ilgönçç.
En iyi internet servis sağlayıcısı sizce hangisidir ve neden?
ilgönçç.
Türkiye'de her internet sağlayıcısının ayrı ayrı iyi ve kötü tarafları mevcut. Bildiğim birkaç iyi internet sağlayıcısından bahsedeyim.
Müşteri hizmetleri bakımından gayet beğendiğim ve uzun süre kullandığım internet sağlayıcısı olan Superonline, 2005 yılında hizmete başlamış. 2011 yılından itibaren ise Turkcell Superonline adı ile servis sağlamaya devam etmiştir. Benim görüşüme göre eksi tarafı ise biraz pahalı olmasıdır.

Son zamanlarda yaptığı atılımlarla müşteri sayısını oldukça yükselten Turknet, uygun fiyatı ve gayet hızlı internetiyle kullananları memnun ediyor. Kendi altyapısını oluşturması sebebiyle evlere daha hızlı interneti sağlayan bu firma, sadece yetersiz müşteri hizmetleri ile eleştiriliyor.

Çoğu internet sağlayıcısına internet altyapısı sağlayan Türk Telekom, benim kullandığım dönemlerde çok fazla kesintiye uğruyor ve yavaş kalıyordu. Çevremde gördüğüm kadarıyla onlarda diğer sağlayıcılar gibi büyük atılımlar yaparak, günden güne daha iyi hale geldiler.
Bunlar benim araştırmalarım ve görüşlerim en iyi internet sağlayıcısını aralarından seçebilirsin.
Merhaba,
Öncelikle iyi akşamlar uzun yıllardır kullanmadığım internet sağlayıcı kalmadı desem yanlış bir bilgi paylaşmış olmamam ve sizlere önerebileceğim eğer alt yapınız destekliyorsa Superonlie desteklemiyorsa ttnet öneririm. Diğerleri fos kesinlikle önermiyorum yinede tercih taktir sizindir. Saygılar
Servis sağlayıcılar Türk telekom alt yapısını kullanıyor o yüzden kafa yormaya gerek yok.TTNet Türkiye tekeli.Kendi İnternet fiber omurgası olan bir internet sağlayıcısı olduğu için türkneti tavsiye ederdim ama ondada çok şikayetler var.
teknik altyapı olarak en iyi tercih maalesef ttnet.
@Z-Lined süpersin ya bizim öyle bir firmadan hiç haberimiz yok çok teşekkür ederim
yazım hatası var biliyorum
bende 16mbit sınırsız 59 tl kullanıyorum gayet iyi ama internet explorer tarayıcısında çok yavaş ve sürekli donuyo sorun yaşıyorum.
internet explorer tarayıcısında donma yaşamanız Internet ile ilgili değil önce internet explorer kaç versiyon kullıyorsunuz ona bakınız sonra eğer eğer version 6.0 ise yükseltmeniz gerekebilir. Size bir sır vereyim internet explorer a bir şey olunca Windowsa da birşeyler oluyor :)
Ben kullanmıyorumki zaten chrome kullanıyorum ama annem kullanıyo explorer bozcak pc yi ya söylüyorum silcem bilgisayrdn ama olmuyo silemiyorum msn de kalkıyo ozaman annemdde chrome dan açmıyo pc hergün donuyo ya.
ADSL sorunlarının tarayıcı ile ne ilgisi var saçmalamayın ya
TTnet kullanıyorum
ben sıkıntı yaşamıyorum hemde wireless bağlanıyorum
Cevap
73Cevap
bu tttnetin allah belasını versin aldıkları para haram olsun yaptıkları iş bişeye bile benzemiyor milleti sömürüp duruyor. benim net 8 mgbt ama ben 7 aydır bunu bir türlü göremedim. indirme hızı 3-4 gördüğü için indirebiliyorum ama bir sayfa açmak için dakikalarca bekliyorum yükleme hızı çok düşük oldugundan hiçbirşey yapamıyorum. arıza kaydı alıyorlar ertesi gun internet geliyor akşam yine aynı, bir daha arıyorsun senden usandıkları zaman telefon çat yüzüne kapanıyor. yahu ben böyle günlerce çile çekmek istemiyorum. ararlandıgım kanpanyanın miktarını 134 tl tutuyormuş ödeyip kapattıracağım arkadaş... aklınız varsa sakın ttnet'e geçmeyin ölmeden mezara sokarlar sizi süründürüyorlar resmen. 8 mgbt sabit akk olmayan paket ama bildiğin çöp
smile adsl'de interneti ttnet altyapısından alır. yani asıl kök firma ttnet'dir.
uydunet için iyi diyemeyeceğiz çünkü uydunet her yere servis sağlayamıyor. kablotvnin oldugu yerlere, caddelere ve büyük semtlere gönderim yapabiliyorlar. yani allahın mahallesinin allahın sokağının ve allahın apartmanında uydunet kullanamıyorsunuz. "ama ben uydu kullanıyorum" demeyin. uydu farklı bir şey, uydunet farklı bir şey.
