Bence bunun kadının oynamaması gibi bir durum yok. Isteyen herkes oynayabilirim her insanın zevkleri farklı. Özellikle abisi olan kızlar daha cok oynadığını düşünüyorum. Ben abim sayesinde çocukken metin 2, mu online, wolfteam, gta.. gibi bir sürü oyun oynadım şimdi pc oyunları oynamıyorum daha çok Ps 4 ya da telefonda olunabilecek online oyunlar oynuyorum. Bunun kadını falan yok.
Lol bir süre oynadım ama internet hızım yavaş diye silmek zorunda kaldım. Bizim evin taraflarında internet ve telefon çok iyi çekmiyor. Bu yüzden online oyunlarda çok takılıyor.
Valla Gamer hatun candir. Bulabilsem ah... Sadece Cs Go ve Lol oynayip Gamer olandan kastetmiyorum. Gercekten baya oyun kutuphanesine ve konsollarina sahip olan bilgili bir kizdan bahsediyorum
Ben oyuncuyum benim gibi fps - tps - rpg - mmorpg- sport turu oynayan birini bulim yapışırım bırakmam walla... onunla beraber oynarim ve hatta yayın bile yaparım...
Oyun oynamanın kadını erkeği mi var ve bu konu niye birkaç yıldır abartıldı, niye herkes başımıza gamer, cosplayer kesildi. Biri beni aydınlatsın ya.. Ne zamandan beri oyun oynamak bir insanın niteliği haline geldi?
Kadınlar daha narin varlıklar olduğu için amelelik yapamaz. Ama oyun oynamak herhangi bir fiziksel özellik gerektirmiyor. Elin, kolun olması yetiyor. Yani saçma bir benzetme. Artık 100 kadından 3-5i değil popüler bir eyleme dönüştüğü için 100ü de oyun oynamaya hevesli merak etme çünkü herkes farklı olmak adına aynılaşmayı seviyor. Oysa ki alt tarafı eğlenmek için yapılan bir eylem, tv izlemek gibi. Ben de yarın tv izleyen kadınlar nasıldır diye soru sorucam.
Tamam o zaman kadin cerrah? Kadin oyun yayincisi? Vs neden az. Kadinlarin cogunlukta oldugu ve erkeklerin cogunlukta oldugu meslek gruplari var ve bu sebepten dolayi o bolumde erkek veya kadin goruldugunde hakiyle sorgulanabiliyo. 100 kadindan 100 u diye bisey yok simdi onu uydurma. Cogu sevmez hatta oyun oynayani da sevmez. Tv izleyen kadin cok. Tv izleyen erkek sorman lazim. Dikis nakisla ugrasan erkek diye sorman lazim. Zennelik yapan erkek diye sorman lazim
Sen hala mesleklerle kıyaslıyosun 😄 Demek istediğim şeyi anlayamadın sanırım aynı şeyi yazmaktan yoruldum. Oyun oynamak tv izlemek gibi basit, eğlence amaçlı yapılan bir eylemdir. Cinsiyeti, yaşı vs olmaz. Ayrıca tv izleyen erkek çok fazla var. Akşam işten gelip çoğu insan tvyi açıyor. Ve son olarak zenne zaten erkeğe denir kadından zenne olmaz, dansöz olur, dansçı olur :}
Tamam abi meslek kiyaslamayalim hadi dikis nakis yapan erkek ve kadin orani? Zenneligi erkegin yaptigini biliyorum fakat dansozden bahsederken mesela dansozluk yapan bir kadin diye bahsedersin. Tv izlenme orani git gide azaliyo ki bu oran erkeklerde daha az. "Kadin programlari" adi altinda pek cok program olmasi da bunun sebebidir.. erkek programlari tabiri olmadigi gibi. Futbol izlemekte oyle ya da oynamak. Cok kadin yok. Dovus sporlarinda cok kadin yok. Balik tutan cok kadin yok.
Ya sen neyin savaşını veriyorsun? Tabii ki kadınların yöneldiği farklı hobiler, meslekler var erkeklerin yöneldiği farklı şeyler var. Ama oyun bunlardan biri değil kadın da erkekte oynar çünkü nitelik vs gerektirmiyor. İnsan neden oyun oynar? Eğlenmek, kafa dağıtmak vs için. Boş vakti olan insan oyun oynayabilir bundan doğal ne var allah aşkına ben son yıllarda herkesin gamer olma çabasından bahsediyorum. He bide hayatında oynadığı tek oyun gta olup gamerim diye dolaşanlar var. Bunlar hep popüler kültüre uyma çabasından. Artık insanlar eğlendiği, sevdiği için değil benim neyim eksik dürtüsünden yapar oldu. Benim yakındığım bu sen olayı çok başka boyuta taşıdın. Baya bir saptırdın ki artık uzatma..
80 li yıllardan beri oyun oynuyorum nesler snes ler famicomlar amigalar commodore lar hepsini kullandım oynadım birde benim gençliğimde atari salonları vardı. Eşimlede orada tanıştım kendiside eski oyunculardan şuanda evliyiz ve hala oyun oynuyoruz çocuklarıda hep kendim gibi oyuncu yetistirdim. Şimdi en son yeni çıkan god of war u aldım ps4 e bakalım daha oynamadım ama başlıycam bir ara.
Öyle kızı alırım omzuma, bir daha geri indirmem. O kızı bütün gün özenle besler büyütürüm. O kıza bütün kalbimi ve sevgimi veririm. %100 bir sadakatle bağlanır resmen köpeği olurum sen ne diyorsun ne diyorsun?
Sevimli miyim bilmem ama bilmediğim oynamadigim oyun yoktur Metin2 favorim :D :D PS3 var geceleri oturur oynardim hep kız kardeşimle. Şu anda bilgisayardan oynuyorum oyunları :)
Anella Miller diye bir yabancı kardeşimiz var. instagram fenomenidir kendileri. evet aşık olduğum baya bir yanı var ama her oynayan kızada aşık olunmaz
Sevilir :) yanaklarını sıkıp minnoş diye hitap ederdim. Oyun oynarken dikkatini dağıtmaya çalışıp sinirlenmesini izleyip eğlenirdim. Çok sevimli olurdu eminim :)
böyle bir sevgilim olsa ağzına ağzına vururum klavyeyi adam gibi otursun yanıma beraber oyun atalım bu yayıncılar çok gıcık soyunuyolar makyaj yapıyolar para kazanıyolar konulu sitelerdeki camgirllerden farkları yok.
sevilir bide gamer olcak boyle youtuberlarla video çekçek sonra böyle twich yayını yapcak aç aç aç diyecekler gerek yok ben sigara ictipde kanser olurum :D
Böyle şeyleri seven kız yok gibi. Rica ederim. Ayrıca aşırı ilgi bağımlılığın var. Muhtemelen çevren ya da sosysl medya seni cok şişirmis benden kaçmaz 😁😁😁😉
En İyi Cevaplar