Instagram eski mesajlar geri geldi. yani kime gönderdiğim belli oluyor ama mesaj içeriği okunmuyor. tekrar silmeye çalıştığımda hata veriyor. yoksay diye. ama hala duruyor. iphone cihazım. başına gelen oldu mu? İnstagramda silinen mesajlar neden geri gelir?Instagram
Instagram eski mesajlar geri geldi! Neden geri gelir?
İnternet & Teknoloji konusunda 832 cevap paylaştı.
Bağlantı sorunu olabilir.
Mobil ya da Wi-Fi ile ayrı ayrı dene.. Sildikten sonra sayfayı yenile sonra bak.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
ya o değil sevgilimle tanışmadan önce kızlara mesaj falan atmıştım. sevgilim de açtı geçen gün. dedim şimdi ayvayı yedim ne desem de inanmaz bana. neyse ki isim falan hiç bişey gözükmedi. sıkıntı ya boş yere kafa karıştırcak kızın.
Sosyal medya uygulamaları belli bir amaca yönelik tasarlanırlar. Twitter; tweet atmak için, WhatsApp mesaj atmak, görüşme yapmak için, Instagram fotoğraf paylaşmak için. Ama ne hikmetse tüm uygulamalar, ana amaç dışında ek özellikler de sunuyor. Bunlardan biri de Instagram'ın DM diye kısalttığımız "Direct message" özelliğidir. Burada yazılı, sesli iletişim kurabildiğimiz gibi görüntülü de konuşabiliyoruz. Ancak son zamanlarda Instagram DM özelliğini kullanan üyelerden sıkça instagram eski mesajlar geri geldi şikayeti duyulmaya başladı.
Instagramda Silinen Mesajlar Neden Geri Gelir?
Instagram DM
Özellikle ikili ilişkilerde büyük bir sorunlara yol açabilecek bu sorun çok can sıkıcı. Bazen yıllar önce attığınız bir mesaj pat diye DM'de görünebiliyor. Bu sorun daha 2020'de birkaç kez, 2019'da 2 kez ve 2018'de 1 kere yaşanmış. Yani kronik bir sorun gibi görünüyor. Birçok forum sitesinde üyeler, instagram'da sildiğim mesajlar geri geldi diye yakınmışlar. O kadar ki normalde 24 saatlik hikayelere verdikleri cevaplar ve hikayeler de görünür haldeymiş.
Üyelerin, uygulama geliştircilerine yazdıkları instagramda eski mesajlar neden geri gelir? soruları da yanıtsız kalmış öyle görünüyor ki. Ama klasik birkaç öneri sunayım yine de;
Uygulamanın güncel sürümüne sahip olduğundan emin ol, uygulama mağazasına git, varsa güncelleme, uygulamayı güncelle.
Hala duruyorsa; telefonun Ayarlar kısmından önce uygulamayı durmaya zorla, sonra depolama kısmından hem önbelleği hem de veriyi sil işlemini yap.
Bu da çözüm olmadıysa uygulamayı tamamen silip yeniden yükleyebilirsin.
Yine mesajları görüyorsan son olarak mesajların içine tek tek girip attığın mesajları silme yoluna gitmen olacaktır.
Tüm bunlara rağmen o mesajlardan kurtulamadıysan sorunu Instagram'ın çözmesini beklemekten başka çaren yok.
Ha bir de instagram silinen mesajlar geri gelmesin diye dua edebilirsin. :D Yukarıdaki çözüm önerilerim dışında söyleyeceğim başka bir şey yok maalesef. Umarım kötü bir durum yaşamazsın.
Az once bana oldu 254 hafta önce diyor ama hepsi engelli duruyor engelledigini farkinda degil yazip durmus 7 sohbet 7side yazip durmus 2 ay oncede olmuş ikili ilişkilerde sıkıntı lı bende mesajlar göründü sizde görünmemis
İnstagramdaki eski mesajlarınız geri geldiyse size bu konuda şifrenizi almadan ücret karşılığında yardım edebilirim. dilerseniz ajansdijitanya@gmail. com adresine mail atabilirsiniz. denendi kesin çözüm