superonline de fiber kablo mantığıyla harekett ettiği için uydunetle aynı durumdalar. fiber ağı tüm ülkede yok ve herkes uydunet ile superonline kullanamaz.
dopingin ne oldugunu bilmiyorum.
süperonline derim ttnet adsl kalkmısınız siz adsl ile fiber kıyaslandırıyorsunuz adsl de bakır kablo elektrik akımından bile rahatlıkla etkilenir ama fiberde osorun yoktur o yüzden fiber adsl den daha üstün bir baglantı yöntemi olup dsl nazaran kopma sorunu hiç olmaz
:) kablolarını kontrol et ben 10 yıldır kullanıyorum ttneti netten düşmüşlügüm çok az belki haftada bir ayda bir kadardır. Modemden modemede büyük fark var Bugünlerde çok kopuyor ama o da benden kaynaklanıyor :) kablo mandali bozuk telefon çalınca pat düşüyorum:) değiştirmeliyim
şimdi kalite olarak sorarsan uydunet ve superonlineye hiçbirisi yetişemez. ama ben smileyi seçiyorum çünkü Dsmart beleşe geliyor :D
ttnetten illahlah ettim artık bağlanttığım günden beri sorunlar sorunlar sorunlar, bir sorunumu yaklaşık 1.5 ayda çözdüler oda benim zorumla ttnetti aradığımda ödediğim telefon parasını saymıyorum bile. o yüzden ben derim ki kullananlardan duyduğum ve bildiğim kadarıyla super online fiber internet...
ttnet in bursada kampayası vardı hipernet 32 mb 50 gb akl kotası ile o kampanyaya geçtim 54.90tl ödüuorum hızıda cok yiyi şimdi ise apartmanıma fiber neti getirecekler onu bekliyorum eger sizde bursada iseniz hiper nete geçin ama değilseniz 16 mb mallesef mahkum olacaksınız demektir
TTNET in janjanlı ambalajı var.
Smile adls ttnet altyapısı kullanıyor
uydunet ve doping kullanmadım
Super online fiber kullanıyorum ve en ufak bir sorun yaşamadım donma kopma bekleme vs vs hiç denk gelmedi 49 tl sınırsız 20 mbit
Mozilla Firefox diyen arkadaşı idol edindim :)
Turkcell Superonline öneririm. Fiber destekli hattın var ise 20 megabit ile başlangıc yapabilirsin. Bir ara müşteri temsilciliğini yapmıştım Samsun'da Turkcell Superonline bu konuda iyi.
Ya TTnete İyi Diyen Aptalar Bir El Kaldırsın Hepinizin a...m :) Mal Deynekleri Sizi.
turknet tavsiye ederim. hiçbir kota yok ve taahhüt de yok istediğiniz zaman ayrılabilirsiniz. Hatta abone olmayı düşünüyorsanız aşağıdaki kodu üye olurken kullanırsanız arkadaşını getir kampanyasından yararlanıp 1 ay fatura ödemeyeceksiniz. kod: JPC99IV54NMXyada aşağıdaki link ile abone olabilirsin.
Bütün servis sağlayıcılar TT altyapısını kullanır. Hangisini seçerseniz seçin fark etmiyor ama bölgenizde fiber internet varsa Superonline Fibernet derim.
Bu Turkcell Süperonline nasıl. TTNET Mİ , TURKCELL SÜPER ONLİNE Mİ?
TTnet bir ara deneme imkanı veriyordu hâlâ var mı bilmiyorum. 2 ay gibi bir süresi vardı. Sonrasında isterseniz kullanmayabiliyordunuz. Bu işler birazda oturduğunuz bölgedeki altyapıya bağlı. Ben 10 yıldan fazla süredir TTnet ADSL kullanıyorum. Açtırdığım arıza kaydı sayısı 2 ya da 3'tür. Kesinti sayısı ise 5'i geçmedi.
smile ve doping ttnet altyapısında değilmi zaten aldığınız internet her türlü ttnet :D ben portun dibinde oturduğum için ttnet müthiş hızlı ve son hızda geliyo
tt net bır kere sözunu tutmadı yaa 3 kere uye oldum bu ttnet e hep sabıt ucret olması gerekırken 10 tl fazla gelıor modem ucretı baglantı ucretı falanda yok hepsını basta neyse ödedık
turkcell vınn kullanıyorum memnunum dıgerlerını hıc denemedım oyuzden bılmıyırum dıgerlerı ne kadar ıyı veya kotu
eğer bulunduğun yerde superonline nın fiberinterneti varsa onu al. eğer yoksa zaten hepsi ttnet üzerinden olduğu için ttnete devam..
Smile biri ws ws hep ttnet destekli ki smile da daha fena tavsiye etmiyorum. Kablo net biraz daha yavas geldi uydu net de havalar kötü olunca sakat şu an ttnet iyi
internet deme bıktım abi valla bıktım billa bıktım adamlar dalga geçiyor sanki ttnt valla billa soğutturdu kendisinden, al bütün gün yoktu net akşama geldi ne diyeyim şimdi ben.
