Televizyonu internete bağlıyorum Google'dan film arıyorum ve siteye giriyorum ama film açılmıyor ya da açılsa bile televizyonda film izleme tam ekran olmuyor. Smart tv destekli film siteleri hangileri? Smart tv internetten film izleme siteleri önerir misiniz?film izlemek
Smart TV ile hangi internet sitelerinden film izleyebilirim?
iyide akıllı olmayan tv lerde de usb bağlayarak telefon ile tv den film izlersiniz, ne anlamı kaldı akıllı tv almanın.. bir çok sitenin formatını desteklemiyor,2 sekme açıldımı 3 csünü açmıyor ya da sekme kapat diyor.. bu teknoloji tam oturmadı daha bence.. android tv almak daha mantıklı
Teknoloji ilerliyor, ilerledikçe de evde vakit geçirmek keyifli bir hal alıyor. Düşünsenize eskiden insanların tek eğlencesi televizyondu ve orada ne verirlerse, kanallar ne yayınlarsa onu izlemek durumundaydın. Şimdi öyle değil smart TV'ler sayesinde; gerek film uygulamaları, gerekse video platformlarını izleyip güzel vakit geçirebiliyorsun. Ama bazen de kullanıcılar LG tv internetten film izleme sorunu veya Samsung tv internetten film izleme sorunu yaşayabiliyor. Ben sana smart tv internetten film izleme siteleri önereyim, sorun yaşama.
Smart TV İnternetten Film İzleme Siteleri Nelerdir?
Netflix
Yukarıda dediğim, bazı kullanıcıların yaşadığı LG tv internetten film açılmıyor sorunu genelde televizyonlardaki flash programı ile alakalı oluyor. Bunun için güncellemeleri yapmak önem arz ediyor. Bildiğim smart tv destekli film siteleri:
Netflix
Amazon Prime
BluTV
Puhu TV
Exxen
FilmBox Live
beIN CONNECT
Mubi
D-Smart GO
Google Play Filmler
Tivibu GO
Turkcell TV+
Vodafone TV
YouTube Premium
Disney+
Hulu
HBO Max
Film Kovasi
Full HD Film İzlesene
Hd Film Cehennemi
Sinefy
Jet Film İzle
Samsung ve LG TV Film İzleme Sorunu Nasıl Çözülür?
film izlemek
Smart tv'lerdeki web tarayıcıları bilgisayarlardan farklı çalışırlar. Bu nedenle bilgisayarda rahatça açtığın bir filmi smart tv'de açamayabilirsin. 2 yolla bunu aşabilirsin. Birinci yol; filmi bilgisayardan açıp bir HDMI kablosu ile televizyona aktarmak, ikinci yol ise; 3. parti bir uygulama üzerinden bunu gerçekleştirmek. O uygulamalardan biri TV Cast uygulaması. Bu uygulama nasıl çalışır aşağıdaki videodan öğrenebilirsin.
Umarım sunduğum çözümlerle smart tv'den film izleyebilirsin. :)
Sana birbirinden güzel film izleme siteleri önerdim, smart tv'den film izleyememe sorununa çözüm sundum. Umarım faydalı olmuştur. :) Buradaki içerikte de en iyi filmlerin yer aldığı öneriler var. Mutlaka göz atmalısın. :)
iphone hariç yeni nesil çoğu akıllı telefonda bulunan bir şey. Açmak için ayarlar-paylaş ve bağlan-miracast seçeneğine tıklayıp televizyonunun taranmasını sağlıyorsun miracast televizyonu buluyor tıkladığında tv ye bağlanıyor ve telefonun görüntüsü aynı kalitede ve hatta daha net şekilde tv ye yansıyor. Bundan sonra tv yi telefonun gibi kullanıyorsun.
Smart tvden internete girmek biraz sıkıntılı. Önbellek çabuk dolduğu için hata verebilir film izlerken. Onun yerine uygulama mağazasından bir uygulama indirirsen daha iyi olur.