
Daha önce konuştuğum fakat sonradan numarasını sildiğim birinin sohbet penceresinde resimdeki şey yazıyor. Bu ne anlama geliyor? Sonradan numarasını sildiğim çok kişi var ama neden bu kişinin penceresinde böyle bir uyarı var?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhaba aynı sorun bende de oluştu rehberime ekledim aynı grupta olduğum birini daha sonrasında sildim şu an tekrardan profil bilgisine tıkladığımda kişi kartını gör dedi tıkladım siz mesaj attınız yazıyor :O hiç mesaj geçmişim olmadı bile korkunç
Cevap
1Cevap
Gruplarından birisinde bu kişi ekliyse ondan olabilir tam bilmiyorum bazen bendede öyle oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?