Neden I youtube kanalımda izlenmeli dipte?

https://youtu.be/-8GHFnxP5r8 Verdiğim YouTube bağlantısı benim videom. Video, sizce neden bu kadar kötü? Önceden izlenme sayım en azından abone sayımı geçerdi. Ayrıca, montajım mı kötü oldu da izlenmiyor?
​Örneğin, İlave TV'nin kesme ve küfür seslerini kapatmak dışında ekstra bir montajı yok, ama izlenmeleri fazla. Video, eğlence kategorisinde yayınlandı diye mi izlenmiyor, yoksa bir videomu reklama koyduğum için mi bu kadar kötü oldu?
​YouTube, videomu neden önermiyor? Konseptim, dışarıdaki kişilerin bir kategori seçmesi, ardından çarkı çevirmesi ve çark durunca çıkan 50 sorudan birine cevap vermesi üzerine kurulu. Bir nevi "Çarkıfelek" ile röportajı birleştirdim, ama fayda etmiyor.
​Lütfen yardımcı olun, sorun nedir? YouTube'da izlenmelerim neden bu kadar düşük (neredeyse sıfır)? Ne yapmam gerekiyor? Yoksa yotuber olama şansım sıfır mı?
Güncellemeler
6 ay
YouTube işinden anlayan var mı? Bir engele takıldım YouTube algoritması videomu önermiyor.
​Bunun sebebi ne olabilir? Yoksa, "İnsanlar ve Bloglar" kategorisinden "Eğlence" kategorisine geçmekle hata mı ettim? re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), bold, justifyLeft, p
Neden I youtube kanalımda izlenmeli dipte?