Son günlerde fenomen olan Banu/Mehmet çiftinin gündeme gelmesi yoğun bir şekilde takipçi artışı ve sosyal medya da alay konusu haline gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaşadıkları hayat hakkında herkes dalga geçiyor sizin fikriniz nedir bu konuda?
Son günlerde fenomen olan Banu/Mehmet çifti hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aslında saflık var Temiz insanlar Lakin nicin kız bu sekilde paylasımlar yapıyor o kısmı anlayamadım Memette sabır full yuklu iyi sabr ediyor Dalga gecmeyin insanlarla komik gelebilir ama yinede gecmeyin İzlemeyin olsun bitsin
Dogallar ve cok saflar. Safliktan kastim gercekten cok temiz ve iyi kalpleri var. Dalga konusu olmadan oncesinde de izliyordum izlettiriyolar kendilerini
Herkesin hayat standartları ve çevresi birbiri ile eş olmadığına göre ve buradan yola çıkarak da insanlarla dalga geçilmesi kadar irrite edici birşey yok. Yaşadıkları hayat ya da aşk beni alakadar etmez.
Halkımız aristokrat seviyesinde olduğu için etrafındaki insanları hor görmekte birebir. Bırakın insalar ne yapıyorsa yapsınlar evet biraz saf gibi duruyorlar ama hayvanca eleştirip dalga geçmek..
İkisi de. Çok saçma bence kız ne yapsa söylüyo kendini rezil etmekten başka bir şey degıl tanınacagız diye şimdi çok konuşuldu da noldu herkes alay edıyo sacmalık bence
Herkes ne yapmak istiyorsa onu yapsın yahu, kime neden batıyor bu kadar? İstediğini yapacak kadar özgüvene sahip olmayanlar hemen küçümsemeye, psikolojik yıpratma yapmaya başlıyorlar..
Yok yani video izledimde kız mal gibi ne yapsa söylüyo napalm mehmette şuraya gittik yok markete giriyoruz yok onu yapıyoruz yok sıçıyorz nedir bu bide hemşehrim ya😂
En İyi Cevaplar