Oyun oynarken hırs yaparım tabi. Ama hırsımın beni daha kötü bir oyuncu yaptığını fark ettim. Karşınızdaki kişi sizi her ne şekilde sınasa bile düşmeyin bu numaralara. Çünkü hırslı insan beyniyle yarışır ve beyin duygulardan her zaman üstündür.
yaparım mesela bi tane strateji oyunu vardı çok önemli kalabalık bir savaş yapıyodum 1.30 saat sürmüştü tam savaşı kazandığım sıra komutanımı öldürmüştüler bağırarak masayı yumruklamıştım yetmedi dolaba yumruk atmıştım sonra yatağa atlayıp uyuyakalmıştım zor zamanlardı
Merhaba
Eskiden olsa hırs yapardım. Belli bir amaç için oynardım oyunları. Artık böyle amaçlarım yok. Eğlenmek için oynuyorum ve benim için böylesi daha iyi. Stresden kurtuldum en azından :) .
Evet yaparım. Oyunun adı neydi?
Geçmiş olsun bu arada ✌🏻
Kelime savaşı.
Teşekkür ederim sjsjs
Oo ben teşekkür ederim 😃
Cevap
30Cevap
bu oyun trendken çok oynardık iyi sarardı lakhallakf evet hırslanırım oyun oynarken
Arada oynuyorum komik muhabbetler oluyor sjsjjs
Kaybetmeye tahammülü olmayanlardanim.😅 Kazanmak için her türlü hile, hurda, cirkeflik mevcut bünyemde. 😀
Oynayalım mı birlikte, ne kadar çirkinleşeceksin merak ettim. 😂
Bu oyunu oynarken başlık ne çıkarsa ona bir şey yazıp trollerdim :D Mesela öğretmenle ilgili bir şeyse öğrenciyim ehehehe yazardım örneğe takılma sırf örnek olsun diye verdim :D Bendeki hırsın yarısı sen de olsa o oyunu silerdin bu arada :D
Haydi birlikte oynayalım bu oyunu sıkılıyordum zaten iyi gelir belki düşününce başka şeyler
Müsait olunca oynayalım 😄
Tamam
Telefonu kırma noktasına geldiğim var Bitkisel Dionysos...
Yok artık 😄
Ya Moba oyunlarda öyleyim. Takıma bir idiot geliyor. İçinden geçiyor maçın yeneceğimiz oyunu yeniliyoruz. Çıldırıyorum.
Çok oyun oynamam bilemiyorum nasıl hissettirir.
Benim ki basit eğlencesine olan oyunlar.
Telefonumu kırmam 😂
O kadar sinirlenebiliyorum. Sakin oyun oynamıyorum ben pek
Ben bu oyunda hep karşı taraf gibiydim, bir ara google açıp bakiyordum sinirden😬
Kesin bitmeyecek hazinesi vardı karşı tarafın.
Mümkün değil yoksa sjsjsj
Hazine = Google😂
😄 Atasözü kumarda kaybeden aşkta kazanır bardağa dolu taraftan bak pozitif düşünce
Ben hep kaybediyorum sjsjsj
😄 Kaybetmek istiyor olabilir misin
Kaybetmekten herzaman nefret ederim.
Kazanmak için doğmuşum.
Büyük konuşuyorsun sonra şansın bile buna izin vermiyor 😄ama kaybettiğini hiç sanmıyorum
Kaybetsemde kazanırım ben 😎
Çamur yaparım diyosun 😄
Tüh sanabir de karşı cinse yenilmissin. Hem senin benim etiket alanında işinne bakim😒
Sen birtanesin kardeşim 🤩
1 soru sordum, sonra kaçıcam 😂
La napiyim 😂
Aha burdayım buyur sjsjsjs
Çok zorsun sen 😄
Şu oyunu bu şekilde zevkli ve güzel oynayan çıksa karşımıza aslında güzel oyun
İnanılmaz derecede. Oyun oynamak benim için hep bir rekabetten ibaret. En iyisi olmaya çabalarım.
Çok fazla yapıyorum. Özellikle online futbol oyununda. Hatta bir tane telefonu perte çıkarmıştım
Oynadığım oyunda zaten yenmeye odaklıyım yenerim de
Hayır yapmam ama klan oyununda Online da bazen oluyor 🙄
Böyle küçük kayıplara aldırış etmem :)
Çokta önemli değil ama bazı durumlarda delleniyorum
Acayip yaparım wz önce okeyde bütün param gitti bu yüzden
Oyunlardan uzak durmaya çalışıyorum bağımlılık derecesine ulaşıyorum ve kurtulmam çok zor oluyor.
Ben soruyu merak ettim soru ne
1. Soru takılan şeyler
2. Soru şehirlerde olan şeyler
Bu oyunu oynarken bende hırs yapıyorum
Hırs yapmalık sjsjdjs
Kesinlikle 😂
Yooo en fazla oyundan çıkıyorum.
Ben çıkamıyorum yenmem lazım shshdh
- Eskiden yapardım. Yani 3, 4 ay önceye kadar. 2 telefon ve bir laptop kırmışlığım var.
Bu oyunda hep parayı artırıp enerji alırdım😄😄çok iyi rakipler olduğunda hirslaniyordum
yooo hiç yapmam 😅 ben rahatımdır o konuda
Evet fazlasıyla hırslıyım
Kaybedeceğim hiç bir oyunu oynamam
Yenilen pehlivan güreşe doymazmış.
Hırslanmamaya çalışırım
yapmıyorum çünkü oynamıyorum :D
Bu ne oyunu
Kelime savaşı
Evet kaybedince çıldırıyom
Oyunun adı nedir
Kelime savaşı
Teşekkürler 💐