Arkadaşlar bazı telefonlar hariç her telefonda bu özellik var emeğe saygı daha yeni ve ilginç bilgilendirmeler için takipte kalalım 😎
🔷 https://youtu.be/EQ69DgeG6pA
🔷 https://youtu.be/EQ69DgeG6pA
Youtube uygulamasının modu var internetten indirip androide kurabilirsiniz.
Malesef o da sıkıntı tam işlevli çalışmıyor 🤔
İdare eder.
Uygulama zaten var fakat uygulamayı yinede kapatamıyorsun çalmıyor arkada video daki gibi en uygun olan
Yok hayır bendeki çalıyor. Tek sorun her uygulamaya entegre olmuyor.
Uygulama özelliği değil telefon özelliği
Anlamadım bahsettiğimiz şeyler farklı herhalde neyse
Videoyu izlediysen anlarsın 😉
İzlememe gerek yok ben kendi yöntemimi söyledim.
Paşa instegramda eklesene veya mesaj at
Mert kabadayı profil resmiyle aynı
Niye ekliyim seni anlamadım
Ekran görüntüsü at şu uygulama hangisiymiş
boards.libre.io/.../#post-3970830 buydu herhalde
Uygulama doğruda paşam senin telefonun markası ne 🤔 arka planda çalmaz videoyu izle öğrenirsin bu uygulama sıfır alınan her telefonda yüklü 😉
Marka fark etmez android telefonların hepsine yüklenir bu uygulama. Modlu apk ların bir sürü özelliği var arkaplanda çalması sadece 1 tane.
Sen videoyu izle benim nedemek istediğimi anlarsın apk ları her telefona kuramazsın site virüs içerikli tarama devreye giriyor
Yalnız bu arkaplan olarak çalıştırmıyor ekranı ikiye bölerek çalıştırıyorsun bu özellik 6.0 dan sonra gelmişti sanırım. Bu kesinlikle arkaplan olarak oynatmaya örnek olamaz.
Paşam sen videonun neresine dikkat ediyor sun ben anlamadım YouTube yi bildiğin aşağı indiriyorum oyun bile oynayabiliyorum senin branj ne bölümü telefonun yazılımıyla sürümüyle alakası yok her telefonda olmuyor zaten
Șuan hunharca calisiyorum ilk firsatta detayli bjr sekikde bakicam
Kolay gelsin inşallah olur 😉
Eyw kardesm
İlk olarak ben gördüm wp'den bana gösterdin ben öğrendim hahahah :D
Senden onay almadan bişey yapamam 😂😂
Ahaha kimin yeğenii yaa adamsın mert :)
😊 şişirme beni 😉
Cevap
2Cevap
Ekran ayırmayla yapmisin demi
Yes adamım YouTube ye iletişime geçtim fakat YouTube uygulaması böyle bişey olmaz ki diyor kısaca ekran ayırma tek çare fakat film izlerken gelen mesaja veya bişeyler le ilgilenebiliyor insan 🤔😂
İphone da?
Ekran ayırma özelliği yoksa at çöpe 😂😂😂
Eee aga hep iPhone olcak hali yokya 😉😂
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar