Gamer Size hangi mobil legends herosu yakışır söyleyeyim mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Oyunu ne zamandır oynamıyor olsamda heroları peks unutmuş sayılmam 💃🏻Şemsiyesini sevdiğimin kagusu yyha 🧚🏻♀️☂️ Size hangi mobil legends herosu yakışır söyleyeyim mi? Cevapla Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Söyle olur 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Az çok oynadım ama karakterlerin hepsini unuttum ben Aov cuyum daha çok 😄 hadi söyle 😊 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Jawhead Yorumla FiqHShott +1 yıl Neci bu arkadaş 😄 ormancı mı Yorumla Soran +1 yıl Neci olduğunu unuttum ya ama insanı tilt ediyordu dşckclfşdd takımındaki veya rakipteki kişileri fırlatıp atıyordu dşckcşdş Yorumla FiqHShott +1 yıl Tank o zaman 😄 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Kan emen bir hatun sanırım Alice’di aşı onunla oynuyordum sürekli. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Karina oyna sen Yorumla KıyametAlameti +1 yıl Uzun zamandır oynamıyorum ama güzel oyundu 😁😊 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Hiç oynamadım bu oyunu ama söyleyin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Angela Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Oyunu bilmiyorum ama olur 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Layla AşkıÖldürmek +1 yıl İyi saçlar aynı ben 😅 Soran +1 yıl 😄😄
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Oyunu oynamayı niye bıraktın miyayla harikalar yaratıyorum afahsjss 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Öyle gerektii Miya güzel hero ama sana da granger diyeyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye öyle gerekti sevgilin mi istemedi Yorumla Soran +1 yıl Hayır başka sebebi var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oyunu oynayan biri olarak merak ettim sorun olmazsa söyler misin seni üzecek bir şey değilse Yorumla Soran +1 yıl Önemli bir şey değil ya neden bu kadar merak ediyorsun 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruyu beğeniyorum nedenini söylersin ordan agabsnds Yorumla
Trendhunter Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Söyle hadi 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Rafael Yorumla Trendhunter +1 yıl Ay o kim kız googlea yazınca çıkmadı Yorumla Soran +1 yıl Mobil legends rafael yaz o şekilde çıkar 😃 destek herosu Yorumla Trendhunter +1 yıl Hee zor zamanlarda imdada yetişiyorum yani sjjdjd Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle şsöşxkcdş Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Söyle bakalım 🤔 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Harley Yorumla Catutigernos +1 yıl Dur bakiyim hangisiymis o 🤔 Yorumla
alicelosangeles Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl söyle bakalım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Alice Yorumla alicelosangeles +1 yıl :D güzelmiş Yorumla
LacivertGandalff Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Olur 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Luo yi Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bu soruyu sevdim hadi söyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Moskov Yorumla SakarIQ +1 yıl Evet adc 👍😉 Yorumla
Treda Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl oyun oynamam ama şöyle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tigreal Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl söyle bakalım :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Saber Yorumla SalvioHexia +1 yıl vuuu iyiymiş :D Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Gönder gelsün 😄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Chou dlckcdş Yorumla Blondesmann +1 yıl Herifte baya yakışıklıymış Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 735 cevap paylaştı. Söyle 😊 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Terizla Yorumla Cod2009 +1 yıl Ahaha 😅 O Nasıl Karakter ki Valla Ben Bu Oyunu Oynamadığım İçin Artı Araştırmadim Bilgi Sahibi Değilim Ama Call Of Duty Sorsan çoğunu bilirim 😊⭐ @sierravista Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Gamer konusunda 314 cevap paylaştı. Söyle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hanabi Yorumla
occiditpassionis9507 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Söyle bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bruno Yorumla occiditpassionis9507 +1 yıl Kadita mainim 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Söyle olur
Az çok oynadım ama karakterlerin hepsini unuttum ben Aov cuyum daha çok 😄 hadi söyle 😊
Jawhead
Neci bu arkadaş 😄 ormancı mı
Neci olduğunu unuttum ya ama insanı tilt ediyordu dşckclfşdd takımındaki veya rakipteki kişileri fırlatıp atıyordu dşckcşdş
Tank o zaman 😄
Kan emen bir hatun sanırım Alice’di aşı onunla oynuyordum sürekli.
Karina oyna sen
Uzun zamandır oynamıyorum ama güzel oyundu 😁😊
Hiç oynamadım bu oyunu ama söyleyin
Angela
Oyunu bilmiyorum ama olur
Layla
İyi saçlar aynı ben 😅
😄😄
Oyunu oynamayı niye bıraktın miyayla harikalar yaratıyorum afahsjss
Öyle gerektii
Miya güzel hero ama sana da granger diyeyim
Niye öyle gerekti sevgilin mi istemedi
Hayır başka sebebi var
Oyunu oynayan biri olarak merak ettim sorun olmazsa söyler misin seni üzecek bir şey değilse
Önemli bir şey değil ya neden bu kadar merak ediyorsun 😃
Soruyu beğeniyorum nedenini söylersin ordan agabsnds
Söyle hadi
Rafael
Ay o kim kız googlea yazınca çıkmadı
Mobil legends rafael yaz o şekilde çıkar 😃 destek herosu
Hee zor zamanlarda imdada yetişiyorum yani sjjdjd
Aynen öyle şsöşxkcdş
Söyle bakalım 🤔
Harley
Dur bakiyim hangisiymis o 🤔
söyle bakalım
Alice
:D güzelmiş
Olur
Luo yi
Bu soruyu sevdim hadi söyle
Moskov
Evet adc 👍😉
oyun oynamam ama şöyle
Tigreal
söyle bakalım :)
Saber
vuuu iyiymiş :D
Gönder gelsün 😄
Chou dlckcdş
Herifte baya yakışıklıymış
Söyle
Roger
Söyle 😊
Terizla
Ahaha 😅 O Nasıl Karakter ki Valla Ben Bu Oyunu Oynamadığım İçin Artı Araştırmadim Bilgi Sahibi Değilim Ama Call Of Duty Sorsan çoğunu bilirim 😊⭐ @sierravista
Söyle 😄
Vexana
söyleeee
Söyle bakalım
Soyleeeee
Söyle
Hanabi
söyleeeee
Odette
Söyle bakalım
Bruno
Kadita mainim 😅