Sizce hangi adc karakteri daha iyi?
Mis fortune
Jinx
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Herkese göre değişir sen hangisini en iyi şekilde kullanabiliyorsan en iyi odur. Benim iyi oynayıp iyi kullandığım karakteri sen iyi kullanamayabilirsin
Jinx yanında adama çok ihtiyaç duyuyor ama mf pasifi sayesinde mesafesini çok rahat koruyup q ile sürekli dürtebiliyor.
Adamı alabileceğini düşünürse normal vuruş mesafesine girebiliyor.
Üstelik buildi de normal adc buildi değil.
Ultisi 5 k filan vuruyor.
Karabalta , youmuu , draktar , son fısıltı , savaşçı çizmeleri , ebedi.
W sundan zaten canavar gibi saldırı hızı geliyor. yani normal adc buildi ile potansiyelini öldürmüş olursun. her halürkarda mf diyorum.
Oyuna ara vermemin sebebi de bu ,
%60 win rate , 400 k ireliam vardı. rework geldi.
%80 win rate rengarım vardı. elmas eloda challengerlere karşı oynuyordum sen düşün o heroda ne kadar iyi olduğumu :) ona da rework geldi.
%70 win rate xin zhao , orman itemi ve mahvolmuştan sonra sadece tank kasarak sürekli tek başıma bile sürekli taşıyabildiğim hero.
Rework geldi.. şimdi sadece tank kassan olmuyor. saldiri hizi kassan olmuyor ad den guc aliyor artik q su.
Saldiri gucu kasman lazim bu sefer kirilgan oluyor. cok dikkatli oynamak gerekiyor. bide ustune pasifi yari yariya nerf yedi ve artık onu da bıraktım.
Oynayabilirsen eğer bununda çok güzel yanları var ama.
İyi tarafından bak talon var karşında. e skili ustune atliyor ve susturuyor :)
Anladın mı hiçbir tepki bile veremiyorsun yani.
Ve talon oynuyorsun mesela , rakip takımın içine girdin , bir daha çıkamıyordun. ya öldüreceksin , ya öleceksin.
Ama yeni talon öyle değil , artık 3. Bir seçeneği var oda kaçabilmek :) aynı şekilde rakibi de flash atsa bile yakalabiliyorsun e skilin sayesinde. q skilinle adama yaklaşabiliyorsun.
Bir mekaniği var farklı komboları var , oynayanla oynayamayan ayrılmış oldu birbirinden
Bugün uzun zamandan sonra iki tane deneme çözdüm de..
Bugun sonuc rezaletti resmen fen bomboştu.
Diğer derslerde pek problemim yok , bu tyt feni kısa sürede nasıl yapacağım onu düşünüyordum.
Var mı çok rahat yaparsın şunlar çok kolay diyeceğin konular. maksat barajı geçmek. fullemek filan değil, ne kadar beleşten ekstra puan eklersem derdindeyim :D
İkisi de farklı özelliklere sahip. Birisi hızlı olunması gereken, diğeri olmasan da olur. Elin çabuksa, iyi kite yapabiliyorsan Jinx; ama yapamıyorum diyorsan Miss Fortune daha mantıklı seçim olur.
Jinx
Cevap
7Cevap
Jinx iyidir ama MF ultisi kadar tehdit yaratamaz 👍
Metanın en iyi nişancısı caitlyn
Görmeden birşey diyemem
Jinn daha iyi, digerleriyle oynayamiyorum.
Bu ikisini kıyaslarsak jinx daha iyi
Jinx
Jinx derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?