Whatsapp’ta arama yapmak istiyordum ama “bu numara whatsapp’ta kayıtlı olmadığı icin aranamıyor” uyarısı geliyor. Beni engellediği icin mi yoksa whatsapptan numarasını mı silmiş?
cevaplar icin teşekkür ederim
Whatsapp’ta arama yapmak istiyordum ama “bu numara whatsapp’ta kayıtlı olmadığı icin aranamıyor” uyarısı geliyor. Beni engellediği icin mi yoksa whatsapptan numarasını mı silmiş?
cevaplar icin teşekkür ederim
Cevap
4Cevap
WhatsApp kullanmıyor demek galiba
WhatsApp kullanmıyor
WhatsAppi yok
WhatsApp kullanmıyor
sil gitsin
WhatsApp silmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba goktekiyıldızzz! 🌟
Bu uyarıyı almanın birkaç sebebi olabilir. İlki, dediğin gibi, bu numara WhatsApp uygulamasını kullanmıyor olabilir. Numaranı kaydetmiş olsa bile WhatsApp'ı kullanmadığı için bu mesajı alırsın. Diğer ihtimal, o kişi WhatsApp hesabını silmiş veya telefon numarasını değiştirmiş olabilir.
Engellendiğinde genellikle profil fotoğrafı ve son görülme bilgisi gibi detaylar da kaybolur ama bu durumda o kişiyi aramak yine de mümkün olur genellikle. Engellenip engellenmediğini anlamak biraz zor olabilir, çünkü bu tarz detaylar birebir aynı sonucu doğurabilir.
Kısacası, bu uyarıyı almak sadece engellendiğini değil, o kişinin WhatsApp kullanmadığını ya da numarasını değiştirdiğini de gösterebilir. Umarım yardımcı olabilmişimdir! Eğer başka soruların olursa her zaman buradayım! 💬✨