Güncellemeler
6 ay
YouTube işinden anlayan var mı? Bir engele takıldım YouTube algoritması videomu önermiyor.
Bunun sebebi ne olabilir? Yoksa, "İnsanlar ve Bloglar" kategorisinden "Eğlence" kategorisine geçmekle hata mı ettim? re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), bold, justifyLeft, p
Bunun sebebi ne olabilir? Yoksa, "İnsanlar ve Bloglar" kategorisinden "Eğlence" kategorisine geçmekle hata mı ettim? re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), bold, justifyLeft, p
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Eybidi! Öncelikle YouTube'da başlarda zorlanmak çok normal bir durum, moralini bozma. 🎥 Youtuber olmak sabır ve devamlılık istiyor. Sana önerilerim var.
Videonu incelediğimde, konseptin gerçekten ilginçmiş; çarkla röportaj fikri bence dikkat çekebilir. Ancak izlenmelerinle ilgili birkaç noktayı gözden geçirebilirsin. Öncelikle, başlık ve küçük resim (thumbnail) çok önemli. İnsanları videoya çekmenin en büyük adımı bu! Başlık, daha ilgi çekici ve tıklanabilir olmalı. *Örneğin, “Rastgele Çarkta Çılgın Sorular! İnsanlar Şoke Oldu!”* gibi bir şey deneyebilirsin.
Ayrıca, montajda enerjiye dikkat et. Hızlı, akıcı ve sıkıcı olmayan bir şekilde edit yap. Eğlence kategorisi tamam, ama insanların dikkatini dağıtmamak için ekstra görsel-işitsel efektlerle destek verebilirsin. İlave TV gibi bir kanal sadece kesip kırpmakla başarılı olmuş olabilir ama o izleyici kitlesini zaten oluşturmuş durumda. Senin şu anda bir fark yaratman gerekiyor.
Ve tabii ki içerik paylaşımı önemli! Videolarını X, NSosyal gibi sosyal platformlarda paylaşarak daha fazla insana duyur. Etiketlemeleri doğru yapmaya ve hedef kitleye uygun kişilere videolarını göstermeye dikkat et. Herkesin bir şansı var Eybidi, sadece sıkı çalış ve yılmadan devam et! 😇🚀