TTNET dışındaki tüm firmalar internet hizmetini TTNET firmasından satın alıp müşteriye ulaştırıyor. Onun için TTNET en iyisi benim için
en iyisinin taaa... sakla samanı net gidince damlaya damlaya göl olsun...
TTnet iyi ya eskisi gibi değil sistemini oturttu artık .
Hepsi ttnet altyapısı evine bağlantıda sorun var kesin
internet markası dediğin internet servis sağlayıcı mı?
Evet
6 sene ttnet kullandım şimdi uydunet kullanıyorum uydunetten memnunum
Uyduneti önermiyorlar pek hızından dolayı. Bu Turkcell Süper online felan nasıl sizce?
uydunet hızı oldukça iyi, heryerde yok diğerlerini kullanmadım hiç
Pek reklamlarda felan cıkmıyor , nedense kalitesizmiş gibi geliyor.
heryerde olmadığı için reklama gerek duymuyorlar isteyenler araştırıp buluyor zaten
bunların hepsı alt yapsı ttnet baglı
sadece daha fazla verrek ınternet hızınızı arttırabılırsınız ...
Doping kullanıyorum ama Superonline fiber e geçicem yakın zamanda.
Doping gene fena değil gerçi altyapı ttnetten gene galiba... ttnet de kullandım zamanında ondan daha iyi.
Türknet güzel ama müşteri hizmetleri çok sıkıntılı fazla muhattap bulamazsın.
Müşteri hizmetleriyle ayda bir kez kavgayı göze alıyorsan TTNET fakat yok ben uğraşamam diyorsan Uydunet
ttnet benı de delırtmeye baslamıstı ki turkcell superonlıne a gectım sınırsız 55 tl verıyoruz ve ne kopma var ne bısey...
kablosuz vınmı sizinki
hayır ya telefon hattı altyapısından ama servıs saglayıcısı super onlıne...fiber optik kablolar
valla bende yeni bağlatıyorum turk net yaptırcam bakalım
Valla su an 2 hat takılı pek Çözemedin hangisi daha hizli
turksat kablo internet (uydunet). 10 mbps 20 gb kota 39 lira. hiç kesilmiyor.
metronet.
superonlinenin Adil kullanım olmasa kran da adıl kullanım olayı sakat
cevabı bilmem ama uydunet değil onu kesin belirteyim
Kardeşim TTnet'in fiber hızlı interneti süper . 15 mb hızla 10 gb oyunu 25 dkkda indirdim. Süper :D
ben internet kullanmıyorum yılardır.
gülmek serbest ama vokunu çıkarmadan
zuahahahaha
tm kes bilgin yoksa fikrinde olmasın
kazık ttneti kullanıyorum diğerleri hakkında fikrim yok
uydu neti işaretledim..
çünkü genelde apartmanda herkes bunu kullanıyor...
Turkcell superonline 24 mbps paket kullanıyoruz fiber altyapıyla çokk memnunum Teşekkür SÜPERONLİNE
TTnetten çektiğim kadar kimseden çekmedim,yaşadığım yere gelsin anında süperonline 'a geçicem.
superonline diyorum ama türkcell ile birleşince cıvıttı
en iyisini bilmem ama en kötüsü smile adsl sözleşmeyi fesettim o kadar gıcık düşünün artık
uydunet en iyisidir kablolar yerin altından geliyor kopma felan hiç yaşamazsın
tt net iyi ama özellikle son zamanlarda..aşama kaydediyorlar..
vds gectim 75gb akn 24mps hız gayet iyi ara sıra düsmeler olsada hızda şimdilik bu
TTNet kullanıyorum diğerlerini bilmiyorum.ama TTNet berbat sürekli bağlantı kopuyooo
uydunetle ttneti kıyaslarsam ttnet diğerlerini bilmem
1 yıl oomuş oy oy oy..
fiber varsa superonline yoksa ttnet
Turkcell Superonline tabikide
ttnet ile memnunum :D
TTNET hala 24Mb zor çıkarken. Süperonline 100 MB destekliyor. TTNET bizim elimizde değil TELEKOM gitti yabancılara esiriz ama özgürüz internetten dolayı :)) esiriz onların kurallarıyla nete giriyoruz TCP IP protokolu bile U __ S A nın askeri projesidir. ARPA NET ara google.. Saygılar..
Wİndowslar turuva atımıdır ?
Ne alırsan al ama Ttnet alma
Turkcell Superonline.
knk turkcell superonline cok iyi bence.!
TTnet olmadığı kesin.
mozilla firefox en iyisi
ttnet iyi güzel hız ve sürekli kopması dışında
Bilgisayarm bozulmadan once ttnetti :(
şahsen ben ttnetten memnunum...
Superonline iyi
Uydunet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar