Değmez... Bir apple ürünleri kullanıcıs olarak kesinlikle değmez... O cihazın değeri o miktar değil... iPhone 6S var onu kullanıyorum bozlumadığı sürece daha bu cihazın en az 3 sene daha gideri var... Nihayetinde de her yıl sonuna doğru yeni bir iphone tanıtılıyor...
Benim için değmez. Piyasada fiyat - performans açısından isteklerime yetecek ve bütçemi zorlamayacak ürünler varken , sırf gösteriş yapmak ya da markası için yüksek bir meblağ vermem bir telefona.
Zengin için verilir, fakir için verilmez. İphone markası hakediyor ama ülkemizde etmiyor parası anlamında. O yüzden sorgulamamıza gerek yok. Zengin alsın, fakir almasın. Çünkü fakirin ihtiyaçları iphone değildir öncelikleri farklı olmalıdır☺️
Saçma çünkü ne kadar pahalı olursa olsun en fazla 2 sene sonra hata veriyor. kendimden ve çevremden şahit oldum.. en iyisi ortalama takılmak.. çöpe atıyorsun paranı..
7bin lira kutusu açıldığında yarı fiyatına düşecek ikinci el ürün sıfatını alacak elektronik bir ürün için fazla 😊 vermem okadar parayı araba alıyor insanlar o paraya 😅
en son gecen sene 6 plus kullanıyordum kaybettim. yeniden telefon almak için telefoncuya gittim 6 plus için ile 4000 tl yakın para istediler ve tksit yokmuş. canım çok sıkıldı bende cinden telefon getittirdim şimdi gayet memnunum. Xiaomi Mi 6 tavsiye ederim türkiyeye yeni geldi
@efe-efem Bende ipone nefret ettim, 1,500 tl ye bir telefon aldım Pazartesi :) hemde fiyat olarak uygun. ipone sattım. :))) 7.000 telefonmu olur ya, o paraya avrupa tatili yaparım ben 3 hafta :)))
Akıllı Telefon Alışverişi konusunda 302 cevap paylaştı.
Dünyanın en saçma fiyatı bu yemin ediyorum, ne hikmetse Kızılay dağıtmış gibi herkeste olmaya başladı. Yahu fiyatı sorgulayan yok balık gibi atlıyor millet, hakkediyoruz sanırım böyle kazıklanmayı.
Aylık gelirim 20.000 tl olsa verirdim. Ama ortalama 1800-3000 alan türk milletine bu fiyat çok. Hep böyle fiyat artışı olursa iphone 2 seri sonra 15 bin tl olabilir.
iPhone 8 e para verilir veya Mart ayında tanıtımı beklediğim iPhone 2se telefonu alınabilir iPhone 2se iPhone 7 ile aynı özelliklere sahip olacağını düşünüyorum
Bu iş zevk meselesi 40bin TL ye de araba bar 4 milyon TL ye de kimse neden 4 milyon TL'ye araba aldın demez parası olan alır olmayan almaz mevzu net 😂😂 ha benim para varken de almam sonuçta yemek yapmıyor ev supurmuyior oda wp giriyor bunlarda