Avrupa otomobillerinden pahali ornek 1 lexus lfa 5 ferrari satin aliyo ornek nsx 3 mersedes satin aliyo en luksunden toyota supra ve gt seriside cok cok pahali infiniti zaten tartisilamaz lüksün adresi lexus ve infiniti ve acura ornek acura nin en pahali makinesi 4 milyon bana bir tane 1 milyonu bucuk yapabilek avrupa araci veya markasi soyle bakalim😀ornek nissan gtr veya 350 370 z serileride cok pahali vs daha saymama gerek var mı mazda rx9 piyasa değeri 1 bucuk 😀
Dunyanin en iyi en seri firmalarini pist canavarlarini yaris babalarini paylasiyom bana gelmis mahallede turlayan vasat bmw den soz ediyon is ara kendine
Ulan dallama ömründe Bmw görmemişsin birde kalkmış bana Ne tarz arabalardan bahşediyon. Allah’ın canısı gelde seni bir İstanbul yoluna çıkarim 590 beygir lik Makinemle araç nasıl oluyormuş gör bakalım
Ziktr gt suradan ln hurda bmw leri bu kadar gozunuzde buyutmeyin mk bedeva verseler binmem piyasasi bile vasat mk ucuz genel bakinca hızmis ziktr ln bmw cok yavas marka bu devlerin cok cok arkasinda ne ötüyon dallama.
Ancak senin gibi ergen dallamalar binebilir cebinde sigara parası Yok. Kalkmış bana araçlardan bahsediyon. Adam ol klavyeden yazma gel yüzüme söyle ne söyleyeceksen. Adamlık klavyeden yazmakla Olmaz Allah’ın malı bir profile gırda resmine bak bakalım Bmw bin 380 binliralık makine ömründe göremezsin dallama ben binebileceğim aracı burda paylaşırım mal
Vay snn ebeni zikim klavye kabadayisi sensin mk düdü benim paylastiğim makineler 1bucuk milyonluk 2 milyonluk makineler mk gelmis bana bin 300 diyo fakire bak ulan adamlarin en ucuz spor modelleri 3 milyondan asagi sn neyin kafasini yasiyon ornek bir nsx, veya zsx 2 bucuk milyonken lfa nin değeri 5 ferrariye bedelken acura nin nsx , si 2 milyonken hatya daha yukariyken infiniti nin makineleri de ayni sekildeyken toyota nin nissan, nin da mitsu ve mazda nin da oyleyken sn daha niye edebiyat yapiyon dunyanin en pahali en seri firmalari varken karsinda bana beygir muhabbeti niye yapiyon mk japonlarin disinda olan ureticiler bile japonlara muhtacken hızı adamlardan öğrenirken sen daha niye bmw ayaklarinda yürüyon düdük paylastiğim firmalar her yil ralli formula ve benzeri yarislarda dunya sampiyonu okurken madalyalar kaldirirken sen daha neyin havasindasin ulan adamlarin motorlari motorbisikletleri bile dunya iyisi ornek Kawasaki ağır sanayinin babasi motor ucak uzay mekiği
aklina ne gelirse yaparken dunyanin en hizli en ii en teknokojik ve pahali firmasiyken sen neyin edebiyatinda gidiyon yamaha , suzuki, honda ayni sekilde mk dunya nin en buyuk arac markasi firmasi toyota ve honda iken sen neyin kafasini yasiyon😀
En İyi Cevaplar