Güncellemeler
+1 yıl
Sosyal medyadan tanıştık beni beğenmiş
Güncellemeler
+1 yıl
Bana diyoki kadın çok gönül böyle ister felan diyor
İlişkiyi bitirip nokta attı sonra geri döndü sen beni istemiyorsun diyor ben bişey demedim fotoğraf atmak istemedim diye bitirdi yuvani düzenini kur diye tavsiye veriyor benle olamadın başkasıyla ol diyor ama yazicak yine ben anlamadım bunu bu ne simariklik ya diyo bende dalga geçtim tabi biraz cozemedigim için sonra baka kizlarla mesajlasmis bana atıyor mesajları ben seni istiyorum diyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Erkekler ne isteğini bilmeyen, yüz vermeyince ilgisiz davranınca hoşuna giden tipler. Yani ilgi verirsen yine aynısını yapar diyim ben sana
Aynen mesajları herkesten sil yapınca saçma insan oldum ilgi ver bana diyor ben seninle evlenmek istiyorum diyor 🤨
hiçte bile hep kulaktan kulağa dolma hikaye bunlar
@Mertztrk48 ee nedir sonuç yani çocuk mu dengesiz
evet çocuk salağın tekiymiş
@Mertztrk48 dimi gidip geri dönmek ne daha iyisini bulamamak demek
aynen öyle
Böyle toksik insanları gördükçe bana bir daralma geliyor. Çocukça hareketler ve tepkiler yerinde olsam bir daha kaldırmamak üzere engellerdim
Bana diyor çocukça diye mesajı geri alınca saçma sapan işler diyor
Bu tepki gösterilecek bir durum bile değil ki
Aynen değil işte ona bildirim gidiyormuş
Amacı ne peki onun 😅😂 kendi kendine triplere girmiş
Evet kendi kendine girdi tribe
Kendi kendine sana suç bulup sonra barışıyor, ben olsam engellerim hayatımda yeri olmaz öyle insanın
Fotoğraf yollayamam dedim çok isterse görüntülü aradı aramadı bana yazıyor hep beni ara diye ben baktım olacak gibi değil anlasabilecegim biri değilsin dedim sonra. Atıp bitirdi gitti sonra döndü geri geldi
Ona yazanları attı
Demek ki narşist biri kendini çok yüksekte biri görüyor
Hmm
Tamam
Hala bu cocigu istiyosan suc sende. Sacmasapan buri jste sanada deger vermiyor.
İstemekle alakası yok ne yapmaya çalışıyor çözemedim
Saçma sapan roller işte uğraş dur 😃
Ne demek yani
Yani sen kendini hint kumaşı sanıyorsun ama benim alıcım çok vazgeçilmez değilsin ama ben yine de seni istiyorum mesajı vermiş
Mesajı geri alınca saçma insansın dedi sonra gıcıklık yapma gıcık seni diyo 😒
Yazik sakat galiba 😅
Fotoğraf yollayamam dedim çok isterse görüntülü aradı aramadı bana yazıyor hep beni ara diye ben baktım olacak gibi değil anlasabilecegim biri değilsin dedim sonra nokta Atıp bitirdi gitti sonra döndü geri geldi
Yapcagin cok basit
Aynen
Yaptım bacım
sende niye foto atmıyorsun ki
Fotoğraf attım zaten dakka başı fotoğraf mı aticam ben
Gördü
sanki nude istedi at gitsin işte ne var bunda
🤨 attık başta yeterli bence 2 fotoğraf çok isterse görüntülü arasın
yani tabi bu da mantıklı görüntülü aramak hem daha hoş oluyor
engelle gitsin
Bacım engelli de zaten görüş istiyorum