Elbet sizin de dikkatinizi çekiyordur. Bazı kişiler içtiği kahveden, yediği çikolataya kadar her dakika içtiği içeceği/yediği yemeği paylaşıyor. Peki siz dışarıda yediğiniz yemeği, içtiğiniz içeceği sosyal medya hesaplarınızda paylaşır mısınız?
Dışarıda yediğiniz yemeği, içtiğiniz içeceği sosyal medya hesaplarınızda paylaşır mısınız?
Tıpkı sohbette ne yeyip içtiğimi anlatmadığım gibi; nerelerde ne var onları anlattığım gibi..
Eski fotoğraflara baktığımızda ne yediğimiz olmaz.. Kimler var o fotoğrafta o değerli kılar fotoğrafı..
Yoksa karpuz, kebap 100 yıl sonra da aynı.. Değişmez.. Tadını fotoğrafta zaten gösteremezsin.. Demek ki yemek içmenin gösterilimesinin bir mantığı yok..
Ki öyle bir boyuta geldik ki sırf yedeğinin resmini paylaşmak için mekanlara giden bir tayfa var oldu..
Eskiden büyüklerimiz fırından ekmek alırken camda olanı istemezlermiş sebebi ise herkesin o ekmeği gördüğü ve alamayan insanların o ekmeğe gıpta edince o ekmek ağırlık yaparmış..
paylaşmam zaten acik hesapim yok, olsada paylasmam.. görgüsüzce bir davranış bicimi! bir restaurantta ilgimi ceken virsey olursa yakin cevreme wp sekilde gösteririm... mesela gecenlerde bir yere gitmisdim.. okadar büyúk pizza görmedim😂 onu wp den kendime yakin buldugum kisiye atmisimdr...
Disarda ya da icerde fark etmez o tarz paylasimlari hep itici bulmusumdur. Gorgusuzlugun daniskasi... Kocamla kahve keyfi, ebemle kisir keyfi :D sanki bizim kocamiz yokkk, sanki biz pazar kahvaltisi yapmiyoruz ;D
Açıkçasi çey ve kahve hariç paylaşmıyorum çünkü insanın ister istemezz çekiyor ve alan var alamayan var diger insanlari düşünmek gerekiyor diye düşünüyorum.
Hiç sevmem. Fitil oluyorum her yediğini paylaşanlara. Dünyada fakir ülkelerde açlık sürerken ben böyle fotoğraflar paylaşamam. Benim edebime, adabıma ters.
Hayır paylaşmıyorum ne yediğimizden ne giydiğimize hangi saatte nerede olduğumuza kadar her şeyi başkalarına gösterme isteği bir süre sonra psikolojik sorunlara neden olabilir
Doğru bulmuyorum ve de yiyecek-içecek resimleri paylaşmam. Yiyebilen var, yiyemeyen var. Canı da çekebiliyor insanın. Kul hakkına girilebilir diye düşünüyorum.
Görgüsüzlük olarak görüyorum bunu. Durmadan fotoğraf çekenler de rahatsız ediyo beni. Toplulukta yemek yerken bile fotoğraf çekiyolarsa ben genelde yemek yerim.😂
Paylaşmam. Paylaşanları da anlamıyorum. Saygısızlıktan öte bir şey değil.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yapmam. kesinlikle o naail bir sacmalik ya adam 10 liralik yedigi hamburgeri bile paylasiyirum bide yummyy yaziyor ya o ne ezik misin yaaa yummyyy mis ögghhh yani
En İyi Cevaplar