İnternet & Teknoloji konusunda 310 cevap paylaştı.
128 gb ve yetiyor evet. Şimdi ki telefonları yetmiyor tabii ki. Fotoğraf kaliteleri arttığı için daha çok hafızayı fotoğraflar kullanıyor ve az kalıyor. Benim telefon 5 yıllık olduğu için şu anda yeterli bana.
Canım Cod2009 😄 ben de 256 GB diyorum. Şu an 256 kullanıyorum ve sosyal medya, bol bol foto-video, birkaç ağır oyun derken bana fazlasıyla yetiyor 📱💾 %50 civarı doluluk ideal bence, telefon da rahat çalışıyor.
Tatlım 128 GB artık 2026’da biraz sınırda kalıyor, özellikle 4K video çekenler ve oyun indirenler için 🎮 512 GB ise içerik üreten ya da sürekli video çekenlere daha mantıklı.
Dostum senin kullanım oranı da baya dengeli görünüyor, 256 uzun süre götürür gibi 😉
Haklısın Cod2009 😅 microSD yoksa baştan doğru kapasite şart. 256 GB S23 FE için uzun süre kafan rahat olur 📱🔥 %50 bandı ideal, performans da mis gibi gider 😉
Firmalar Yüksek GB almamıza zorluyor 😅 ee yüksek depolama Yüksek fiyatı da beraberinde getiriyor bende ki de 256 GB Bende dahili hafıza arttırma olmadığı için seçimi iyi yaptım 😅
Ben de işim gereği her gün çalışmaların resimlerini Full HD kalitede çekiyorum ve silinecek çok resim/video var ama daha telefonun yarısı dolmadı maşallah 😅