Whatsapp şikayet et ne işe yarıyor? Bilen var mı? Birini şikayet etmek istiyorum ama sonucu ne olur? Whatsapp şikayet ve engelle yapınca ne olur?
WhatsApp'ta kişiyi şikayet et ve engelle ne anlama geliyor? Whatsapp şikayet ne demek?

Whatsapp çok büyük bir ağ. Her sosyal medya gibi burada da kural ihlali yapan ve rahatsızlık veren kişileri şikayet etmek mümkün. Hadi gelin nasıl yapılacağını anlatayım.
Whatsapp kullanıcılarına iyi bir deneyim sunmak için şikayet et seçeneğini de sunuyor. Eğer sizi rahatsız eden bilmediğiniz bir numara varsa kural ihlali yaptığını düşünüyorsanız, numarasına tıklayıp profiline girerek "Kişiyi Şikayet" kısmını kullanabilirsiniz. Şikayet ettikten sonra da tekrar mesaj atmaması için engellemeniz gerekmektedir. Aynı şekilde numarasına tıklayıp "Kişiyi Engelle" kısmını seçmeniz yeterli. Şikayet ettikten sonra size yolladığı tüm mesajlar ve aramalar silinir.
Whatsappta şikayet edilirse ne olur diye soruyorsanız, birini şikayet ettiğiniz zaman durum Whatsapp yetkilileri tarafından incelenir. Yetkililer şikayetinizi incelemeye alır ve sizin haricinizde başka kişilerde aynı kişiyi şikayet ettiyse, şikayet edilen numaranın hesabı kapatılır.
Whatsapp üzerinden şikayet etmek, size tanımadığınız numaralardan gelen rahatsız edici mesajları şikayet etmenize yarar. Şikayet ettiğiniz zaman durum yetkililer tarafından incelenir ve karşı tarafın Whatsapp hesabı kapatılabilir. Eğer rahatsız ediliyorsanız şikayet edebilirsiniz.
Whatsapp engelle ise, aynı şekilde size mesaj atmasını veya aramasını istemediğiniz kişileri engellemenin yoludur. Birini engellediğiniz zaman size artık asla o numaradan mesaj atamaz, arayamaz ve etkileşime giremez.
Engellemeyi geri almak mümkün. Kişinin numarasına girip "Kişiyi Engelle" kısmına tıklayarak nasıl engelliyorsanız, aynı sayfadan engelle yerine "Kişinin Engelini Kaldır" kısmını seçmeniz yeterli.
Şikayetinizi geri alamazsınız, birini şikayet ettiğiniz zaman incelenmesi için Whatsapp yetkililerine gider.
Hiçbir şey olmuyor. Çokça şikayet alırsa hesabı askıya alınıyor o kadar.
O an sinirimle kocami sikayet edip engelledim birsey oldugu yok engeli yiyor sadece o kadar ve bütün konusmalari da siliniyor bununla birlikte😂😂😂😂
Peki karşıdakinin mesajlarıda mı siliniyor.
Ben yanlışlıkla öyle yaptım karşıdakine bi haber oluyo mu ya da hesabı kapanıyo mu
Bildirim gitmez. Kapatildigini da sanmiyorum. Anca birkac kisi ayni hesabi sikayet ederse bir yaptirim olabilir ama emin degilim yine.
Engelleyince bildirim gitmiyo şikayet konusunu bilmiyorum hiç kullanmadım
Kocanızın telefonun danda siliniyor mu mesajlar
Görüş
4Görüş
Ben eşimi yanlişlikla şikayet et engele butonuna basarak engeledim ve merak etiğim soru şikayet etiğim için whatsap yetkilileri ben ile eşimin mesajlarini okuya bilirmi ya da sadece mesajlar bizim cihazda şifrenelerek kayitli kimse göremiyormu yetkililer bile
Aynı kişi hakkında belli sayıda şikayet olunca o numaranın whatsApp kullanması kalıcı olarak engelleniyor
Numaranı ver bana. seni ekliyim engelle beni. bana bildirim geliyor mu gelmiyor mu beraber ogrenelim
Çok zekisin yaa 😊
Deneme yanılma yöntemi 😊
Gitmiyo diye biliyorum
Hayır
Bildirim gitmez.
bildirim gitmiyor
Hayır gitmiyor
Gitmiyor
Gitmez
En İyi Görüşler