Moskov iyi iyi dediler aldım adam bir kişiyi bile öldürmüyo bütün yetenekler de kullanılsa.. uzaktan iyi vuran yetenekleri güçlü bişey lazım
( evet kol oynayan kız )
( evet kol oynayan kız )
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Moskov Zor Hero Çünkü Kolay Mekaniği Olan Heroları Oynarsan Daha iyi :) mainin Ne Ona göre Kolay Hero Söyliyebilir?
Şu an en güçlüler esmeralda, terizla harith, hanzo özellikle terizla acayip bir şey. Dyrusu övenlerde var ama ona dair bir bilgim yok.
tel legends kolay ki sen bir de pc den at. d pc de yasuo. d
Cevap
18Cevap
Sana tavsiyem epik ligine kadar helcurt oyna net epik olursun kesin bişey bu. Taşlaştır speli kullancaksın suikastçı altın rünü amblemini kullancaksın zaten videolardan buldi bulursun ve üzerinde sürekli diken bulundurmaya dikkat edeceksin ultin sayesinde karşı redi çok kolay çalabilirsin. Aslinda helcurtla mistik ligine kadar bile çıkarsın ama epik liginde full banlandıği için hel oynayamiyon malesef. Oyun başında en kolay rakibe tek atabilen hero ve oyun sonunda ormani satıp yedi deniz alınca her adc ye tek atan bir hero. Çok güçlü öneririm.
Suikastçı olarak en cok vuran bence fanny ama oynamasını bilirsen takımı taşırsın savaşcı olarak freya baya guclu nisancı olarak karrie kasarsan baya iyi vurursun büyücü olarak harith kagura chang’e benim kullandıklarım destek olarak estes veya angela kullanırım ama Şu an en cok kullandıgım karakter fanny baya takımı taşıyor
En güçlü adc Karrie Lesley brunoEn güçlü suikastcı Natalia Helcurt hanzoen güçlü büyücü ve savaşcıSilvanna Dyroth Freya kagura guniver cecillionTabi gorusler degusir ama Bunlar genelde Üst liglerde banlanan herolar Ben silvanna natalia ve hanzo kullanıyorum en zevklisi Natalia
1) keskin nisanci +Lesley+Miya+Bruno (kasilirsa onunde duramiyon)+Layla+Karrie2) suikastcı +Her ne kadar zor da olsa hayabusa tercih ederim severekte oynarim +Guison+Moskov3) tank+Hilda+Esmeralda+Gotatkoca 4) savasci+Biraz zor ama aldous olabilir+Sun+Terizla+chou+Badang5) buyucu+Vale+Valir +Harith+Eudora
mobile legends i bırak arena of volor a geç orjinali o
Bana sorarsaniz bana gore en iyi 13 savaci var biri Hayabusa Zhask alpha franco Jhonsan Argus minotour saber lesley paqutio zilong clylops ve popl ve kupa bunlar çok iyi savasçilar bunlari al ve dene kesin kazanirsin
Ben dyrroth kullanıyorum kesilmesi çok zor ve can çalmada ilk 3 de 3v1 supportsuz kesebiliyorum tavsiye ederim eyoella khaleed i kullanabilirsin uzaktan çok güzel vuruyor rahatlıkla 2v1 atabilirsin khaleed le
Moskov oyundaki en iyi karakterlerden biri karakterin iyi olmasi icin birini oldurmen gerekmiyor zaten ve gayet de olduruyor yeter ki oynamayi bil
Mia tabiki. Her kesi olduruyodum onunla hep birinciydim
Okcu o 😄vurup kaciyodum
Ablacım kulandığın set yanlıştır istersen düzgün bitane verim ciden profesyonel plana bakarsan işin var adamlar iyi trolüyo sizi ilk önce set sonra amblem sonrada oyun bilgisi
Aldoua al 500 stack yap 5 kişinin yaptığını yaparsın ayrıca helcurt badang ve dyroth da güzel adc isen wanwan ve karrie yi öneririm
Direk dalna ormanda ve minyonlar felan kes biraz kas heroyu sonra saldır
En iyi karakterler şu anda bence esmeralda claude karrie dyrroth
Bana soracak olursan sun yani (Maymun kral) en iyisi oynamayı bilirsen tabiki
Zhask ya da argus miya da olabilir
Zhask ve argus oyunun en cop karalterleri bu arada
@Onur1324576 oyuna yeni mi başladın bilmiyom ama argus ile mia cop lakin suanki meta zhask banliyoruz biz mistik liginde mid de 3 mid oynanırken çok rahat oluyo
Onu bilmemde lol da en kralı ben olduğunu söyleyim
Lunox zor ama öğrenirsen güçlü olur
İyi oynayan kız var mı acaba
Bunu yazan kiz şu an global fanny ksxkskcdkf
Client fena değil
Layla😂😂
Yoo hicte bile gayet guclu
MiyaKarinaKarrie
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?