıllı telefonunuzun hafızası kaç gb ve yeterli geliyor mu?
Ben insanların tamamiyle meşkul olabileceğine inanmıyorum. İş, okul, her dakikamın geçtiği oyunlar ve buraya bile zaman ayırdığım halde boş zamanım kalıyor. O yüzden ara vermek bir bahane değil, olsa olsa tercih olur :D
Rus edebiyatının tamamını (Romanlar ve şiirler dahil) Hepsini okumam gerek ozi şu an stefan zweıg- karmaşık duygular kitabını okuyorum bu bitsin aynı yazarın acımak kitabını alacağım.
Biriyle konuştum çok kısa bir konuşma ve ben 6. Hislerime çok güvenirim iyidirim bu konuda onunla konuştukça İnsan ruhlularına ilgi duyduğumu farkettim onun sayesinde
128 gb kullanıyorum, hafızayı hep boş, bulut bellek kullanıyorum hep, flickr ve drive kullanıyorum hafıza bir şey bırakmam daha rahat oluyor öyle 64 gb. en normali daha düşüğü ileride sorun çıkartır. güncelleme vs. yapıyorsun zamanla sorun. çıkarır.
iPhone 5, hafıza 16 GB, iCloud 50 GB. Bilgisayara da yedekleniyor zaten iCloud sağolsun, daha 37 GB falan yer var telefonu düzenli olarak temizlerim. :D
En İyi Cevaplar