Asla oynanmaması gereken oyunların başında hepimizin ilk bildiği Blue Whale (Mavi Balina), Pink Whale adlı oyunlar geliyor. Son zamanlar da Mariam Game diye psikopatça bir oyun türedi. Bu mavi balina gibi tehlikeli bir oyun değil deneyenler komik bile buluyormuş hatta. Siz bu oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz.
Mariam oyunu körfez ülkelerinde ergen çocuklar arasında yayılan yeni bir oyun korku salmaya başladı. Mavi Balina adlı öldürücü akıma benzetilen bu yeni zincirleme oyun, “Mariam” adlı bir kız çocuk ile alakalı. Khalil Ebrahim Al Mansouri tarafından tasarlanan oyun küçük bir kız çocuğunun kaybolması ve bunun oyuncuya bildirilmesi ile başlıyor. Eve tekrar dönebilmek için yardım isteyen Mariam oyuncuya talimatlar veriyor. Ancak oyuna başlamadan önce oyuncuların kişisel bilgileri isteniyor ve kullanıcılara “Eviniz nerede bulunur, Facebook hesabınız ne vb…” gibi kişisel sorular soruluyor. Bu süreç aynı zamanda, oynatıcının cihazınıza girmesinin bir yolu da oluyor. Oyun, bu soruları cevapladığınız takdirde bir sonraki aşamaya geçmenize izin veriyor.
Asla oynanmaması gereken diye başlıyor farkındamısın böyle reklammı olur sende salağa benzemiyorsun ama canımsın 😂 ben sadece insanların ne düsündügünü merak ettim bunu youtube gibi farklı platformlardada görebilirsin. sevgiler 😄
Arkadaşım anladım sen safsin ama sana tavsiye öyle yazman daha çok merak uyandırır bir de içeriğini düzgün bir şekilde yazmışsın insanlar merak eder hayatı kayar. Senin yazis biçimin oxendirmektir. Anladım farkında degildin ama durum bu
En İyi Cevaplar