Normalde her hafta çarkı çevirip hediyeni alabiliyorsun. 28 Aralık da da benim paketim bitti yenilemedim nasıl olsa buradan internet geliyor diye. Böyle bir şey çıkıyor simdi 😏

25 TL karşılığı 4 hafta çark çeviriyorsun. 25 Tl yükledin paket aldın ya işte 4 hafta tl yüklü olmassada çevirebiliyosun mal olma lütfen
Sen mal olma ben kontorum yokken de ceviriyodum onu soruyorum işte
tamam işte mal diyelim Yükledin 25 tl ve onu kullandın diyelim 4 hafta boyunca çevirme hakkın oluyor cahil cahil konuşma
Sensin cahil kontör yokken de yapiyodum 2 ay yuklemedigim zamanlar olmustu o zaman öyle yapiyordum bilip bilmeden konuşma
bir sktr git ya canım ahmâk
A. k aveli
Orspu çocugu sus
Bok..
Paketi bırak ne zamandır tl yüklemiyorsan
28 Aralikta bittiğine göre önceki ay yukledim kontorum yokken de çarkı cevirebiliyodum ve tl yukleyeceksem neden carki kullaniyim ki
Cevap
6Cevap
Kontor yuklemen lazım ama
Önceden böyle değildi ama ben tl yuklesem paketim yenileniyor 3 gb netim var ne anladım çark olayından
Benım bıldıgım kıntorun varken yararlanabılıyorsun
Saçma ama ya 😒 neyse teşekkür ederim 🤔
Yukle sende ya ne olacak dur bakalım bana ne vercek çark :)
Bana 5 gb vermisti 😂 yuklicem zaten yarın ama bence her an cevirebilmeliyiz carki öyle daha güzel
Namussuz bana 1 gb verdı 24 saat ıcınmıs :)
24 saat mi😒 1 hafta geçerli veriyodu yeni yıl vodafone ye yaramadi galiba
Zaten benım faturam yenılendı sorun degılde 24 saate dusurmusler belkıde haftalık devam edıyordur bana bu cıktı sans yokkı bacım ya
Sinirim bozuldu Şu an ya 😂 valla 5 gb i 1 hafta da bitirdim ben hatta son gün vardı biraz kalmasın diye kitap indirdim
Neden bozuldu kı ne oldu
Güzel oluyordu bir hafta internet falan bazen sinema bileti de çıkıyormuş
Magaza ındrımı falan cıkıyordu ama belkı faturalıya ozgudur 1 gb 24 saat olayı. Gecen ay hep bır hafta süree vardı
Para yükle diyor bedava mi zannettin sen onu
Vodafone lanet olsun!
Para yükle
Bilemiciimm :d
Hangi operatör bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar