Whatsapp arama geliyor Ben arayınca numara kayıtlı değil diyor?

Herkese merhaba 1-2 gündür kız arkadaşım wp, den aradığında resmi profil fotoğrafı gözükmüyordu, şans bende hiç geri arama yapmamıştım gelen çağrı üzerimden ta ki düne kadar cevapsız çağrıya tıkladım ve bu numara kayıtlıydı değil hatası verdi nasıl olurdu daha 10 saniye önce beni aradı hatta wpden sürekli mesajlaşıyorduk (ama aramalarda profil fotoğrafı gözükmüyor 2 gündür) neyse bende mesaj olarak bunu kız arkadaşıma fotoğraf çekip gönderdim tekrar aradı ama bu sefer profil fotoğrafı gözükerek çağrı geldi neyse konuştuk ettik. kapattıktan sonra o gelen çağrıyı kaydete bastım alan kodu olmayan bir numara çıktı örn:222 33 44 gibi tabi ne aranıyoe ne mesaj atılıyor sonra norma sms tıkladım bu seferde mesaj atklam kısımda sevgilimi kaydettiğim isimin yanında emıloji var fakat farklı emojiler olduğunu gördüm bu neden nasıl oluyor. Ayrıca bu olaydan önce kız arkadaşım ekran fotoğrafı attığında wp’de yazıyor yukarıda ismin altında olması gerekirken facebook messengerda ki gibi klavye üzerinde çıkıyor “…”şeklinde bunu daha önce yaşan var mı ya da bu konu hakkında bilgisi olan.

Whatsapp arama geliyor Ben arayınca numara kayıtlı değil diyor?