Böyle bölümlü falan
Canım sıkılmasın oynarken
Savaş tarzı oyunlar önermeyin beyler
Canım sıkılmasın oynarken
Savaş tarzı oyunlar önermeyin beyler
https://www.rulesofsurvivalgame.com/ altta pc versiyon yazıyor indir bilgisayarına kur beraber oynayalım çok zevkli mikrofonda var konuşarak oynarız hatta :D oyunda nickim muhammedynr eklersen oynarız :D
teşekkür ederim :)
Goddes var bölümlü otomatik filanda oynuyo 2 günde 60 level oluyon
Bide paramanya var zar ation işte
Pc mi ps mi ona göre oyun önereceğim.
Telefon
Cevap
14Cevap
Life is Strange. Ben çok beğendim. bir göz at derim.
Bence çok saçmaydı 2015 in hayal kırıklığı zamanı kontrol etmek gibi ucu olmayan bir konuyu o kadar sığ işlemişler ki iki tane ergen kızım "ay bu günkü giydiğini şeyin kötü olduğunu söyledim ama kırılmıştır zamanı geri alayım da üzülmesin" kıvamına getirmişler cidden bitirene kadar sıkıntıdan patlamıştım.
Her oyunun farklı evreni var. Fantastikliği ya da bilim kurgu düzeyi fark etmeksizin oynadığım oyunu yaşayarak oynamayı severim. Bu oyuna senin baktığın açıdan bakmıyorum.
Anladığım kadarıyla aktif bir oyuncusun. Hikayelerini beğendiğim oyunları da söyleyeyim tercih senin en nihayetinde : Heavy Rain, Until Down, Layers of Fear, Call of Duty World War II (2017), Mafia II...
Aslında beni en çok üzen ciddi bir potansiyel taşıyan konuların işleyiş ve karakterler ile b#k edilmesi ubisoft bu konuda çok başarılı sjsjsj😂😂
Haklılık payın var. Başarısız hikaye temalı yapımlardan sıkıldıkça tek bir mantıkta ilerleyen çevrimiçi oyunlarda vakit harcıyoruz.
Crazy kitchen ve smash hit oynuyorum bir bak önce smash hit bak online oyunlar değil ama
Mobil için mi bilgisayar için mi?
Mobil
en mükemmel oyunlar savaşa dayalı oyunlardır. aksi takdirde git sims oyna barbie giydir.
Komik.
Evet
Hay Day tabikideee🤗🤗🤗
strateji olur mu clash of clans
Oyun önermek den nefret ediyorum
Beyond two souls. Bakar mısın?
Life is Strange
Mafia 2 tavsiye ederim
CS go oyna
rise & shine oyna
Limbo ya da inside
gamer mısın sen ;)