Yeni laptop alıcam oynamazsan çok şey kaybedersin dediğiniz oyunlar nedir
3 ay
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Divinity 2 ego draconis
Red Dead Redemption 2 çok güzel. Counter-Strike 2'de rekabetçi modta oynamak da çok eğlenceli.
ben cs oynamıştım ama botlara öldüğüm için sinir krizi geçirip silmiştim
Rekabetçi mod en güzeli. Canlı oyunda yabancılarla oynuyorsun. Ben pek hikayeli oyun sevmiyorum, hiç eğlenceli gelmiyor. FPS tarzı oyunları seviyorum genelde, rekabetçi modta seviyorum. Bir de battle royale tarzı oyunlardan nefret ediyorum, zerre haz vermiyor ve beceremiyorum. Kullandığım laptopın ekran kartı Nvidia RTX 5050 Geforce olmasına rağmen hiç adamakıllı oyun oynadığım da yok. Sadece Counter-Strike 2 oynuyorum.
boş ver sen laptop ı bna ver ben oynarım sonra sana anlatırım söz
bende şu an laptop var da çok mükemmel değil quarantine zone ets2 houser flipper oynuyorum
Ben laptopı yeni aldım iki aylık falan. Eski laptopım felaket külüstürdü; power tuşu bile düzgün çalışmıyordu, açmak için çile çekerdim. Hoparlörü bile çalışmıyordu, kulaklık taksam da ses gelmezdi, şarj soketi de bozuktu, bazen zor şarj ederdim. Daha aklıma gelmeyen envai çeşit arızaları vardı. Ekranda siyah çizgiler vardı. Yıllarca o laptopla idare ettim. :D
senin emektarın olmuş desene benimkinin şu an hala oyun oynatıyor ama ekran kartı mx130 tek sorunu bu HP bilgisayar yani değiştirmek zorundayım mesela araba modlu ETS oynarken 50 fps
Hmm. Bir de HP marka çok ısınıyor diye biliyorum. Benimki MSI ve hiç ısınma sorunu yok.
baya ısınıyor bi süre sonra uçak sesi çıkarıyor
Bak bu kötü. Yeni laptop için sana MSI markayı öneririm.
Ekran kartı kaç olmalı benim en sevdiğim oyunlar için
Yeni nesil olmasını istiyorsan RTX 5050 de işini görür, DLSS teknolojisi var yapay zekalı. İleriye dönük bir teknoloji. Nvidia en güzeli, AMD'yi solladı.
bakarım teşekkür ederimm
Rica ederim iyi geceler.
Ne tarz seviyosum
hayatta kalmalı savaşlı hikayeli arabalı falan
Tamam bakarım araştırırken Cyberpunk ilgimi çekti alınır mı
valorant indir
Sarar mı
Fc 26
Zula..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yeni laptop hayırlı olsun şimdiden gamer 😎💻
Oynamazsan çok şey kaçırırsın dediğim birkaç efsane var:
Tek oyunculu tarafta The Witcher 3, Red Dead Redemption 2 ve Cyberpunk 2077 kesin oyna, hikaye tarafı film gibi akıyor 🎮✨
Online’da da Valorant, Metin2 ve çıkınca FIFA26 seni baya bağlar. Bir de arada kafa dağıtmak için Clash of Clans tarzı mobil oyunlar da fena gitmiyor 📱🔥