DUA LIPA'YI SEVİYOR MUSUNUZ?

Ben Dua Lipa'yı çok seviyorum. Bir hafta önce " IDGAF " şarkısı çıktı. Şarkının adının anlamına bakayım dedim de Türkçe karşıtını bulamadım ama küfürlü anlamda. :D Şarkıyı ben beğendim ama ya, dinlemediyseniz dinleyin hemen bence. :) Klip de süper olmuş dans hareketleri falan. 3:14 kısmı çok güzel. Tabii ben klipte ne anlatmak istediğini bilmiyorum anlamam için birinin bana çevirmesi lazım. :D " Blow Your Mind " şarkısında da öpücük sesi çıkarıyor ya bitiyorum ya. :D Bir hafta öncelerde de Edis " Dua Lipa " diye bir tweet paylaşmış sonra silmiş. Dua Lipa'nın da " Edis Görgülü " diye bir tweet attığını yazmışlar ama o bence yalandır. Ben inanmadım şahsen. Twitter'da bununla ilgili tweetleri okudum da maşallah Türk erkeklerimiz de hastaymış Dua Lipa'ya bayılıyorlar, e tabii bayılınmayacak gibi de değil, kız halimle ben bayılıyorsam. :D Bu kızın Türkiye'ye gelmesi için ne yapabiliriz ya gerçekten konserine gitmek isterim. :D Acun Ilıcalı Survivor'da ödül oyununda Dua Lipa konserine götürse bari de izlesek en azından. Bir de geçenlerde Mark Ronson ile birlikte çekilmiş bir fotoğraf yayınladı. Yeni bir şarkı gelecek herhalde anladığım kadarıyla. Açıklama da yazmamış kendisi. :D Mark Ronson ile bir şey yapacaksa zaten patlar şarkı. " Uptown Funk " şarkısı fenaydı zaten... Neyse yorumlarınızı yazın. :D
DUA LIPA'YI SEVİYOR MUSUNUZ ?

DUA LIPA (@dualipa)'in paylaştığı bir gönderi (Oca 21, 2018 at 6:13ös PST)