Siz benim gibi kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz, sizce itici bir şey mi bu?

Sevmem. Oyun oynamayı alışkanlık haline getirdiyse baya itici. Arada oynuyorsa değişiklik için iyi olabilirdi. Birlikte oynardık. Ama ben mesaj attığımda pubg deyim diyip geri dönemiyorsa oyunu bana tercih ediyorsa o kızla ilişki düşünmezdim. Benzerini sizde yaşıyorsunuz, kankalarına sor oyun bağımlısı sevgili nasılmış diye
Bağımlı olmak başka bir mevzu oyun oynamayı sevmek başka bir mevzu😂 Ama oyun bağımlısı sevgili fikri o kadar da kötü değil bence neden olmasın
Bu arada mlbb gibi oyunlar oyundan sayılmaz. Saatlerce pcde oynanan uzun soluklu oyunları oynuyorsa geekse olmaz. Mlbb yi herkes oynuyor dmdnndnd
Sevgilim bana bağımlı olmalı başka şeye olmamalı djdndm
Csgo gibi olanlardan bahsediyorsun sanırım skdk Yani tarzları bana uygun değil ama ps oyunlarını gece boyu oynamayı severim😂
İkna ettin beni tamam sadece sana bağımlı olsun dkdkdk
Gece bana yazmayacak onun yerine pes oynuyacsk :/ Konuşurken oynayabiliyorsa belki
Yanii ilgi açı ve ilgi göstermeyi çok seven birisiysen sana bağımlı olmalı. Başka seçenek kalmıyor dnndmd
Beraber oynayın😂😂 Benim eski erkek arkadaşım futbolculara benim adımı verip öyle oynuyordu dkdkckdk
Kız kardeşimle mlbb oynarken deliriyorum. Öyle oyunlarda da sevgilim delirirdi. Moba tarzı olmayan oyunların hepsinde ağır noobum dkjdjd mesela o pubg de önümdekini vuramıyorum. Oysa mlbbde oyuna başlağım ay en yüksek lig oldum
Şu dünyada sevdiğim sayılı şeyler arasında gelir. böyle yanakları sıkılası, oyun da mı oynarmış hımınınmımı şeklinde şımartılması gereken canlılar :D birtane denk gelse kör topal evlenicem :D Seviyoruz sizi gamer girls :D
Teşekkür ederiiiz💜💜💜
Bende orijinal pubg arada olsa girerim zor ama ölmek bile zevk veriyor ağırlıklı fps oyunları oynarım oyun oynayan kadın olsun olamasın zevkler tartışılmaz
dance central kapışırız knka 😂
İddialıyımdır ama bak sonra üzülme sakın😏
2 sene önce her boş derste just dance videosu açıp pratik yapıyordum dkkddk Freestyle konusunda nasılım bilmiyorum kanka ama denemeye değer
Anlaştık benceee
Cevap
21Cevap
bisey dusunmuyorum
makyaj yapan kiz
oyun oynayan kiz
kitap okuyan kiz vs. vs.
bilmem ne kiz illa kategoriye mi ayrilmaniz lazim neyi seviyorsaniz onu yapin iste
Maalesef insanların önyargıları etiketleri de beraberinde getiriyor.. güzel yorumun için teşekkür ederim ayrıca😊😊
gamer kızlar iyidir ya
ev le ni cem vermezlerse bir gamer kıza gaçacam :D
En güzeli😂😂
bohçamı hazırladım bile :D
Bende oyun oynamayı seviyorum bir ara baya oynuyodum azalttim neyseki 🙈😅
Azaltamıyorum ben gerçekten süper bir şey başarmışssın
Sorma ya baya zor oldu ama başardım 😂
Aynı senim. Acaba ruh ikizi felan olabilir miyiz xdsscfvg
Olabiliriz bence dkdkd
xsdcefxcgd
sims aşktır ya
ayrıca GTA ve NFS falanda çok oynadım ben
Efsane oyunlardan bahsetmişsin😍😍 Yine olsa yine oynarım ya çocukluğum bu oyunlarla geçti kdkf
Evet, sanırım oyun oynayan kızların sakal tıraş jiletleride var.
Tabi kuaföre değil berbere gidiyoruz dkdkd
Yokk ben kemal kılıçdaroğlunda liderlik vasfı var mı yok mu tartışması yapma bağımlısıyım
Sanki biraz skdkdkd
Söyle oyun oynayan bir sevgilim olmadi ki eve play station oynamaya davet edeyim
Olur bence
Ben bayılırım ps’ye özellikle korku oyunları seviyorum ama soruda da belirttiğim gibi pes, fifa, nba falan da oynarım çok rahat
Mobile legends... 3 yıldır bağımlısıyım 😂😂hakkımda düşünülenler ise umrumda degil
Ben de bayılarak oynuyorum😂😂
Oyun dünyasında nadir. :D Daha çok erkekler oynadığından ağırlık kitle o olduğundan pek alışageldik bir şey değil. Ama neredeeeee
Ne oynadığını sorarım direk.
Güzel oyunlar oynuyorsa güzel muhabbetim olur
nerde öyle kızlar :) keşke tanışşamda beraber pubg brawl stars oynasak
Cinsiyet farkı gözetilecek bir durum yok bunda benim için.
ben de zombi oyunları, heedshot oyunları, keskin nişancı oyunları, silah oyunlari çok seviyorum birçok erkek şaşırıyor ama bence tercih meselesi
Zombi oyunlarına aşığım..
Harriet Manners geldi aklıma geek kraliçesi ama orda geek moda ikonu zeki kadın modeli senın geek baka geek
Nadir olduklarını düşünüyorum özellikle de bilgisayar kısmında
Evet ama umarım artık nadir olmayız, önyargılar kırılmış olur böylece
Evet oyun oynayan erkekler zaten memnun bu durumdan. Ama oyun oynamayanlar uzaylıymışız gibi davranıyorlar acayip saçma mevzu
Çok haklısın ya😂 Hiç GTA oynamamış gibi kötüler dkdkdkd
Teşekkür ettim😂😂
şu an en cok ne oynuyorsun
Şu sıralar pek oynamıyorum ama en düzenli oynadığım Mobile Legends’tır herhalde
Hiç oynamadım😅
Oynuyorumm
Mobil
Oynayabiliriz😂
HERAklion, pek giremiyorum şu sıralar ama ekle sen
Çoğu kolsuz o yüzden pek sarmıyor
Hele bir de guzelse tadindan yenmez
Az kaldı bunlardan müzeye kaldırmak gerek.
Valla oynayan varsa CS GO beklerim
Sayıları daha fazla artması lazım mate bulamıyoz
Nerde beraber araba yarışı oynayacak kız🙈🤣🤣
metin2 favorim :D
Kime ne yaa istediğimizi oynarız 😂😂
Kız ayak bileklerinin çevresi kaç cm senin merak ettim. Ayak bileği takıntım var 😅
Ahh be nerdeee
Kapıları yağlamazlar
İdeal hatun. 😂
Candır onlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?