İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
Sosyal medya kullanmak çok eğlenceli. Arkadaşlarla, tanıdıklarla etkileşim halinde bulunmak, onlardan haberdar olmak gayet keyifli. Bunlar yanında sosyal medyada beğenilmek de önem verilen bir konu taktir edersiniz ki. Hepsinin yanında uygulamaların sunduğu ek özellikler de bulunuyor. Instagram DM de bunlardan biri.
Instagram DM, kullanıcılarına çevrimiçi özelliği de sunmakta. Burada geçen ifadeler de bazı kullanıcıların kafasını karıştırmış görünüyor. Üyelerin ilettiği instagram bugün aktif ne demek bu soruların başında geliyor.
Instagramda Bugün Aktif Ne Demek?
Instagram
Instagram'ın sunmuş olduğu DM özelliğinde kullanıcıların çevrimiçi bilgisini anlık, saatlik ve bu başlıkta da geçtiği gibi günlük olarak bildiriyor. Son görülme özelliğinde sık görülen 1 saat önce aktifti, 2 saat önce aktifti, şu an aktif gibi ibareler görürsün.
İnstagram'da bugün aktif ibaresinin açıklaması ise; üye o gün içerisinde girmiş ancak bu 1-2 saatten fazla bir süre önceymiş gibi anlayabilirsin.
Instagram'da son görülme nasıl açılır / kapatılır?
Yukarıdaki videoda da göreceğin üzere bu işlemi yapmak çok kolay. Adım adım açıklayacak olursam;
Instagram'ı aç ve profiline gir,
Sağ üstteki 3 noktadan Ayarlar kısmına ulaş.,
Gizlilik adımına gir ve oradan Hareket Durumuna tıkla,
Hareket Durumumu Göster seçeneğini inaktif duruma getirerek bu özelliği kapatabilirsin. Tekrar açmak için aktif duruma getirmen yeterli.
İşte bu kadar kolay son görülme özelliğini açmak veya kapatmak. Ben genelde bunu kapalı kullanıyorum. Arkadaşlarım da olsa online zamanımı paylaşmak hoşuma gitmiyor.
İnstagramda bugün aktif ne demek sorunu cevaplamaya çalıştım. Umarım kafandaki soru işaretleri gitmiştir. Buradaki içerikte de Instagram'da eski mesajlar görünmeye başladıysa ne yapılır? bunu açıklamaya çalıştım. Belki sen de bu can sıkıcı sorunu yaşıyorsundur. Çözüm önerilerime göz atmanı öneririm. :)
Bende yeni araştırdım arka planda instagram hesabını kapatmadıgı zaman bugun aktif yazısı olurmuş. yani sen karşı tarafa aktiftin dersen yoo demesi olası çünkü degil ama arka planda uygulama açık.
Peki dün aktifti yazısından sonra neden aktiflik süresi kayboluyo mesela 2 gün 3gün önce aktifti neden yazmıyor ki insta aktifliğini mi kapatmıştır bu kişi yoksa kendiliğinden belli süre geçince siliniyormu süre
En İyi Cevaplar