Aboneler çeşitli nedenlerle telefon numaralarını değiştirmek istiyor. Bu bazen eski kız / erkek arkadaş nedeniyle olurken, bazen de telefon sapıkları nedeniyle olabiliyor. Her ne durumda olursa olsun insanın uzun yıllardır kullandığı numarasını değiştirmesi kötü bir durum. Her şeyi geçtim, onca eş, dost, akraba, banka, iş, okul gibi birçok yere yeni numarayı dağıtmak tam bir işkence. Peki Türk Telekom numara sonu değiştirme nasıl yapılıyor?
Türk Telekom Numaranın Son 4 Hanesini Değiştirme Nasıl Yapılır?
Operatörler sim kart değişmeden numara değişikliğine olanak sağlıyor. Türk Telekom son 4 rakam değiştirme ya da Turk Telekom son iki hane değiştirme mümkün ancak kullanmış olduğun numaranın serisi varsa mümkün olabiliyor. son 2 hane bu nedenle imkansıza yakın bir istek olabiliyor. Türk Telekom son 4 rakamı değiştirme işlemini;
Türk Telekom internet sitesi üzerinden Online İşlemler menüsü kısmından değiştirebilirsin,
Türk Telekom cep merkezlerinden değiştirebilirsin,
444 1 444 Türk Telekom mobil müşteri hizmetleri aracılığıyla değiştirebilirsin.
Türk Telekom sim kart
Bu işlemin ücretine gelecek olursak;
Faturalı hatlar için numara değişikliği işlem ücreti 24,50TL'dir ve yeni numaranın faturasına yansıtılıyor.
Faturasız hatlar için ise numara değişikliği işlem ücreti 20 TL'dir ve bakiyenden düşüyor. Bu nedenle değişiklik yapabilmek için hattında en az 20 TL yüklü olmalı.
Numara değişikliği işlemi için gayet makul ücretler bence. Bir de istediğin numarayı bulursan tadından yenmez. Bunun için online işlemler kısmından deneyerek numara belirlemen en iyi yöntem olarak görünüyor bence.
Türk Telekom'da numara değiştirme işlemi ve ücretleri hakkında bilgi verdim. Buradaki içerikte de Türk Telekom hatları ne kadar sürede aktif oluyor bunu öğrenebilirsin. Senin için gayet yardımcı olacaktır yukarıdaki işlemi gerçekleştirdikten sonra. Umarım aradığın numarayı bulabilirsin. :)
Bu gibi işlemleri halletmenin en iyi yolu müşteri hizmetleri ile konuşmaz. Online olarak çözülmesi meşakkatli oluyor. Bunun için ücret alıyorlar ancak ne kadar bilmiyorum. Sanırım 25 TL civarı.
En İyi Cevaplar